ne mogu docekat, nadam se samo da i ovi nece u posljednji trenutak krenut izmisljat toplu vodu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne mogu docekat, nadam se samo da i ovi nece u posljednji trenutak krenut izmisljat toplu vodu.
pa nemaju što izmislit, igra je u americi od jučer vani, a sutra je kod nas u europi. Da su nešto izmjenili to bi vidjeli i na američkoj verziji, a osim onih stvari koje su se bile govorile u beti da će napravit(veći damage, i dosta raznih tweakova/fixeva) nema nikakvih iznenađenja
Aah, što bi volio da odmah sutra dobijem ili bar za vikend
Hahahaha ja sam ga već igrao, i to u ponedjeljak
a jesil li ga odigrao,a? kesni 350kn za igru, pa se onda hvalisaj...
Već sam prešao 3 misije. Jesi li ti pri svijesti, da kupujem original? Šta će mi kad će to hakeri sve probit. Isto kao cod6
Već sam prešao 3 misije. Jesi li ti pri svijesti, da kupujem original? Šta će mi kad će to hakeri sve probit. Isto kao cod6
Pa dobro uživaj na piratskim serverima sa gomilom hakera
(btw ja još prije 2 dana prošao SP, na hard naravno, tako da si slab
)
LoL, pa ne igram ja samo komp po cili dan, znaš imam ja i stvarni život
Eh dijete, za prava stvari se isplati izdvovjit kojiu kunu tj euro
Draže je meni dati tih 350kn za nekakav komad periferije ili hardvera
LoL, pa ne igram ja samo komp po cili dan, znaš imam ja i stvarni život
Pa imam i ja stvarni život pa šta sad? Ne razumijem čemu ti napadi, to što sam prošao igru za cirka 6-7 sati, ako sam svaki dan igrao 2 sata to ti dođe 3 dana i to je to, a ako 2 sata visim na kompu mislim da nisam nolifer... dosta off-topica, ali samo mi je žao što ne želiš uzet igru, jer po mom mišljenju je dosta zabavna i najmanje što želim je imati tlaku sa krekanim serverima i cheaterima na njima, jednostavno se izgubi gušt igrat onda
a brate mili ja sam skrt ali ako ista vrijedi para to je bf
već napravio preorder, zato s nestrpljenjem očekujem dolazak 
O Multiplayeru neću govoriti dok ne probam.
Meni jedna od odličnih stvari u B:BC2 je to što možeš uništavat zgrade...
Da, pa neće biti glupih campera 
e oću moći igrat igru na laptopu s konfiguracijoj T4400 2.2 GHz,4 Gb rama,i integriranom grafikom od nekih 386 mb ako se ne varan,inače laptop je nov i bez problema pokreće igre kao što je Call of Duty 4 i slične...
Integrirana grafička pokreće COD4?! Ajde daj ime laptopa i pune specifikacije.
I šta ćeš s njim? Isto kao da kupiš lokot za bicikl od 500kn a nemaš bicikl...
Acer eMachines E725, Intel Pentium Dual Core T4300 2.2 GHz 1MB,4 Gb DDR3 533 MHz,Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500M
I šta ćeš s njim? Isto kao da kupiš lokot za bicikl od 500kn a nemaš bicikl...
Loša ti je ta usporedba...
@antonio17
Ako ti radi COD4, onda bi trebalo i ovo, ali na very low rezoluciji i nula detalja. Skeptičan sam oko toga.
Loša ti je ta usporedba...
A i nije, jer sve je ok ako mazneš bicikl, onda dođeš na isto
hehe