Activision vs. Infinity Ward

poruka: 7
|
čitano: 793
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Activision vs. Infinity Ward".
3 godine

Ovo je veoma loša taktika....mislim da je logičnije da nekome daš poticaj na lakši način da ga nagradiš sa zasluženim sredstvima nego da se prema njemu militaristički ponašaš i uskraćuješ mu nagradu plus tjeraš ga da nešto radi tako reć podtlačeno i nevoljno misleći si u glavi...ma da ja ću ti radit i opet ću ti napraviti hit a ti me opet nećeš isplatit kako zaslužujem kako ti mogu vjerovati?

na kraju ćemo svi mi ostat bez MW3 ako ovo krene zbrda zdola.

Heh živio teror. (failed sarcasam?)

Life is a journey full of adventures !!
3 godine
protjeran
RE: Activision vs. Infinity Ward

A šta je s ovime???

Ma ionako mi MW2 nije nekako uspio.

Sry ako vrijeđam ovu shooter klasiku COD serijala, ali po meni je priča i gameplay nedorađeno.

Čak mi je Treyarchov WaW uspješniji shooter:S

Da, tko zapravo sad radi na MW3 Black-Ops?

free speech for the dumbxD
3 godine

Pa do toga je došlo baš zbog neisplaćivanja....tako da sve visi u zraku...mah već su mi onako sve te ratne pucačine došle navrh mozga, samo se gleda koja je brža i koja ljepše izgleda te koja ima bolje tehnologije, svaka čast natjecateljskom duhu al mislim da je trenutno ta franšiza toliko (po meni barem) prezasićena da mi se neda igrat ništa slično tome.

Life is a journey full of adventures !!
3 godine
protjeran

lol

Ne zna se tko radi Black Ops. a treba izaći 11.9.?

Pa to je prije Crysisa 2.

Da i meni su već na vrh glave...

Nema do COD 2Osmijeh

Mene mogu jedino još pridobiti na fotorealistični prikaz grafike, dobar story, cool gameplay i niske system requirements, a ne da moram davat Kao za Crysis preko 3000 kuna za GPU noviViče

Sva sreća da je još nisam htio igrat 2007. pa sam je zavrtio zapravo tek 2009. kad sam uzeo HD 5850 lijepo ju clockao i odigrao sve Maxed outBelji se

free speech for the dumbxD
3 godine

Black ops NIJE serijal modern warfare.Njega radi treyarch koji je napravio cod3 i cod5

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
3 godine

Znao sam da je Activision pohlepan i sklon maltretiranju, ali da su toliko gramzivi i fašistički nastrojeni nisam znao. Meni se polako ova kompanija počinje gaditi, posebno Bobby Kotick. Nadam se da će bivši zaposlenici IW pobjediti parnicu i sprašiti Activision.

Only a dead noob is a good noob.
2 godine
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Black ops NIJE serijal modern warfare.Njega radi treyarch koji je napravio cod3 i cod5

tako je..i oba dva su fail ak se mene pita ..kao sto ce bit i 'ops. Igre se vise ne prodaju zbog singla vec zbog multija pa ak ti fizika (hodanje,trcanje,pucanje) ne valja onda si osuden na fail...meni osobno mw serijal ima najbolju fiziku, a waw je podbacio u multiplayeru generalno.

i na kraju da ja postavim pitanje...tko ce ti dat ca 400kn da odigra dobro odraden single? huh iw ftw

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice