Alien Swarm na Steamu

poruka: 59
|
čitano: 3.294
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Alien Swarm na Steamu".
4 godine
Alien Swarm na Steamu

Igra je automatski dodana u library na osobnom accountu ili treba nesto dodatno napraviti?

Pitam jer trenutno nisam pri svom racunalu, a neda mi se instalirati steam na ovom.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
2 godine
protjeran
Alien Swarm na Steamu

Moras je instalirat kako bi ti bila u Libray-u. Nades preko Searcha, i Instal Game.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
4 godine
Alien Swarm na Steamu

A dok se jednom obrise sa diska da li ostaje u library-u?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
2 godine
protjeran
RE: Alien Swarm na Steamu
AA-d00d kaže...

A dok se jednom obrise sa diska da li ostaje u library-u?

Ne.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
3 godine
Alien Swarm na Steamu

Isto kao i America's Army primjerice, nađeš je u Steam Storeu i stisneš "install", i tako svaki put. Igra je zakon btw., svaka preporuke, sad skoro idem opet malo peglat. :)

u tebe sve neki overklokeri! sve što imaš si klokao Skank @ Mato LOL!
3 godine

Igra je super,još i besplatna,svakako probati..

4 godine
Alien Swarm na Steamu

Meni baca ovaj error:

"Failed to load the launcher DLL":

(null)

Preslab komp ili je u nečem drugom frka?

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
2 godine
Alien Swarm na Steamu

Ja sam skinuo i instalirao igru i kad udjem pise OUT OF FRENQUENCY. Nemogu da promjenim rezoluciju i kako da to rijesim.Plač

West Coast Customs
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 17:36 (BAD_BOY01).
3 godine
Alien Swarm na Steamu

super! igra ko stvorena za mene Osmijeh

Don't pray in my school, and I won't think in your church
4 godine
Alien Swarm na Steamu

Vrhunska igra. Još kad baciš sa frendovima predobro. Valve nas je sve usrećio.

Potpis
3 godine
Alien Swarm na Steamu

... i to besplatno. je8o me pas ako necu sad iz inata pokupovat sve od valva na steamu...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
3 godine
Alien Swarm na Steamu

pitanje...samo kooperativno se moze igrat?

sve u svemu meni predobra stvar...skidam :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
3 godine
šiloman kaže...

pitanje...samo kooperativno se moze igrat?

sve u svemu meni predobra stvar...skidam :D

Imaš i tzv. offline practice, što ti je ista stvar kao i co-op ali sa botovima. 

3 godine
BAD_BOY01 kaže...

Ja sam skinuo i instalirao igru i kad udjem pise OUT OF FRENQUENCY. Nemogu da promjenim rezoluciju i kako da to rijesim.Plač

Ako koristis CRT kao ja, (zakon za igranje), onda trebas otic u folder gde je igra i u settings dodas tvoju rezoluciju. Naravno, isto vazi i za LCD, kod njih se to javlja  ako je rezoluija netsndardna.

Inace o igri, da citiram jednog postera sa shacknews-a: "igrao sam 17 minuta i nista nisam razumeo".

Ja sam igrao malo duze i mislim da igri treba jedna malo püoveca pegla. Znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube, ali ipak...

2 godine
protjeran

crt zakon za igranje?čobane,21.stoljeće je,mozda je bio prije 5 godina

3 godine
bugonja kaže...

crt zakon za igranje?čobane,21.stoljeće je,mozda je bio prije 5 godina

Masala - recnik!

2 godine
M_dipl. kaže...

Isto kao i America's Army primjerice, nađeš je u Steam Storeu i stisneš "install", i tako svaki put. Igra je zakon btw., svaka preporuke, sad skoro idem opet malo peglat. :)

Ima jos jedna. Svi koji vole BF, COD i slicno neka obavezno probaju: Insurgency Modern Infantry Combat (isto se instalira unutar Steama). BTW uvjek mi je bilo cudno da je ta igra na ovom forumu prosla potpuno nezapazeno.

So what. \m/
3 godine
Nisam nikad čuo za tu igru,ona je isto free ili?
2 godine
Alien Swarm na Steamu

Ovako, frend si je skinuo igru i nemoze da ju igra online, nest kaze da mu stane kod etablishing connection tak nes, kako to rijesiti? Druga stvar, da li se isplati igrati igra u coopu mislim da li se uopste isplati skidat za  nekog ko nema flat? dajte mi jos dojmova o njoj

WAKA WAKA EH EH :) :)
3 godine
Hambrle kaže...

kaze da mu stane kod etablishing connection tak nes, kako to rijesiti? Druga stvar, da li se isplati igrati igra u coopu mislim da li se uopste isplati skidat za  nekog ko nema flat? dajte mi jos dojmova o njoj

Steam serveri su prezauzeti. Novi TF2 patch je izasao danas i jako tesko se povezujes ako ti je linija slaba.

Ne isplati se skidati igru ako ti se ne dopada, recimo, Dungeon Siege stil igranja samo u svemiru sa vanzemalcima.

Licno misljenje - ja bih sacekao par zakrpa i malo vise ljudi za coop

4 godine
Tallahasee kaže...
M_dipl. kaže...

Ima jos jedna. Svi koji vole BF, COD i slicno neka obavezno probaju: Insurgency Modern Infantry Combat (isto se instalira unutar Steama). BTW uvjek mi je bilo cudno da je ta igra na ovom forumu prosla potpuno nezapazeno.

Bila je i tema o toj igri, neki lik je pitao dal' se isplati skidati. Bilo je i nekih komentara o njoj, ali ništa posebno.

crowap kaže...
Nisam nikad čuo za tu igru,ona je isto free ili?

Yep, besplatan mod za HL2. Moraš imati jednu od ovih igara. A pošto je Alien Swarm besplatan, ne moraš ništa drugo kupovati.

http://boards.4chan.org/b/
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 23:07 (Horagio).
3 godine
Tallahasee kaže...
M_dipl. kaže...

Je ali to je mod za HL2, bez neke od source igara ne možeš to instalirati.

2 godine
Solo kaže...
Hambrle kaže...

kaze da mu stane kod etablishing connection tak nes, kako to rijesiti? Druga stvar, da li se isplati igrati igra u coopu mislim da li se uopste isplati skidat za  nekog ko nema flat? dajte mi jos dojmova o njoj

Steam serveri su prezauzeti. Novi TF2 patch je izasao danas i jako tesko se povezujes ako ti je linija slaba.

Ne isplati se skidati igru ako ti se ne dopada, recimo, Dungeon Siege stil igranja samo u svemiru sa vanzemalcima.

ja bih to sa frendovima igrao, ima li mogucnosti? i koliko zauzima taj patch

4 godine
Solo kaže...
Hambrle kaže...

U ovom trenutku, Alien Swarm na Steamu igra više ljudi nego bilo koju drugu igru na tom servisu. A ako misliš na domaću ekipu - opet, ima ljudi. Addaj nekog, mene svako malo zovu da im se pridružim.

4 godine
Alien Swarm na Steamu

Igra je dobra, maloprije sam nabacio par levela sa kumom, ali ako nemate puni team s kojim se možete dogovarati, može biti poprilično zbrkano i misija će propast jer ćete svi poginut zbog loše organizacije. Ali ako se ima pravi tim, igra je baš zabavna. A i besplatna je pa je to svakako plus. Cool

BUG je IT biblija!
2 godine
Horagio kaže...
Solo kaže...
Hambrle kaže...

U ovom trenutku, Alien Swarm na Steamu igra više ljudi nego bilo koju drugu igru na tom servisu. A ako misliš na domaću ekipu - opet, ima ljudi. Addaj nekog, mene svako malo zovu da im se pridružim.

ja bih zelio igrat to sa svojim frendovima iz kvarta, jeli to moguce?

3 godine
Hambrle kaže...

Patch je za TF2 i ne zauzima mnogo ali Steam serveri su uvek prezauzeti kade izadje patch za TF2 ili neka free igra kao Alien Swarm.

2 godine
Solo kaže...
Hambrle kaže...

Patch je za TF2 i ne zauzima mnogo ali Steam serveri su uvek prezauzeti kade izadje patch za TF2 ili neka free igra kao Alien Swarm.

igru planiram skinuti 29/30.7 ako mi ostane limita !

4 godine
Hambrle kaže...
Horagio kaže...
Solo kaže...
Hambrle kaže...

Da. Napravi Steam Accout i skini Alien Swarm. Ako tvoji prijatelji urade isto, možete zajedno igrati. A ako ne, uvijek imaš ljudi koji igraju AS.

2 godine
Horagio kaže...
Hambrle kaže...
Horagio kaže...
Solo kaže...
Hambrle kaže...

Da. Napravi Steam Accout i skini Alien Swarm. Ako tvoji prijatelji urade isto, možete zajedno igrati. A ako ne, uvijek imaš ljudi koji igraju AS.

imam steam account jos ga samo moram skinuti, i hvala na odgovoru, da ne spamamo temu, samo jos ovo da pitam, je li postoji neki poseban postupak da bi se igralo sa frendovima mp? i evo ti hvala!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice