Na Amigi je to bila pravo moćna grica!
\o/
Na Amigi je to bila pravo moćna grica!
\o/
Baš, sati i sati provedeni na mojoj Amigi 600 i s tom igrom, nema igranja danas kao nekada :(
Ideš, pa nisam ni znao da je Team 17 još uvijek živ. Meni drago :)
Jucer kupio, igrao sa Dannyem malo. Nije lose, ali networking kod je katastrofa.
Igra izgleda dobro, i gameplay je zabavan.
Topla preporuka, za 15$ se stvarno isplati!
evo još 30ak % kupovanja :)
Jucer kupio, igrao sa Dannyem malo. Nije lose, ali networking kod je katastrofa.
Igra izgleda dobro, i gameplay je zabavan.
Topla preporuka, za 15$ se stvarno isplati!
Ja također uzeo, pa se javite kad budete htjeli malo coop:)
Kad me vidis online, pokeaj me na Steamu :-D
Edit:
trenutno igram Singleplayer po prvi put, i odusevljen sam. Bilo je za ocekivati da ce biti bolji, ali sama atmosfera je puno puno drugacija od multiplayera - dok se multiplayer sveo na slaughter u stilu crimsonlandsa, singleplayer ima onaj pravi Alien Breedovski stih - nesto sto je Doom 3 pokupio za sebe :-D I sto odlicno pase obje igre.
Fali municije, fali itema, alieni naviru... treba istrazivati cijeli brod, i HVALA TI BOZE da me igra ne vodi za ruku ko debila, nego me pusti da sam pretrazim sto me interesira. NAPOKON.
Sad se nadam da ce Team17, nakon sto su naucili kako radi UDK, poceti sa novim igrama...
Na Amigi sam prelazio sve nastavke (čak i kasnije AGA verziju na 1200-tki) i bili su fenomenalni 
Ovo ću vjerojatno ubost drugi mjesec kad se malo financijski konsolidiram (ovaj mjesec je tu bila LOTRO Mines of Moria ekspanzija i EVE online, a uskoro stiže i Monkey Island 2
).
Mene smeta okretanje kamere. Moram puni krug za rotaciju. Uf.
Mene smeta okretanje kamere. Moram puni krug za rotaciju. Uf.
Meni su kontrole ZAKON :-) Fenomenalno mi je sto se lik uvijek krece po grid-u, a opet ovisno o kutu kamere.
Ako te nervira rotacija kamere, koristi Q / E.