Izgleda da će igra imati dosta odraslog sadržaja. Sviđa mi se ideja da netrebaš ubiti svakoga na koga naiđeš, te da možeš zaštrašivanjem i prijetnjama doći do cilja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogled iz prvog lica, cijevi koje možeš koristiti svijetle crveno. To do sada nismo nikad vidjeli. 
UbiSoft se sve dalje sve više srozava.
Pogled iz prvog lica, cijevi koje možeš koristiti svijetle crveno. To do sada nismo nikad vidjeli. 
UbiSoft se sve dalje sve više srozava.
Poznajući Ubisoft ovo će biti prvenstveno konzolaška igra, samo se nadam da neće biti pojednostavljena. Najbolji primjer je Assassin's Creed. Igra su dobre, ali su toliko lagane da uopće nisu izazovne.
Poznajući Ubisoft ovo će biti prvenstveno konzolaška igra, samo se nadam da neće biti pojednostavljena. Najbolji primjer je Assassin's Creed. Igra su dobre, ali su toliko lagane da uopće nisu izazovne.
Nema veze što je konzolaška igra, već sa dostupnom publikom. Novije generacije igrača su retardi koje treba za ručicu voditi pa stoga sve svijetli da se ne bi zagubili.
Opet ubisoft i njihova politika ukinuli video...
FPS? ne znam, nadao sam se da ce biti TPS...
video vise neradi..
po onom prvom traileru sto je jos davno izaso igra je puno obecavala, ovo sad izgleda potpuno drukcije tj. gluplje.
Ako to doista jesu SSovi iz igre, igra izgleda jadno.
Najvjerojatnije jesu, koristi LEAD pokretač (iz SC:C-a) koji je u biti modificirani UE2.5
Ako to doista jesu SSovi iz igre, igra izgleda jadno.
Najvjerojatnije jesu, koristi LEAD pokretač (iz SC:C-a) koji je u biti modificirani UE2.5
Ma briga me za grafiku, puna mi je kapa svih tih efekta, filtera, a igra za k.... nek radnja bude koliko-toliko dobra i ja sretan