Oni koji su zaigrali betu spomenutog naslova reći će potpuno opravdano obzirom da je nakon prvog patcha Bad Company 2 pokazao svoju pravu snagu
Hehe u pravu ste, treba se strpit još mjesec dana do finalnog proizvoda i onda deri brate
Oni koji su zaigrali betu spomenutog naslova reći će potpuno opravdano obzirom da je nakon prvog patcha Bad Company 2 pokazao svoju pravu snagu
Hehe u pravu ste, treba se strpit još mjesec dana do finalnog proizvoda i onda deri brate
Stvarno odlična igra, jedva čekam punu verziju i predviđam joj uspješnu budućnost.
Nije toliko do bete koliko je do iskorištene situacije nakon MW2 debakla.
ne znam zasto ljudi ovu igru uopce stavljaju u istu recenicu sa mw2
Možda zato jer se te dvije igre bore za isti segment igračkog tržišta? Jer su obje FPS-ovi, trenutno najbolji koji postoje? 
Uglavnom, BF:BC2 ima potencijala, sve ovisi o ostatku igre, o ostalim modovima igre. Ovo prikazano u beti izgleda predobro, jedino što mi je već pun kufer ove mape i ovog moda. Ali prvih par sati dok nisam natukao sve klase na maksimum je bilo jako jako zabavno.
Ok, pješadijski dio igre se ne može mjeriti sa MW2, ali to nije ni bio cilj tvoraca ove igre. Iako, ja bi osobno volio igrati igru koja je hibrid CoD-a (bez perkova i killstreakova) i Battlefielda (tenkići i helići, brum brum
).
Sve u svemu, preorder je već gore 
BF je čista MP igra oduvijek bila, ova SP kampanja je tu tek toliko dodana da se ne zaostaje za konkurencijom, ali samo na papiru.
Ne razumijem po čemu su MW2 i BC2 usporedivi?? Razlikuje ih jednostavno previše stvari, to su dvije potpuno drugačije igre.
Pa usporedivi su po tome što ih igra isti profil igrača. I onda je normalno da čovjek koji istovremeno igra obje igre ih krene uspoređivat... I što vas toliko pogađa kad netko ide uspoređivat te dvije igre? 
Pa mene osobno ne pogađa. Samo mi nije jasno kako su one usporedive.. kao da ideš uspoređivat bolid formule 1 sa Big Foot-om, oba su zvijeri i vrh u svojoj klasi, ali međusobno nisu usporedivi. (usporedba je slikovita, nemojte sad napadat da BF i COD nisu toliko različiti)
Pa sam osjećaj pucanja je potpuno drugačiji (što je osnova FPS igara), tu su još i klase, vozila, ogromne mape, timska igra, potpuna destrukcija, protivnici ne padaju od "dodira nečijeg nišana", ne možeš pucat snajperom padajući sa zgrade.. itd. (ne pljujem po COD-u, samo ističem razlike)
ne znam zasto ljudi ovu igru uopce stavljaju u istu recenicu sa mw2
Zato što EA cilja na CoD publiku nezadovoljnu MW2 i koriste svaku priliku da to i napomenu, kao primjerice:
"In March we will launch Battlefield: Bad Company 2, which is our first strong attack on Call of Duty,"
Otkako je MW2 izašao a Dice najavio da će BC2 imati dedicated servere mislim da nisam vidio niti jedan članak o BC2 koji nije ujedno spomenuo i MW2. Koliko im je ta strategija dobra i da li će im se odbiti od glavu vidjet ćemo.
Osobno mislim da ti marketinški potezi nisu potrebni.. Zar stvarno mislite da će netko nakon brzog i arkadnijeg COD-a dat novce za BF, ako nikada prije nije igrao BF?? Pogotovo zato što su COD igrači većinom djeca.. (opet se ograđujem jer znate bit agresivni, ne vrijeđam COD igrače da su manje inteligentni, samo ističem činjenicu da je prosjek godina igrača COD-a puno manji od onog igrača BF-a)
Osobno mislim da ti marketinški potezi nisu potrebni.. Zar stvarno mislite da će netko nakon brzog i arkadnijeg COD-a dat novce za BF
Da ako im svi govore da je to kao CoD, samo bolje.
Zar ti misliš da izdavači žele prodati igru samo onima koje bi takva igra mogla zanimati ili što većem i širem broju ljudi, uključujući i penzionere, djecu, nejačad...
Ne shvaćam što vas toliko čudi kod toga, pa valjda svaki MMORPG koji je izašao u zadnjih 5 godina koliko god sličan ili različit bio od WoWa se spominjao u kontekstu "napada na WoW". Normalno je kada igra u jednom žanru toliko dominira prodajom(kao WoW u MMO i MW2 u FPS) da će drugi izdavači htjeti preoteti dio tog kolača i te publike.
Pa tih ljudi koji kupuju nešto što nisu isprobali i kupuju zato što im je neko reko da je bolje od nečeg mi je žao. Zar ih stvarno toliko ima koji će bez probe pljunut 300kn?? Kaj tolko marketinških ovaca ima??
Pa tih ljudi koji kupuju nešto što nisu isprobali i kupuju zato što im je neko reko da je bolje od nečeg mi je žao. Zar ih stvarno toliko ima koji će bez probe pljunut 300kn?? Kaj tolko marketinških ovaca ima??
U kojem svijetu ti živiš?
Sve funkcionira tako. Tenisice, cornflakesi, šamponi, političke stranke, auti, filmovi, dakle i igre...
Osobno mislim da ti marketinški potezi nisu potrebni.. Zar stvarno mislite da će netko nakon brzog i arkadnijeg COD-a dat novce za BF, ako nikada prije nije igrao BF?? Pogotovo zato što su COD igrači većinom djeca.. (opet se ograđujem jer znate bit agresivni, ne vrijeđam COD igrače da su manje inteligentni, samo ističem činjenicu da je prosjek godina igrača COD-a puno manji od onog igrača BF-a)
što me veseli
ne znam meni je cod jednostavno smjesan, sa onim killstreakovima i smjesnim perkovima, malim mapama, no scope sniper bunny hop headshotovima, bezobrazno visokom cijenom,ne znam kako ih nije sram izbaciti nastavak koji ima minimalne promjene. zadnja tri coda su ista dok svaki novi bf donosi ogroman napredak, mislim da ovaj bf privuce samo bf veterane da bi prodaja bila vise nego solidna. cod je jednostavno za mase heh
A ja nikako da dobim beta key....
Pogotovo zato što su COD igrači većinom djeca..
Preduhitrio si me s ovim :), ako se ne varam prosječna dob igrača BF-a je oko 25 godina, dok za cod vjerujem da je to puno manje, što me i najviše smeta u codu što ima puno bahatih klinaca, ne kažem da su svi to da se neko ne uvrijedi, ali ih je puno više od "normalnih" ljudi.
Pogotovo zato što su COD igrači većinom djeca..
Preduhitrio si me s ovim :), ako se ne varam prosječna dob igrača BF-a je oko 25 godina, dok za cod vjerujem da je to puno manje, što me i najviše smeta u codu što ima puno bahatih klinaca, ne kažem da su svi to da se neko ne uvrijedi, ali ih je puno više od "normalnih" ljudi.
Da i onda se svađaju ko je "noob", a ko "Haj-Skill".. A svima se podrazumijeva korištenje cheatova kao normalna igra.. :palmface:
ti mislis na bfbc2?? kako nisi probao? jel imas betu? samo da te podsjetim da mw2 nije imao demo betu ni nista cime bi mogli isprobat taj debakl od iw-neta.. bc2 je igra koja vrijedi 250 kn a mw2 je igra koja ne vrijedi 400.
ti mislis na bfbc2?? kako nisi probao? jel imas betu? samo da te podsjetim da mw2 nije imao demo betu ni nista cime bi mogli isprobat taj debakl od iw-neta.. bc2 je igra koja vrijedi 250 kn a mw2 je igra koja ne vrijedi 400.
Fulo si poantu.
Osobno sam isprobao BFBC2 betu. Raspravljali smo o ljudima koji će kupiti neku igru samo zbog Hype-a i marketinga bez da su ju prije isprobali, ne razumijem zašto meni objašnjavaš koliko koja igra vrijedi i zašto spominješ MW2 koji se meni osobno gadi (multiplayer komponenta igre).
Fulo si poantu.
Osobno sam isprobao BFBC2 betu. Raspravljali smo o ljudima koji će kupiti neku igru samo zbog Hype-a i marketinga bez da su ju prije isprobali, ne razumijem zašto meni objašnjavaš koliko koja igra vrijedi i zašto spominješ MW2 koji se meni osobno gadi (multiplayer komponenta igre).
S ovim se slažem apsolutno. Ja sam je već kupio preko steama limited edition, al prije neg kaj sam je kupio skino sam si betu, nabavio beta key, poigro sam je i puuuno bolji mi je mp nego u codmw2. Igra je fenomenalna, iskreno nisam bio neki fan battlefield-a, al kad sam ovo testirao codmw2 pada u vodu ( govorim za mp ). Najviše mi se sviđa što možeš kuću razorit do temelja, i što su pištolji napokon dosta efektiviniji nego u codmw2, pogotovo u hc serveru jer obični nisu nešto ako hoćeš realnost...
Fulo si poantu.
Možda je popularna zbog prethodnih izdanja i sl., ne moraš neku igru isprobati da bi je kupio - šta ti nisi nikad kupio igru a da je nisi isprobao npr. nastavak PESa i sl. koje kupuješ zbog prethodnika ili pročitaš recenziju u BUGu, preporuči ti prijatelj... Vjerujem da je BFBC2 odlična igra i nije arkada kao cod, ali meni su cod 2 i cod 4 odlične igre, zabavne igre. Ne kupuješ auto pa da ti trebaju tjedni da prikupiš informacije da bi se odlučio o kupovini, ovo kupuješ puno jednostavnije, ne treba se toliko zamarati oko toga. BF koji sam probao a da me razočarao je Vijetnam, već BF2 je bio odličan iako se nisam nešto puno kačio jer su mape velika a nikad nas u lanu nije bilo više od 10, a na int. mi se nije dalo igrati.