Pa bilo bi malo čudno da ne treba internetska veza, ipak je online u nazivu.
Za Age of Empires Online neophodna internetska vez
- poruka: 7
- |
- čitano: 916
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon toliko godina igranja...RAZOČARAN......
za boga miloga, pa oni su samo napravili travian/tribal wars kao 3d igricu.... A GDJE JE GRAFIKAAA???

EDIT: btw možete samo pogledat kako fanovi reagiraju na novi nastavak već po imenima threadova na lijevom dijelu ekrana ovdje
nisam protiv djetinjastijih igara (ili bolje rečeno, "veselijih") ali da moraju bezveze uništiti jako dobru trilogiju ... mislim, igra se čini onak - zabavna i sve, ali to nije nikakav Age Of Empires. Ako ima Age of Mythology, zašto nebi bio recimo Age Of Sims ili slično ... baš se bezveze čini ...
LOL! A ja mislio da više nitko ne može napraviti goru igru od CNC 4 očito sam se prevario. Ovo definitivno zaobilazim. Aoe 2 je bio i ostao najbolji. Kako su ljudi samo sposobni zeznut cjelu igru heh. Empire Earth 3 je isto tako uništen zahvaljujući "genijalnim" idejama.
Ma daj AoE 3 je drama.
nisam protiv djetinjastijih igara (ili bolje rečeno, "veselijih") ali da moraju bezveze uništiti jako dobru trilogiju ... mislim, igra se čini onak - zabavna i sve, ali to nije nikakav Age Of Empires. Ako ima Age of Mythology, zašto nebi bio recimo Age Of Sims ili slično ... baš se bezveze čini ...
Da li je Battlefield franšiza bila uništena nakon djetinjaste/veselije Battlefield Heroes? Nije. Ovo uopće ne znači smrt ili odustajanje od ozbiljnih AoE naslova, već isprobavanje nečeg drugačijeg - što uopće ne mora biti loše.
Inače što se tiče žalbi na AoE franšizu ovdje čak i dobro prolaze, za Microsoft Flight sam čitao puno gore komentare. Nevjerovatno koliko mnogo ljudi je zapelo zbog izbacivanja riječi Simulator iz naslova i zato odlučilo masovno "počastiti" MS.