Aliens vs Predator u dućanima

poruka: 25
|
čitano: 1.938
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Aliens vs Predator u dućanima".
2 godine

Šta im vrijedi što je u dućanima kad igra ne valja. Jedva sam čekao da izađe taj naslov a onda otkrio da je igra smeće.

2 godine
RE: Aliens vs Predator u dućanima
mlerota kaže...

Šta im vrijedi što je u dućanima kad igra ne valja. Jedva sam čekao da izađe taj naslov a onda otkrio da je igra smeće.

sada si sav sretan sto si izjavio da je igra smece, ajme kakavih sve ima

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
3 godine

Ja je naručio u crovortex-u cjena je 299 kn - 10% predbilježba nadam se da je dobra. Ono što nevalja rješit će se patchom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 19:20 (zeroname).
4 godine

Nije baš smeće, al da je ispod očekivanja, je. Jednostavno AvP 2 rula po pitanju igrivosti.

...something diabolic
2 godine
protjeran

ja sam danas kupio novu konfu i odma sam letio da instaliram igru,imam HD 5850 i sve zakucam na maxx settings,1680x1050,4xAA sve radi na 70fps-a bez pogovora ali igra je stvarno loša,gameplay loš,loša grafika...sve sve sve

3 godine
Jim Carrey kaže...

sada si sav sretan sto si izjavio da je igra smece, ajme kakavih sve ima

Pa nije ništa krivo rekao, i ja mogu otvoreno reći da je igra smeče, niti to ne nego čisti gnoj lol

Lovac kaže...

Jednostavno AvP 2 rula po pitanju igrivosti.

To sigurno, najbolji mi je 2 dio.

zeroname kaže...

Ja je naručio u crovortex-u cjena je 299 kn - 10% predbilježba nadam se da je dobra. Ono što nevalja rješit će se patchom.

Nije problem u bugovima, nego baš gameplay ne valja, sve je nekako smotano.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 19:51 (Jack Sparrow).
3 godine

Covjek je reko da je igra losa da ako mozda postoje neki ljudi koji bi mozda kupili igru da ne bacaju novce bezveze. Takoder se slazem da je igra jako losa. AVP i AVP 2 su legendarni, a ovdje su pokusali bit inovativni, al su dobili pretromu igru.

3 godine

Igra je Bože sačuvaj...kao da je opet 1997,bar po pitanju grafike,a po pitanju fizike,kretanja,te posebice igrivosti - igra je jedna od najlošijih FPS-ova ikad napravljenih

3 godine

ne znam kolko moras biti lud da nakon onakve bete kupis ovu igru.

3 godine
Pislje kaže...

ne znam kolko moras biti lud da nakon onakve bete kupis ovu igru.

ono je bio demo ne beta, što je još gore.

3 godine

ozbiljno demo isuse boze. . .

4 godine
andrmoljac_heh kaže...

ja sam danas kupio novu konfu i odma sam letio da instaliram igru,imam HD 5850 i sve zakucam na maxx settings,1680x1050,4xAA sve radi na 70fps-a bez pogovora ali igra je stvarno loša,gameplay loš,loša grafika...sve sve sve

Si ti slijep?

Igra je meni super, neznam šta joj fali? Zaboli mene što je to vama najgora igra, ja sam se itekako zabavio.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
3 godine
Hyperion kaže...
andrmoljac_heh kaže...

Si ti slijep?

Igra je meni super, neznam šta joj fali? Zaboli mene što je to vama najgora igra, ja sam se itekako zabavio.

To i mene čudi možda im je preteška , možda nisu navikli na aliene Nevinašce

3 godine

Ne ja nisam rekao da je grafika loša, nego da mi gameplay nevalja.

Grafika je dosta dobra.

4 godine

Točno, grafika je ok. Jedino zamjeram neke konzol(ol)aste elemente. Tipa oni ogromni low-res pravokutnici gdje je objektiv, pa oni krugovi kamo dalje ko da smo retardirani. Iznad healtha i municije isto šarena kocka i ikonica što je to, to se meni ne sviđa u tako ozbiljnoj i mračnoj igri.

...something diabolic
2 godine

ja sam gledao malo gameplay i trailere na you tubeu i igra mi izgleda presuper.Ono dok si u ulozi aliena je malo glupo,za predatora neznam ali ko marinac mi izgleda full zanimljivo............moram si ju nabavit

4 godine

Zapeo sam. Može pomoć? Kako ući u onaj temple kad se igra s predatorom? Na sredini je jedan mehanizam, ali piše da treba pronaći još mehanizama da se vrata otvore. Gdje su ti drugi mehanizmi?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
3 godine
Igor kaže...

Zapeo sam. Može pomoć? Kako ući u onaj temple kad se igra s predatorom? Na sredini je jedan mehanizam, ali piše da treba pronaći još mehanizama da se vrata otvore. Gdje su ti drugi mehanizmi?

Odgovor traži ovdje.link

4 godine

Reći ću vam u čemu je problem kod ove igre, a i kod mnogih drugih igara.  PROKLETE KONZOLE!!!

Gledam trailer od  neke igre koju dugo učekujem i vidim da je igrana na usranom xboxu, one mutave konzolaške kontrole.  FPS igra, a pogled s gamepadom ide gore-dolje, lijevo-desno, malo pobjegne pa natrag namješta crosshair na sredinu, fuj.  Kad to vidim odmah gasim trailer i više me ne zanima, jer znam da će igra biti jadni port s konzola koje su tehnološki otpad prema današnjim hardverskim mogućnostima. 

Naravno da su onda kontrole u igri čudne, gameplay loš, grafika gora od Doom-a 3 iz 2004. npr. itd. Usporedite samo CryEngine 3 na playstationu 3 s CryEngineom 2 na PC-u???? Ko tu koga?

Prošlo je zlatno doba Half-Lifea, FarCry-a, starih AvP-a (koja atmosfera i užitak igranja, uh), Doom-a 3, s zadnjim Crysisom što se tiće FPS-ova, kad smo znali da ćemo za novce koje izdvojimo dobiti vrhunski proizvod visoke produkcije i kvalitete, a ne presrani port s konzola za malu djecu. AGRHHHH. 

Još polažem nadu u Rage, ako to zeznu, prestajem igrati igre.

4 godine
MiH kaže...

Reći ću vam u čemu je problem kod ove igre, a i kod mnogih drugih igara.  PROKLETE KONZOLE!!!

Gledam trailer od  neke igre koju dugo učekujem i vidim da je igrana na usranom xboxu, one mutave konzolaške kontrole.  FPS igra, a pogled s gamepadom ide gore-dolje, lijevo-desno, malo pobjegne pa natrag namješta crosshair na sredinu, fuj.  Kad to vidim odmah gasim trailer i više me ne zanima, jer znam da će igra biti jadni port s konzola koje su tehnološki otpad prema današnjim hardverskim mogućnostima. 

Naravno da su onda kontrole u igri čudne, gameplay loš, grafika gora od Doom-a 3 iz 2004. npr. itd. Usporedite samo CryEngine 3 na playstationu 3 s CryEngineom 2 na PC-u???? Ko tu koga?

Prošlo je zlatno doba Half-Lifea, FarCry-a, starih AvP-a (koja atmosfera i užitak igranja, uh), Doom-a 3, s zadnjim Crysisom što se tiće FPS-ova, kad smo znali da ćemo za novce koje izdvojimo dobiti vrhunski proizvod visoke produkcije i kvalitete, a ne presrani port s konzola za malu djecu. AGRHHHH. 

potpis za sve sta si reko.. samo ja sam jedan od onih koji nece sam tak prestat igrat igre na pcu iako u zadnje vrijeme uopce nema dobrih naslova..

Evo nakon batmana me iznenadio Bisohock 2 igra mi se svida.. ostalo sve mi bilo smece a AVP 3 nisam jos probo...

4 godine
toxic kaže...
MiH kaže...

potpis za sve sta si reko.. samo ja sam jedan od onih koji nece sam tak prestat igrat igre na pcu iako u zadnje vrijeme uopce nema dobrih naslova..

Evo nakon batmana me iznenadio Bisohock 2 igra mi se svida.. ostalo sve mi bilo smece a AVP 3 nisam jos probo...

Meni je poslje Batmana najbolji Mass Effect 2, Bioshock 2 mi nije nešto.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
2 godine

Meni je sasvim dobra igra. Zadovoljan sam sa njom. Nevinašce

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
3 godine
icecold kaže...

Meni je sasvim dobra igra. Zadovoljan sam sa njom. Nevinašce

Taman riješio Aliena, kratko, odbojno, samo par svijetlih trenutaka...Sve u svemu, razočaran sam

Počeo sam s Predatorom... nadam se da će biti bolje.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
2 godine

Grafički je igra odlična, malo mi je zbunjujuće bez obzira koliko igrao. Inače najjače mi je sa Predatorom igrat. Igra nije ni loša toliko, ali da se moglo bolje naravno... 7,6/10

Dompa
3 godine

Evo jučer sam malo odigral sa Predatorom i čovijekom i moram reči da nisam zadovoljan.

Da baš neidem u vrijeđanje same igre samo ču napisati:OSREDNJI FPS koji ni u kojem slučaju nije vrijedan 300kn(pogotovo ne u ovo recesijsko doba).Mišljenja sam da su predatora i aliena trebali stavit u trče lice(no to je samo moje mišljenje) također skokovi sa predatorom su blago rečeno usrani.Grafika je ponovno osrednja,a pogotovo uzimajuči činjenicu da ima podršku za famozni DX11.

Fizika je katastrofalna i totalno minimalistička.Sve u svemo ispod očekivanja.Zapravo ova igra je više žrtva samog marketinga i njegovog prenapuhavanja nego njenog gempleya.Ja sam odustao od ove igre no svim onima koji i dalje igraju želim sretno KLANJE.Namigiva

KONAĆNA OCIJENA IGRE: 6/10.

Istina je oko nas,a laž još više.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice