Assassin's Creed 3 na PC stiže 23. studenog

poruka: 6
|
čitano: 445
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Assassin's Creed 3 na PC stiže 23. studenog".
2 godine
4 godine

Greska ACR je na PC stigao 2 sedmice nakon konzola. Ostali jesu kaznili par mjeseci ali ACR i AC3 nakon 2-3 sedmice.

http://vgm.tv/
4 godine

Sto je cudno u ovom clanku? to je isto kao kada dode clanak u kojem pise da je PC verzija naprednija zbog grafickih postavki i sl. Vec sam navikao na to, mada mi je svjedno dosla mjesec dana ranije ili kasnije, na konzolama imaju osiguranu zaradu tako da to razumijem...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
10 mjeseci

Prije nekoliko mjeseci je bio intervju s kreativnim direktorom AC3 koji tri puta potvrdio da PC verzija stiže paralelno s konzolaškim, a sad kažu da PC verziju nikad nisu najavili i da je ovo službena najava. Koji genijalci.

4 godine

Nope PC verzija zapravo nikad ni nije najavljena. Svaki trailer je sadrzavao natpis PC release date yet to be confirmed ili tako nesto slicno. Kukati nema potrebe svi smo znali da ce biti odgode. Odgoda je mala i nema razloga za vecu paniku. Ja je vidim kao plus jer cu imati 2 sedmice da procitam utiske i odlucim da li preorder ostaje ili otkazujem :D

http://vgm.tv/
4 godine
Re: Assassin's Creed 3 na PC stiže 23. studenog
dex3108 kaže...

Nope PC verzija zapravo nikad ni nije najavljena. Svaki trailer je sadrzavao natpis PC release date yet to be confirmed ili tako nesto slicno. Kukati nema potrebe svi smo znali da ce biti odgode. Odgoda je mala i nema razloga za vecu paniku. Ja je vidim kao plus jer cu imati 2 sedmice da procitam utiske i odlucim da li preorder ostaje ili otkazujem :D

I to sto kazes....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice