OMG, hot pursuit mrežna igra godine, gdje je Starcraft 2, WoW Cata, ZOMG
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jebiga oni ti uglavnom gledaju konzolaške igre
ovo je radjeno po principu: kupis igru pa onda glasas za nju da ne ispadnes glup sto si je kupio. osim po profitu ni jedna od navedenih igara nije vrijedna spomena. realno bi bilo da u ovakvim izborima udlucujemo mi koji svake godine odigramo vecinu igara a nismo optereceni novcem koji smo za njih dali. :)
ovo je radjeno po principu: kupis igru pa onda glasas za nju da ne ispadnes glup sto si je kupio. osim po profitu ni jedna od navedenih igara nije vrijedna spomena. realno bi bilo da u ovakvim izborima udlucujemo mi koji svake godine odigramo vecinu igara a nismo optereceni novcem koji smo za njih dali. :)
Na svu (ne)sreću publishera o nagradama ipak odlučuju ljudi koji od toga žive ili te igre i kupuju. Demoa imaš pa baš ne možeš ispasti glup time što si kupio neku igru jer ju imaš prilike isprobati.
I ne - ne shvaćam koliko puta na forumu pročitam "hvalu" da se igre igraju a ne kupuju. Kao prvo, što se tu ima hvaliti, kao drugo - još mi je degutantnije ruganje ljudima koji to stvarno i kupuju. Što radiš doma jer tvoja stvar, ali ovakve hvale stvarno nemaju mjesta.
Na svu (ne)sreću publishera o nagradama ipak odlučuju ljudi koji od toga žive ili te igre i kupuju. Demoa imaš pa baš ne možeš ispasti glup time što si kupio neku igru jer ju imaš prilike isprobati.
I ne - ne shvaćam koliko puta na forumu pročitam "hvalu" da se igre igraju a ne kupuju. Kao prvo, što se tu ima hvaliti, kao drugo - još mi je degutantnije ruganje ljudima koji to stvarno i kupuju. Što radiš doma jer tvoja stvar, ali ovakve hvale stvarno nemaju mjesta.
Dobro, postujem tvoje misljenje. Ne smatram glupima ljude koji kupuju igre. Glupim smatram onoga ko je kupio navedene igre. Oni koji su ih kupili u preorderu su naivni a oni koji su ih kupili nakon isprobavanja su glupi. Ja sam ih drsko, bezobrazno, lopovski...nazovi kako hoces, skinuo i deinstalirao nakon vrlo kratkog vremena jer ne vrijede trosenja vremena a kamoli novca. Jasno mi je da ljudi koji potrose novac za neku glupu igru ne mogu, kao ja, odmah odustati jer je igra s*anje. To ti je ko kad kupis neku ruznu majicu.
U ovim nagradama igraci najmanje sudjeluju, kao i u kritikama.
Primjer:
BUG recenzija DEAD SPACE. Igra dobije 58% (nikad goru ocjenu nisam vidio) a igra je super. kao najvecu manu isticu joj manjak originalnosti. zatim kontrole.
Ove godine recenzija DEAD SPACE 2. Igra dobije 88%. Odlicna ocjena. Kontrole iste, igra 3x kraca, nijansu bolja grafika. Originalnost????
I onda pogledas ocjene igraca. Totalno suprotno.
BUG recenzija DEAD SPACE. Igra dobije 58% (nikad goru ocjenu nisam vidio) a igra je super. kao najvecu manu isticu joj manjak originalnosti. zatim kontrole.
Ove godine recenzija DEAD SPACE 2. Igra dobije 88%. Odlicna ocjena. Kontrole iste, igra 3x kraca, nijansu bolja grafika. Originalnost????
Dead Space je navedena i najgorom igrom te godine.
Dead Space je navedena i najgorom igrom te godine.
U toj recenziji osjećala se doza egoizma i samouvjerenosti. Činilo mi se da je recenzent samo tražio neku igru da je ispljuva. Gadno se zeznuo.
Također su u najavi Dead Space-a 2 rekli kako igra nije sjela dobro gamerima i recenzentima, no to nije istina, igra jedino nije dobro sjela Račiću.