Dobio sam email od Funcoma, pa budem probao da vidim jesu sta popravili igru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam misalio zaigrati AoC, ali jednostavno se nemogu odlijepiti od LOTR-a. :-)
Isti dan dobio na mail "reevaluacijsko produženje" za Conana ali i za Warhammer 
ja sam na PvP serveru i questanje je jednostavno neigivo.. genkaju te stalno i konstantno... a rekli su da je AoC za vishe mature ljude....
...ako ti se questa odi na PvE server jer se nećeš puno naigrat na PvP serveru pogotovo na Fury-u gdje je velika populacija,a PvP je na prvom mjestu + tamo ti je većina ljudi ganja ALTove ili su došli iz PvE servera i skupljau PvP xp tako da za nove igrače to izgleda jako frustrirajuće.
JA sam na Crom-u (PvE) dok mi se PvPija odem u minigames ili u BK ,a imam i ALt-a na Furyu 
Ja sam se prebacio na PvE - igra radi odlično i bez genkanja je pravi užitak.
..da upravo cu i ja to napraviti...:) tj vec jesam..:)
Igru su popravili za 150%. Stanje u kojem je bila nakon izlaska se ne moze ni usporedjivat sa stanjem danas, isplati se probat.
ja nisam nikad ni pomislio odustat, igra je od pocetka dobra (bez obzira na bugove :))
al sad je definitivno vrijeme za vratiti se ako ste odustali zbog bilo kojeg razloga :)
jedino sad ima mali problem cestog laga jer je fakat hrpa ljudi na Crom serveru
Ja sam takodjer odustao od PvP severa i sad uzivam u igri, definitivno se vidi da je igra popravljena i zakrpana. Sad se samo nadam da je isto sa profesijama, gemovima i raidovima. Aukcije mi se cine nice za sada. Imam levela 67 al jedonstavno idem od pocetka da malo se vratim u stimung..imba combat mode :-P.
E sad nešto što vjerojatno niste znali..
Ako vas nije bilo dok su se serveri spajali (i likovi transferirali) imate dostupan free transfer..
Bilo koji lik, bilo kojeg levela na bilo koji server (osim Fury vjerojatno jer je kao full)...
Ja sam svog 50+ lika sa Fury prebacio na Crom..
Tako ako vam genkanje zdere zivce, likovi vam nisu propali..
To vam je pod account >>View my subscription>>Free character move
Transfer je moguc SAMO JEDNOM..
Dalje se plaća 20 eura..
e imam par pitanja...
1: dali je to igra online koja se placa kao npr WOW i LOTR?
2:st ta igra ima oko16GB?
1. da (oko 15€ mjesecno)
2. ima dva dual layer dvd-a. instalacija ima preko 25 gb, nakon svih patcheva preko 30gb