14.999.998 igraca xboxa 360,10.000.000 igraca PS3 i 2 igraca na PC-u koji su je greskom kupili jer nisu znali da postoji torrent s igrom CODMW2.torrent.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
14.999.998 igraca xboxa 360,10.000.000 igraca PS3 i 2 igraca na PC-u koji su je greskom kupili jer nisu znali da postoji torrent s igrom CODMW2.torrent.
I zbog toga imamo IW.net.
Ko je jamio je jamio, sad svi igraju bad company, hvala lihvari i doviđenja
I zbog toga imamo IW.net.
iw net imamo zbog neopisive gladi activision blizzarda za novcem a ne zbog piratstva. i to je to!!
ko zna... mozda za uskrs daju za poklon DS... i jos jedan paket mapa...
ko zna... mozda za uskrs daju za poklon DS... i jos jedan paket mapa...
ma naravno da ces da dobit na poklon nakon sto im uplatis 15$
nema dzabe ni u stare babe ^^
nije igra sama po sebi toliko loša, dapače igra mi je super, bia san 90% siguran da ću je kupit i onda san čua ono da nema dedi servera i ostala sranja sa kojima su zakinili PC pa san ih lipo od*eba i skinia igru, vjerojatno ubrzo kupujen Bad Company 2 :D
ako je istina da ima 25 milijuna kupaca, ja nevidim problem da na zaradu od 1,2 milijarde dolara ne naprave nešto što bi razveselilo tih istih 25 milijuna igrača...
ako je istina da ima 25 milijuna kupaca, ja nevidim problem da na zaradu od 1,2 milijarde dolara ne naprave nešto što bi razveselilo tih istih 25 milijuna igrača...
Ja ne vidim u cemu je problem da nakon sto su izmuzli od 25miljuna ljudi po 60$(E) izmuzu jos samo po cca 15
Jos da nije rijec o activisionblizarrdu danas No1 gulikozama jos bi i razmislio ali ovako sam siguran
Sta mislis d li ce se sljedeca ekpanzija za Wow naplacivat?
iako realno gledajuci zapravo ti njima vec debelo placas preko pretplate te si kupio original/ekspanzije
BTW mozemo se okladit u pivu
Ja ne vidim u cemu je problem da nakon sto su izmuzli od 25miljuna ljudi po 60$(E) izmuzu jos samo po cca 15
Jos da nije rijec o activisionblizarrdu danas No1 gulikozama jos bi i razmislio ali ovako sam siguran
Sta mislis d li ce se sljedeca ekpanzija za Wow naplacivat?
iako realno gledajuci zapravo ti njima vec debelo placas preko pretplate te si kupio original/ekspanzije
BTW mozemo se okladit u pivu
piva? može! :)
Hebeš tu svu ekonomiju, monetarni sistem ionako neće još dugo, pa se ni ne brinem više oko toga...
Nego ćemo jednu pivu ili ćemo se napit...? :)
piva? može! :)
Hebeš tu svu ekonomiju, monetarni sistem ionako neće još dugo, pa se ni ne brinem više oko toga...
Nego ćemo jednu pivu ili ćemo se napit...? :)
ma sve ide u kur*c, vidi samo ove potrese...sve mi se cini da su Maye dobre predvidjele propast svijeta 2012, zato bolje se onda opit dok jos nije kasno
...
Uz svu dramu oko Call of Duty igre, Activisiona i Infinity Warda prošle sedmice, sada su konačno objavljene i neke dobre vijesti. Prva Call of Duty: Modern Warfare 2 mapa će na tržište biti predstavljena 30. marta. Kako svi već znaju, ova mapa će prvo biti predstavljena za Xbox 360, a poslije i za PlayStation 3 i PC platforme.
Detalji o novom paketu još uvijek nisu u potpunosti poznati, alli se na Mapathy.com navodi da ćemo uskoro imati više infomacija. Izvori nam navode da će paket sadržavati tri nove mape i da će najvjerovatnije koštati 800 Microsoftovih poena, ali cijena još nije konačna.
SAD BI REKAO IZET - PUJ DJUBRAD JEDNA KAPITALSITICKA
nema dzabe ni u stare babe ^^
Care! 
Sad kada vođeni dobrim rezultatima počnu ko ludi štancati konzolaške nastavke i potpuno zanemare PC