- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako netko misli kupiti BF3 na originu,nek me kontaktira i dat ću mu kod za B2K.(Taj kod se upisuje pri kupnji BFa 3)
Otišlo forumasu Slash 666
Šit. Stižu noobovi. :/
Ako netko misli kupiti BF3 na originu,nek me kontaktira i dat ću mu kod za B2K.(Taj kod se upisuje pri kupnji BFa 3)
Ime pirat, hakiranih 5 zvjezdica... ne činiš mi se pouzdan 
Ime pirat, hakiranih 5 zvjezdica... ne činiš mi se pouzdan 
Nije mi to ime. 
Hoce li samo BF3 biti u pola cijene ili i Back2Karkand ako ga kupujemo posebno ( taman sam mislio kupit dlc ovih dana, jos ako mu snize cijenu za tih 50% bit ce super )
Ništa od toga ponuda je ako kupite Btf3 (49,99€):Battlefield 3 Back to Karkand Expansion Pack dobijete u pola cijene 7,49€
Da i to sve vrijedi samo do večeras 23.12
eto ga decki, sto smo uzivali u battlefieldu uzivali smo, ovako se slicno desilo i na steamu sa bc2, kad je bio 10€, i nasrnuli cod igraci i upropastili svu ljepotu igrice
Ja koliko vidim na Originu lijepo piše: ako kupiš bf3 (za punu cijenu od 49,99 €) onda dobivas 50% popusta za back to k... Ja ne znam sta je ovim bugovcima, svi neke nebuloze pišu. Tamo u temi o tužbi Activisona protiv EA pišu da su Jason West i Vince Z. osnovali Remedy (jedino su mu prva dva slova točna) studio, ovdje pisu o nepostojecim popustima, mislim jeli to namjerno ili sta? Da nije neka nagradna igra, tko pronadje najviše grešaka dobije USB! 

Ništa od toga ponuda je ako kupite Btf3 (49,99€):Battlefield 3 Back to Karkand Expansion Pack dobijete u pola cijene 7,49€
Da i to sve vrijedi samo do večeras 23.12
Ja koliko vidim na Originu lijepo piše: ako kupiš bf3 (za punu cijenu od 49,99 €) onda dobivas 50% popusta za back to k... Ja ne znam sta je ovim bugovcima, svi neke nebuloze pišu. Tamo u temi o tužbi Activisona protiv EA pišu da su Jason West i Vince Z. osnovali Remedy (jedino su mu prva dva slova točna) studio, ovdje pisu o nepostojecim popustima, mislim jeli to namjerno ili sta? Da nije neka nagradna igra, tko pronadje najviše grešaka dobije USB! 

Miceki, kao što možete pročitati u tekstu ponuda vrijedi od sutra. Jasno piše ovog vikenda, a koliko znam danas je petak i još nije počeo vikend.
Ovo za Karkand je danas, sutra je spomenutih 50% na BF3.
dal je to samo na originu ili i u algoritmu i svim online shopovima?
Miceki, kao što možete pročitati u tekstu ponuda vrijedi od sutra. Jasno piše ovog vikenda, a koliko znam danas je petak i još nije počeo vikend.
Nista od toga.. 50% ima.. ali ne i na BF3.. Samo SIMS, Dead space 2, Crysis 2 i Need for Speed.
Cekam nedjelju.
Šit. Stižu noobovi. :/
..dok ti i ovi koji su ti dali TU ste "profići"?
Daj se spustite na zemlju.
Pfff!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/HR_The_Butcher/
A sad da vidimo tvoj? Ili ne igraš, nego ovako, oplodiš random teme svojim komentarima?
Nista od toga.. 50% ima.. ali ne i na BF3.. Samo SIMS, Dead space 2, Crysis 2 i Need for Speed.
Cekam nedjelju.
Ljudi moji dajte molim vas malo vise paznje ulozite u nesto prije nego dodete kontrirati kontriranja radi. http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Definitivno kupljeno! Lijepo je biti odrastao i kupovat sam sebi igrice :)
Edit: Pa ja nemogu virovat da sam stavio ključ u post. Tako mi i treba kad dolazim pijan od sinoć na forum. Ma
Loše, loše Butcheru...
Kupio i upravo se skida! Sretan Božić od uskoro još jednog nepodnošljivog nooba u igri 
Odlicna ponuda, ali ja ga i dalje ne kupujem dok ne dodje na Steam.
Ne pada mi na pamet koristiti jos jednu platformu za digitalnu distribuciju.
Taman jos i da se svaki pametni izdavac sjeti gurati svoju platformu za digitalnu distribuciju.
A ionako DSL necu imati jos jedno mjesec-dva dana, pa mi nece previse niti nedostajati 
Cekam nedjelju.
Ljudi moji dajte molim vas malo vise paznje ulozite u nesto prije nego dodete kontrirati kontriranja radi. http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/
Hvala na linku, nije postojalo kada sam gledao ...