Bad Company 2 omiljen na PC-u

poruka: 16
|
čitano: 1.509
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Bad Company 2 omiljen na PC-u".
4 godine

Kako neće, kad je igra IZVRSNA!

2 godine
protjeran

sad skidam igru jedva čekam da vidim kakva je

2 godine

sutra mi stiže bad company 2

posebo mi je drago što na PC-u ima najviše igrača

PC je najveće tržište igara,ali to se može pokazati tek kad se izda neka super dobra igra

3 godine

a bf serijal ima uvijek svoju vjernu publiku a ovaj nastavak je privukao i nove igrace

2 godine
RE: Bad Company 2 omiljen na PC-u

prebrutalna je igra, kakv će bit tek sljedeći nastavak Cool

Dompa
2 godine

ajde bilo je i vrijeme da je neki mrežni FPS najigraniji na PCu...unlike MW2Plač

a onda sam se probudio...
3 godine

Igra je odlicna. Zasad igram kampanju samo. Oduševljen sam. COD MW2 se moze sakrit iza ovog, što se tice SPa. MP nisam probao još

3 godine
dobra vijest za pc industriju.
4 godine
neaktivan

Koja je fora oko ove igre, je to neki nastavak Battlefield 1942?  ili to ima i single player?

4 godine

Singleplayer je totalno nebitan,cak bih mogao reci da je dosadan jer ga stvarno nisam imao volje igrati do kraja,a dosao sam do pola kampanje.Ali je zato multiplayer jedan od najboljih koje sam vidio u zadnje vrijeme.Jednostavno fantasticno.

4 godine

Mp je ono zašto sam uzeo original.Nema više snipanja iz ćoška kad vam zgradu porušim ihaaaaaaaaaaaaaa....

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
3 godine

Jel ova igra zahtjevnija po pitanju hardvera od COD MW2? Koliko FPS-a postizete?

Set condition one throughout the forum
2 godine

Igra je puuuuuuuuno bolja od MW2 po grafici,realnosti,atmosferi.......po svemu,a najviše mi se sviđa sva ta silna destrukcija koja je prevrhunski prikazana.E da,imam pitanje:dali mogu igrat MP sa piratskom verzijom?ja mislim da mogu al trebam potvrđeni odgovor.

3 godine

Ne mozes igrat MP sa piratskom verzijom, jedino sa originalnom.

Set condition one throughout the forum
4 godine
neaktivan
Romano kaže...

Singleplayer je totalno nebitan,cak bih mogao reci da je dosadan jer ga stvarno nisam imao volje igrati do kraja,a dosao sam do pola kampanje.Ali je zato multiplayer jedan od najboljih koje sam vidio u zadnje vrijeme.Jednostavno fantasticno.

Dobro ali ima li SP sa nekom smislenom kampanjom, sa nekom kakvom-takvom pričom ili je složena tako čisto da bude nešto (kao MW2)? Jer meni je jedino SP bitan pa da malo vidim ako ima smisla ovo uopće gledat...

2 godine
neaktivan

To je dokaz EA-ove pogreške,trebali su prvi dio napravit za PC a ne samo za konzole.

Bilo bi bolje za njih (više novaca,koje tek sad dobivaj ma drugom djelu.Čista glupost) i za igrače na PC-u prije bi uživali u totalnoj destrukciji.

Murphy's Law of Combat Professional soldiers are predictable; but the world is full of dangerous amateurs.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice