Battlefield 3 u pola cijene

poruka: 20
|
čitano: 1.331
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Battlefield 3 u pola cijene".
4 godine
Ludilo, ovo mi je silo ka budali triska. Taman ga mislija sutra kupit u Algoritma, kad ono... Heejjjjjjjjj
3 godine

Ako netko misli kupiti BF3 na originu,nek me kontaktira i dat ću mu kod za B2K.(Taj kod se upisuje pri kupnji BFa 3)

Otišlo forumasu Slash 666

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 22:31 (pirat).
4 godine

Šit. Stižu noobovi. :/

4 godine
Re: Battlefield 3 u pola cijene
pirat kaže...

Ako netko misli kupiti BF3 na originu,nek me kontaktira i dat ću mu kod za B2K.(Taj kod se upisuje pri kupnji BFa 3)

Ime pirat, hakiranih 5 zvjezdica... ne činiš mi se pouzdan {#}

3 godine
dd.inc kaže...

Ime pirat, hakiranih 5 zvjezdica... ne činiš mi se pouzdan {#}

Nije mi to ime. {#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 21:16 (pirat).
6 mjeseci

Hoce li samo BF3 biti u pola cijene ili i Back2Karkand ako ga kupujemo posebno ( taman sam mislio kupit dlc ovih dana, jos ako mu snize cijenu za tih 50% bit ce super )

16 mjeseci

Ništa od toga ponuda je ako kupite Btf3 (49,99€):Battlefield 3 Back to Karkand Expansion Pack dobijete u pola cijene 7,49€

16 mjeseci

Da i to sve vrijedi samo do večeras 23.12

11 mjeseci

eto ga decki, sto smo uzivali u battlefieldu uzivali smo, ovako se slicno desilo i na steamu sa bc2, kad je bio 10€, i nasrnuli cod igraci i upropastili svu ljepotu igrice

Had a dream I was king, I woke up still king
2 godine

Ja koliko vidim na Originu lijepo piše: ako kupiš bf3 (za punu cijenu od 49,99 €) onda dobivas 50% popusta za back to k... Ja ne znam sta je ovim bugovcima, svi neke nebuloze pišu. Tamo u temi o tužbi Activisona protiv EA pišu da su Jason West i Vince Z. osnovali Remedy (jedino su mu prva dva slova točna) studio, ovdje pisu o nepostojecim popustima, mislim jeli to namjerno ili sta? Da  nije neka nagradna igra, tko pronadje najviše grešaka dobije USB! {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 22:41 (DSkyline).
4 godine
mitaok kaže...

Ništa od toga ponuda je ako kupite Btf3 (49,99€):Battlefield 3 Back to Karkand Expansion Pack dobijete u pola cijene 7,49€

mitaok kaže...

Da i to sve vrijedi samo do večeras 23.12

DSkyline kaže...

Ja koliko vidim na Originu lijepo piše: ako kupiš bf3 (za punu cijenu od 49,99 €) onda dobivas 50% popusta za back to k... Ja ne znam sta je ovim bugovcima, svi neke nebuloze pišu. Tamo u temi o tužbi Activisona protiv EA pišu da su Jason West i Vince Z. osnovali Remedy (jedino su mu prva dva slova točna) studio, ovdje pisu o nepostojecim popustima, mislim jeli to namjerno ili sta? Da  nije neka nagradna igra, tko pronadje najviše grešaka dobije USB! {#}{#}

Miceki, kao što možete pročitati u tekstu ponuda vrijedi od sutra. Jasno piše ovog vikenda, a koliko znam danas je petak i još nije počeo vikend.

Ovo za Karkand je danas, sutra je spomenutih 50% na BF3.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
2 godine

dal je to samo na originu ili i u algoritmu i svim online shopovima?

3 godine
Danny_HR kaže...

Miceki, kao što možete pročitati u tekstu ponuda vrijedi od sutra. Jasno piše ovog vikenda, a koliko znam danas je petak i još nije počeo vikend.

Nista od toga.. 50% ima.. ali ne i na BF3.. Samo SIMS, Dead space 2, Crysis 2 i Need for Speed.

Cekam nedjelju.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
4 godine
TracerCPP kaže...
HR_The_Butcher kaže...

Šit. Stižu noobovi. :/

..dok ti i ovi koji su ti dali TU ste "profići"? {#} Daj se spustite na zemlju.

Pfff!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/HR_The_Butcher/

A sad da vidimo tvoj? Ili ne igraš, nego ovako, oplodiš random teme svojim komentarima?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 2:29 (HR_The_Butcher).
4 godine
Zura kaže...
Danny_HR kaže...

Nista od toga.. 50% ima.. ali ne i na BF3.. Samo SIMS, Dead space 2, Crysis 2 i Need for Speed.

Cekam nedjelju.

Ljudi moji dajte molim vas malo vise paznje ulozite u nesto prije nego dodete kontrirati kontriranja radi. http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
2 godine

Definitivno kupljeno! Lijepo je biti odrastao i kupovat sam sebi igrice :)

Edit: Pa ja nemogu virovat da sam stavio ključ u post. Tako mi i treba kad dolazim pijan od sinoć na forum. Ma

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=5dsMaLAzVOE&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 11:45 (KIKI3ooo).
4 godine

Loše, loše Butcheru...

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
4 godine

Kupio i upravo se skida! Sretan Božić od uskoro još jednog nepodnošljivog nooba u igri {#}

3 godine

Odlicna ponuda, ali ja ga i dalje ne kupujem dok ne dodje na Steam.

Ne pada mi na pamet koristiti jos jednu platformu za digitalnu distribuciju.

Taman jos i da se svaki pametni izdavac sjeti gurati svoju platformu za digitalnu distribuciju.

A ionako DSL necu imati jos jedno mjesec-dva dana, pa mi nece previse niti nedostajati {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
3 godine
Danny_HR kaže...
Zura kaže...

Cekam nedjelju.

Ljudi moji dajte molim vas malo vise paznje ulozite u nesto prije nego dodete kontrirati kontriranja radi. http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/

Hvala na linku, nije postojalo kada sam gledao ...

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice