AvP multiplayer demo

poruka: 66
|
čitano: 4.717
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "AvP multiplayer demo".
4 godine
AvP multiplayer demo

Dali je netko probo. Ja stavio skidat....

3 godine
protjeran
AvP multiplayer demo

Smijehja skidam za ps3 (i bc2 demo)Smijeh

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
4 godine
RE: AvP multiplayer demo

Skinuo, pokrenuo, ali nisam uspio naći server...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
4 godine
AvP multiplayer demo

Frend na steamu kaže da je odlična, ja ću za vikend probati.

Ovako mi djeluje zabavno i atmosferično.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
4 godine
neaktivan
AvP multiplayer demo

eto i meni se upravo skida :)

dali ste probali igrati?????

roby
2 godine
AvP multiplayer demo

skinuo,probao igrat ali nisam našao server,obrisao

3 godine
AvP multiplayer demo

Jel i vama skida do 20kb/s?

EDIT; sad je ubrzao do 250!

Dali se može nastavit skidat nakon diskonekcije?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 19:18 (Zdravko).
2 godine
neaktivan
AvP multiplayer demo

Vidim da je demo za PC samo prek Steama pa me zanima da li ima informacija dal će ful  isto biti preko steama onak ko cod6 ili će biti i normalna verzija?

http://manutd-cro.com/forum/index.php
3 godine
protjeran
AvP multiplayer demo

nece ni meni za ps3 nac server valjda nema puno ljudi taj demo

2 godine
AvP multiplayer demo

dajte neka mi netko pomogne... nemogu instalirati demo... kliknem na stranici install demo... otvori mi steam... kliknem install... ramo refresha stranicu i to je to nito downloda niti ista.. help

RIJESIO

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 19:48 (zovitemebuha).
4 godine
AvP multiplayer demo

bez veze

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
4 godine
Raus kaže...

bez veze

Količina argumenata koje si iznio je zapanjujuća.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
3 godine
AvP multiplayer demo

Ima ko probljema? nadjem fino lobby, i kad se starta server na loadingu izbaci u win bez errora. Ima ko isti/sličan problem?

3 godine
AvP multiplayer demo

ja imam problema,krene mi skidat pa stane i napiše "download starting" ali ništa se ne dešava.

edit: skinilo se

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 21:31 (Zdravko).
3 godine
AvP multiplayer demo

Uglavno za tay download starting, pauziraj pa resume-aj i onda ce ti skidat "normalno".

btw. neki update su lupili izgleda i sad nece niti da nadje lobby...

3 godine
AvP multiplayer demo

Ljudi pola europe pokušava isprobati AvP3 demo....normalno da skida loše i da ne vidite servere....

Glavni ko-munjara =)
3 godine
hrvatskafarkasevec kaže...

Smijehja skidam za ps3 (i bc2 demo)Smijeh

BC2 mi bas i nije "sjeo".

Ajde odo skinut i AvP

3 godine
AvP multiplayer demo

je i to ali izgleda da rade nesto po Steam-u globalno. Nista morat cemo se strpit :P

3 godine
protjeran
AvP multiplayer demo

ovo je jeb zabavno i dosta strasno.. lol..   uhvatim sebe da pucam u prazno!! paranoja radi svoje.. im jumpy madafaka.. upravo mi lik sa predatorom kicmu izvadil

2 godine

kak si riješio jer mene isto zeza steam nešto?

a šta reć..
3 godine
protjeran
AvP multiplayer demo

jel uspio ko igrat online meni na ps3 sam trazi server i nikak da nađe

Plač

3 godine
AvP multiplayer demo

evo skinuto,ali samo traži ljude za igrat...nema nikoga

lol
3 godine
AvP multiplayer demo

evo odigra par partija.teško se snalazit sa sve tri vrste i već ima jako dobrih igrača

lol
3 godine
AvP multiplayer demo

Čitajte samo zadnju stranicu i sve će vam biti jasno. Link

3 godine
neaktivan
AvP multiplayer demo

Igra je zabavna, nema šta. Samo nadam se da će finalna verzija bit malo ispoliranija nego demo, a taj problem šta neće nać lobby, tj. ljude u njemu se događa izgleda svima, ja sam nakon pol sata čekanja uspio uć u igru i nisam izlazio 2 sata.

3 godine
AvP multiplayer demo

Jedino sam imao problema da skinem igru pisalo mi "downloading started..." jedno 5 minuta al je posle krenulo. Nisam imao nikakvih problema da nađem igru jedino što nema dedi servera za demo pa nalazi igre kao MW2. Mogu reći da mi laga, kad igram sa marincem osjeti se puno, ne mogu pogoditi aliena al nikako, dok sa alienom je malo manje izraženo možda što je puno brz. Nako sve u svemu nije loše, osjećaj skoro ko AVP2, nije bolji od jedinice. Treba malo navikavanja sa alienom. Problem je što smara tipka "sprint" neće da sprinta sam pa moraš svakih 10 sekundi kliknuti na sprint. Igram na PC-u ljudi bude puno uvijek i svi imaju hedphone kad počnu pričati ništa nečuješ probaću naći mute u opcijama Smijeh.

Saki Saki 5$
3 godine
AvP multiplayer demo

ja igrao i lose... čisto napucavanje... ko će koga prvi... nema taktiziranja ama baš ništa. alien te pojede za sekundu a moras potrosit  dva okvira metaka da ga ubijes, zilava gamad. predator je ok, ali prijmetio sam da fali onaj njegov big jump, nema skakanja di oces nego pola metra i bok.

oruzja za predatora moraš pokupit po mapi, jer kad se respawnaš imaš samo šake, sve ostalo moraš pokupit, marinac se respawna sa puškom i isto može trazit bolje, auto aim puška za marinca je ok, ali nije ko u jedinici da samo stisnes okidac a on pere okolo, nego moras i ciljat.

Uglavnom ovo je demo, neću sudit, ali gameplay je trom i to se ni u full verziji nece promijenit...

2 godine
ranko091 kaže...

predator je ok, ali prijmetio sam da fali onaj njegov big jump, nema skakanja di oces nego pola metra i bok.

Ne fali, nego ti neznas kako ga izvesti. Moras naciljati površinu gdje želiš skočiti, zatim pritisnuti tipku za focus i zatim jump.

4 godine

Normalno.

Nisam u mogućnosti igrati ovaj demo no znam jedno: ovo nije COD napucavanje i tu neke stvari treba znati, od prije jel (jer se ne može odma naučiti), a problem je kaj sigurno debelo više od polovice igrača nema pojma o prijašnjim AvP igrama.

Sad im je ovo novo i preteško pa bičaju...

Ko i u GTR 2, malo je ljudi koji bi 10+ h proveli samo za trening jednog setupa za jedan auto na jednoj stazi...

Za to vrijeme oni bi promjenili već 10 igara, a ovu ekspresino izgrdili

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
3 godine
AvP multiplayer demo

Downloadao za PC i za Xbox 360 i moram primjetiti da je puno bolje na Boxu, barem meni. Nekako mi se čini da su animacije likova puno bolje, sve je tamnije i "klaustrofičnije" i nekako mi je lakše igrati s gamepadom nego tipkovnica+miš (to možda jer sam se navikao). Ako bi kupio igro bilo bi to za box...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice