Aion prelazi na free-to-play

poruka: 13
|
čitano: 1.300
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Aion prelazi na free-to-play".
4 godine

Točnije prelazi na pay2win sistem.

22 mjeseca

ne mora značiti da će biti pay to win.. možda pay to expirience it all :)

connan nije pay to win, iako je sad free to play.

inače fora mi je bio aion, ali mi je relativno brzo dosadio.. odličan pvp

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 mjeseci

Neče biti pay2win.........bit će pay4fun.{#}

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
3 godine

Izgleda da cak ni veliki MMO-i kao AION nemaju snage i dovoljno profita da ostanu na preplati. Preplata je samo rezervisana za WoW izgleda.

14 mjeseci

konacno da i to dozivimo.mozda ga ponovno krenem i igrat.

2 godine

Strpite se, izaći će Guild Wars 2 za manje od godinu dana pa odigrajte AAA MMO bez pretplate ;)

4 godine
Re: Aion prelazi na free-to-play

stvar je u tome da svi igraci koji su igrali ove novije mmorpg igre su u velikoj vecini ex wow igraci... i ljudi odma usporeduju mmo koji igraju sa wow-om. na kraju ispadne da novi mmo ima vise nedostata nego pozitivnih stvari u odnosu na wow

wow je za sada plafon i nitko ga ne moze dohvatiti, jedino sto se moze dogoditi da im veliki broj igraca otkaze, kao sada u ovom periodu, zbog toga jer je postao previse casual, pa ljudima vise ne predstavlja izazov ili kad izađe neki novi mmo, u ovom slucaju sw: tor. na

igrao sam aion i nije mi se svidio, sumnjam da cu ga zaigrati ponovno zaigrati kad prijeđe u f2p.

It's not who u are, it's who u know.
22 mjeseca

wow je davno poslije vanille počeo biti casual.

igrao sam masu mmo-ova i wow mi definitivno nije mjerilo za ništa, osim za vrhunsku dorađenost.

možda sato što sam pvp-er u duši, a po tom pitanju po meni ima puno boljih igara

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
2 godine
Arxi kaže...

Izgleda da cak ni veliki MMO-i kao AION nemaju snage i dovoljno profita da ostanu na preplati. Preplata je samo rezervisana za WoW izgleda.

Pa i nije baš nešto velik, kao i par drugih MMOa osim WoWa naravno.

Sada imaju između 2,8 - 2,5 milijuna pretplatnika, što je ako se uspoređuje sa WoWom malo, ali sa drugima su tu negdje.

Međutim, kako je svijet igara sve više postaje svijet businessa (kao film npr.) tako bih jedino MMOe koji pređu 5 ili 6 milijuna mogao svrstati u "velike" igrače.

WoW trenutno ima oko 11 milijuna igrača i da mu 50% igrača otkaže, što je malo vjerojatno, imao bi oko 5,5 milijuna što je opet skoro duplo više od recimo Aiona.

Za GW2, mislim da je preveliki hype jer kao što je bio i za Aion i za Rift kad su izalzili. MMO treba imati jako dobru, poznatu priču i likove do kojih je igračima stalo.

Kad god krenem igrati neki od tih novih i nepoznatih generic-scifi-fantasy MMOa kao npr. Aion, Rift ili propali Hellgate, zbuni me što, gdje, kako, zašto.

Tko se bori protiv koga, zbog čega, zašto su ovi dobri ovi zli itd.... 

Kad je frend oduševljeno gledao na grafiku u GW i pokazivao mi velebne gradove, panorame itd... moji osjećaji prema tome što vidim su bili ništavni.

Ali kada sam prvi puta vidio Ironforge, Stormwind, Ogrimmar ili Darnassus u WoWu prošli su me trnci, jer sam znao o čemu se radi i što je to.

Takve virtualne gradove i svjetove danas može bilo tko izdizajnirati i nacrtati, ali zato napraviti uz to i logičnu, pravu priču, u koju će se igrač unjeti to je dosad pošlo samo jednima na ruku i zato imaju 11 milijuna pretplatnika.

Najbliži koji bi mu mogli doći su SW TOR, jer svi koji su gledali filmove ili igrali KOTOR, znaju o čemu se radi, i znaju već unaprijed hoće li biti Sith ili Jedi, dok me npr. uopće nije zanimalo ili bilo briga tko su Asmodiani čime se bave i protiv koga se bore jer prvi puta čujem za njih.

I na kraju, smatram da je Aion pokrenuo f2p (a dao je i free trial vidim), najviše zbog skorog izlaska SW TORa.

SW TOR je opasniji po Aion, Rift i slične nego je opasan po WoW.

2 godine

Nekome tko nije igrao Warcraft, WoW mu ne bi ama baš ništa značio. Kada bi ugledao te gradove, vidio bi "ništavilo" kakvo si i ti vidio. Ne možeš reći da bilo tko može napraviti čudesne gradove koje nakon prvog pogleda poželiš cijele istražiti. GW je prodao preko 6 milijuna kopija, i ima vrlo jak lore. Bilo tko tko je igrao GW1 će prepoznati brdo stvari u GW2 tak da ti priča ne drži vodu. Najveći adut ArenaNet tima je upravo umjetnički tim koji rade takav concept art da ti glava stane. U neke slike možeš gledat minutama. Ispadam fanboy, al ti mogu iskreno reć da me ne zanima niti jedan MMO osim njega. Istina, igrao sam 1icu, al kao prvo ne želim nikada plaćati pretplatu za igru. 300kn + ekspanzije je taman. Sam pristup ArenaNet teama je takav da se stalno obraćaju fanovima, već godinama preko foruma i implementiraju njihove ideje u igru te prihaćaju kritike. Pitaj bilo koga tko je igrao GW1 2005., kakav je to osjećaj bio. Od prekrasnog soundtracka, vrlo solidne priče, blistave grafike, originalnih mehanika u igri te zrelog communityja. To je bilo nešto fantastično, vjerojatno jedno od najboljih iskustava koje sam doživio u igri. Poslije se to ispralo kompliciranošću, i sama igra je loše ostarila, prorijedio se communty. GW2 daje osjećaj da će biti čak bolji od jedinice na početku.

19 mjeseci

GW igram ko casual nekih 3 godine i igra je odlična bila sad je ono ok dao sam sve skupa 500-600 kuna i miran sam 3 godine

a ovaj silni "free" neki si nabiju prpbo sam aion šerenis impa likovi al mtzim beskrajno gridanje radi toga ni GW ne igram stalno

3 godine

Ako netko ima beta key ili acc viska molim vas da mi posaljete na pm ...

[IMG]http://userbar.atomixro.com/userbar.php?name=nologic [/IMG]
7 mjeseci
the mir kaže...

Ako netko ima beta key ili acc viska molim vas da mi posaljete na pm ...

same here :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice