Kako neće, kad je igra IZVRSNA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad skidam igru jedva čekam da vidim kakva je
sutra mi stiže bad company 2
posebo mi je drago što na PC-u ima najviše igrača
PC je najveće tržište igara,ali to se može pokazati tek kad se izda neka super dobra igra
a bf serijal ima uvijek svoju vjernu publiku a ovaj nastavak je privukao i nove igrace
prebrutalna je igra, kakv će bit tek sljedeći nastavak 
ajde bilo je i vrijeme da je neki mrežni FPS najigraniji na PCu...unlike MW2
Igra je odlicna. Zasad igram kampanju samo. Oduševljen sam. COD MW2 se moze sakrit iza ovog, što se tice SPa. MP nisam probao još
Koja je fora oko ove igre, je to neki nastavak Battlefield 1942? ili to ima i single player?
Singleplayer je totalno nebitan,cak bih mogao reci da je dosadan jer ga stvarno nisam imao volje igrati do kraja,a dosao sam do pola kampanje.Ali je zato multiplayer jedan od najboljih koje sam vidio u zadnje vrijeme.Jednostavno fantasticno.
Mp je ono zašto sam uzeo original.Nema više snipanja iz ćoška kad vam zgradu porušim ihaaaaaaaaaaaaaa....
Jel ova igra zahtjevnija po pitanju hardvera od COD MW2? Koliko FPS-a postizete?
Igra je puuuuuuuuno bolja od MW2 po grafici,realnosti,atmosferi.......po svemu,a najviše mi se sviđa sva ta silna destrukcija koja je prevrhunski prikazana.E da,imam pitanje:dali mogu igrat MP sa piratskom verzijom?ja mislim da mogu al trebam potvrđeni odgovor.
Ne mozes igrat MP sa piratskom verzijom, jedino sa originalnom.
Singleplayer je totalno nebitan,cak bih mogao reci da je dosadan jer ga stvarno nisam imao volje igrati do kraja,a dosao sam do pola kampanje.Ali je zato multiplayer jedan od najboljih koje sam vidio u zadnje vrijeme.Jednostavno fantasticno.
Dobro ali ima li SP sa nekom smislenom kampanjom, sa nekom kakvom-takvom pričom ili je složena tako čisto da bude nešto (kao MW2)? Jer meni je jedino SP bitan pa da malo vidim ako ima smisla ovo uopće gledat...
To je dokaz EA-ove pogreške,trebali su prvi dio napravit za PC a ne samo za konzole.
Bilo bi bolje za njih (više novaca,koje tek sad dobivaj ma drugom djelu.Čista glupost) i za igrače na PC-u prije bi uživali u totalnoj destrukciji.