Alien Breed Impact ipak na Steamu

poruka: 10
|
čitano: 1.159
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Alien Breed Impact ipak na Steamu".
4 godine

Na Amigi je to bila pravo moćna grica!

\o/

4 godine
protjeran
RE: Alien Breed Impact ipak na Steamu

Baš, sati i sati provedeni na mojoj Amigi 600 i s tom igrom, nema igranja danas kao nekada :(

4 godine
neaktivan

Ideš, pa nisam ni znao da je Team 17 još uvijek živ. Meni drago :)

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
3 godine

Jucer kupio, igrao sa Dannyem malo. Nije lose, ali networking kod je katastrofa.

Igra izgleda dobro, i gameplay je zabavan.

Topla preporuka, za 15$ se stvarno isplati!

Working nine to five, half a life made you sick, upi might as well suck d***s, shake the hand of the man who forced you in split.... think about the choices you pick....
3 godine

evo još 30ak % kupovanja :)

lol
4 godine
Deus ex machina kaže...

Jucer kupio, igrao sa Dannyem malo. Nije lose, ali networking kod je katastrofa.

Igra izgleda dobro, i gameplay je zabavan.

Topla preporuka, za 15$ se stvarno isplati!

Ja također uzeo, pa se javite kad budete htjeli malo coop:)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
3 godine

Kad me vidis online, pokeaj me na Steamu :-D

Edit:

trenutno igram Singleplayer po prvi put, i odusevljen sam. Bilo je za ocekivati da ce biti bolji, ali sama atmosfera je puno puno drugacija od multiplayera - dok se multiplayer sveo na slaughter u stilu crimsonlandsa, singleplayer ima onaj pravi Alien Breedovski stih - nesto sto je Doom 3 pokupio za sebe :-D I sto odlicno pase obje igre.

Fali municije, fali itema, alieni naviru... treba istrazivati cijeli brod, i HVALA TI BOZE da me igra ne vodi za ruku ko debila, nego me pusti da sam pretrazim sto me interesira. NAPOKON.

Sad se nadam da ce Team17, nakon sto su naucili kako radi UDK, poceti sa novim igrama...

Working nine to five, half a life made you sick, upi might as well suck d***s, shake the hand of the man who forced you in split.... think about the choices you pick....
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 2:58 (Deus ex machina).
4 godine

Na Amigi sam prelazio sve nastavke (čak i kasnije AGA verziju na 1200-tki) i bili su fenomenalni Smijeh

Ovo ću vjerojatno ubost drugi mjesec kad se malo financijski konsolidiram (ovaj mjesec je tu bila LOTRO Mines of Moria ekspanzija i EVE online, a uskoro stiže i Monkey Island 2 Belji se).

Lijep pozdrav ;)
4 godine

Mene smeta okretanje kamere. Moram puni krug za rotaciju. Uf.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
3 godine
naxeem kaže...

Mene smeta okretanje kamere. Moram puni krug za rotaciju. Uf.

Meni su kontrole ZAKON :-) Fenomenalno mi je sto se lik uvijek krece po grid-u, a opet ovisno o kutu kamere.

Ako te nervira rotacija kamere, koristi Q / E.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 22:36 (Deus ex machina).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice