Igra je automatski dodana u library na osobnom accountu ili treba nesto dodatno napraviti?
Pitam jer trenutno nisam pri svom racunalu, a neda mi se instalirati steam na ovom.
Igra je automatski dodana u library na osobnom accountu ili treba nesto dodatno napraviti?
Pitam jer trenutno nisam pri svom racunalu, a neda mi se instalirati steam na ovom.
Moras je instalirat kako bi ti bila u Libray-u. Nades preko Searcha, i Instal Game.
A dok se jednom obrise sa diska da li ostaje u library-u?
A dok se jednom obrise sa diska da li ostaje u library-u?
Ne.
Isto kao i America's Army primjerice, nađeš je u Steam Storeu i stisneš "install", i tako svaki put. Igra je zakon btw., svaka preporuke, sad skoro idem opet malo peglat. :)
Igra je super,još i besplatna,svakako probati..
Meni baca ovaj error:
"Failed to load the launcher DLL":
(null)
Preslab komp ili je u nečem drugom frka?
Ja sam skinuo i instalirao igru i kad udjem pise OUT OF FRENQUENCY. Nemogu da promjenim rezoluciju i kako da to rijesim.
super! igra ko stvorena za mene 
Vrhunska igra. Još kad baciš sa frendovima predobro. Valve nas je sve usrećio.
... i to besplatno. je8o me pas ako necu sad iz inata pokupovat sve od valva na steamu...
pitanje...samo kooperativno se moze igrat?
sve u svemu meni predobra stvar...skidam :D
pitanje...samo kooperativno se moze igrat?
sve u svemu meni predobra stvar...skidam :D
Imaš i tzv. offline practice, što ti je ista stvar kao i co-op ali sa botovima.
Ja sam skinuo i instalirao igru i kad udjem pise OUT OF FRENQUENCY. Nemogu da promjenim rezoluciju i kako da to rijesim.
Ako koristis CRT kao ja, (zakon za igranje), onda trebas otic u folder gde je igra i u settings dodas tvoju rezoluciju. Naravno, isto vazi i za LCD, kod njih se to javlja ako je rezoluija netsndardna.
Inace o igri, da citiram jednog postera sa shacknews-a: "igrao sam 17 minuta i nista nisam razumeo".
Ja sam igrao malo duze i mislim da igri treba jedna malo püoveca pegla. Znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube, ali ipak...
crt zakon za igranje?čobane,21.stoljeće je,mozda je bio prije 5 godina
crt zakon za igranje?čobane,21.stoljeće je,mozda je bio prije 5 godina
Masala - recnik!
Isto kao i America's Army primjerice, nađeš je u Steam Storeu i stisneš "install", i tako svaki put. Igra je zakon btw., svaka preporuke, sad skoro idem opet malo peglat. :)
Ima jos jedna. Svi koji vole BF, COD i slicno neka obavezno probaju: Insurgency Modern Infantry Combat (isto se instalira unutar Steama). BTW uvjek mi je bilo cudno da je ta igra na ovom forumu prosla potpuno nezapazeno.
Ovako, frend si je skinuo igru i nemoze da ju igra online, nest kaze da mu stane kod etablishing connection tak nes, kako to rijesiti? Druga stvar, da li se isplati igrati igra u coopu mislim da li se uopste isplati skidat za nekog ko nema flat? dajte mi jos dojmova o njoj
kaze da mu stane kod etablishing connection tak nes, kako to rijesiti? Druga stvar, da li se isplati igrati igra u coopu mislim da li se uopste isplati skidat za nekog ko nema flat? dajte mi jos dojmova o njoj
Steam serveri su prezauzeti. Novi TF2 patch je izasao danas i jako tesko se povezujes ako ti je linija slaba.
Ne isplati se skidati igru ako ti se ne dopada, recimo, Dungeon Siege stil igranja samo u svemiru sa vanzemalcima.
Licno misljenje - ja bih sacekao par zakrpa i malo vise ljudi za coop
Ima jos jedna. Svi koji vole BF, COD i slicno neka obavezno probaju: Insurgency Modern Infantry Combat (isto se instalira unutar Steama). BTW uvjek mi je bilo cudno da je ta igra na ovom forumu prosla potpuno nezapazeno.
Bila je i tema o toj igri, neki lik je pitao dal' se isplati skidati. Bilo je i nekih komentara o njoj, ali ništa posebno.
Yep, besplatan mod za HL2. Moraš imati jednu od ovih igara. A pošto je Alien Swarm besplatan, ne moraš ništa drugo kupovati.
Je ali to je mod za HL2, bez neke od source igara ne možeš to instalirati.
kaze da mu stane kod etablishing connection tak nes, kako to rijesiti? Druga stvar, da li se isplati igrati igra u coopu mislim da li se uopste isplati skidat za nekog ko nema flat? dajte mi jos dojmova o njoj
Steam serveri su prezauzeti. Novi TF2 patch je izasao danas i jako tesko se povezujes ako ti je linija slaba.
Ne isplati se skidati igru ako ti se ne dopada, recimo, Dungeon Siege stil igranja samo u svemiru sa vanzemalcima.
ja bih to sa frendovima igrao, ima li mogucnosti? i koliko zauzima taj patch
U ovom trenutku, Alien Swarm na Steamu igra više ljudi nego bilo koju drugu igru na tom servisu. A ako misliš na domaću ekipu - opet, ima ljudi. Addaj nekog, mene svako malo zovu da im se pridružim.
Igra je dobra, maloprije sam nabacio par levela sa kumom, ali ako nemate puni team s kojim se možete dogovarati, može biti poprilično zbrkano i misija će propast jer ćete svi poginut zbog loše organizacije. Ali ako se ima pravi tim, igra je baš zabavna. A i besplatna je pa je to svakako plus. 
U ovom trenutku, Alien Swarm na Steamu igra više ljudi nego bilo koju drugu igru na tom servisu. A ako misliš na domaću ekipu - opet, ima ljudi. Addaj nekog, mene svako malo zovu da im se pridružim.
ja bih zelio igrat to sa svojim frendovima iz kvarta, jeli to moguce?
Patch je za TF2 i ne zauzima mnogo ali Steam serveri su uvek prezauzeti kade izadje patch za TF2 ili neka free igra kao Alien Swarm.
Patch je za TF2 i ne zauzima mnogo ali Steam serveri su uvek prezauzeti kade izadje patch za TF2 ili neka free igra kao Alien Swarm.
igru planiram skinuti 29/30.7 ako mi ostane limita !
Da. Napravi Steam Accout i skini Alien Swarm. Ako tvoji prijatelji urade isto, možete zajedno igrati. A ako ne, uvijek imaš ljudi koji igraju AS.
Da. Napravi Steam Accout i skini Alien Swarm. Ako tvoji prijatelji urade isto, možete zajedno igrati. A ako ne, uvijek imaš ljudi koji igraju AS.
imam steam account jos ga samo moram skinuti, i hvala na odgovoru, da ne spamamo temu, samo jos ovo da pitam, je li postoji neki poseban postupak da bi se igralo sa frendovima mp? i evo ti hvala!