i kreće bf stopama cod
za izrigat!
mislim da cu ovo preskociti i cekati Battlefield premium ultra plus.
steta... em odvajaju zajednicu sa ovim premium sranjima (camo, my little pony noz itd) em ce onda odvajat igrace sa prijevremenim dostupnim mapama (za one koje su kupili) i na kraju krajeva opet ce se dio odvojit samo zbog mapa (oni koji nisu kupili)...
fuchs that shit! ako oce ko kupit bf3 nek se javi u pm
Shut up and take my money.
Što? Kad se već DLC-ovi plaćaju, ne vidim zašto je posebno loše ponuditi DLC bundle koji obuhvata sve postojeće i buduće DLC-ove (sa još nekim sitnicama pride)?
Ozbiljno, neka mi neko objasni, jer ne kapiram i ovo mi deluje krajnje ok. Nešto kao kupovina specijalnog izdanje igre, gde se za dodatnih 10-20€ dobijaju DLC-ovi sa ranim pristupom i nešto in-game goodiesa, bez pay to win elementa ili beskonačnog izvlačenja para.
Neka prvo poprave igru pa onda brinu kako če naplatiti dodatni sadržaj.
sve na kraju ovisi o cijeni koju će tražiti,
ako bude ista ili manja od nadolazaćih DLC-ova koje i onak planiram kupit onda ok,
ali ako bude neka paprena, onda se za kozmetiku i par dana dobit prije DLC , to ne isplati
Bf3 nick:makako2
tjedan dana prije će dobivat,stvarno bezobrazno
dobro je netko rekao da je*** skill kad ga možeš kupit
Šta reč.Koju posluku porati.Kome?
Meni je ovo sasvim ok, i ako cijena nebude puno veca nego svi DLC-ovi zajedno sigurno cu kupit jer ionako mislim kupit ih sve
Mogli su ga onda nazvat "expansion bundle pack" ili tako nešto, ovo "premium" mi ima negativan prizvuk..
ako bude neka normalna cijena do 30 eura kupujem
Ma kao, nauče mape pa su u prednosti kad krene (pretpostavljam, nema šta drugo). Ali, budimo realni, pričamo o 7 dana, "dobri đaci" će brzo nadoknaditi "propušteno gradivo". 
Ko plati unapred, moći će koji dan ranije da uživa u novom sadržaju, i to je to. 
Mogli su ga onda nazvat "expansion bundle pack" ili tako nešto, ovo "premium" mi ima negativan prizvuk..
Mislim da si u pravu, premium je reč koja je stvarno dobila negativan prizvuk.
Ja volim premium, extended, professional, ultimate i slične dodatke. Tak se osjećam bolje nego da koristim poganu home, basic ili takvu neku verziju.
BF Premium Ultimate Epic edition FTW.
mućki.
Što? Kad se već DLC-ovi plaćaju, ne vidim zašto je posebno loše ponuditi DLC bundle koji obuhvata sve postojeće i buduće DLC-ove (sa još nekim sitnicama pride)?
Ozbiljno, neka mi neko objasni, jer ne kapiram i ovo mi deluje krajnje ok. Nešto kao kupovina specijalnog izdanje igre, gde se za dodatnih 10-20€ dobijaju DLC-ovi sa ranim pristupom i nešto in-game goodiesa, bez pay to win elementa ili beskonačnog izvlačenja para.
Da je pratiti tvoju logiku, onda su mogli pri izdavanju igre dignit cijenu 10-20 eura i dat sve DLC-ove besplatno...i to bi bilo uredu i izbacilo bi izvlacenje novaca... ali naravno nisu...
sa ovim ce dobiti to, da oni koji i ne zele kupiti jedan DLC, kupe sve jel eto, kad se vec nudi, za neku malo vecu cijenu normalnog DLC-a... oni ne gube nista sa time...
iako nevirujem da ce ovaj bundle bit 10-20 eura jel tolko u principu kosta normalni DLC, vec ce kostat duplo, a samim time im damo za jednu igru dupli novac...
Ovo je kao u trgovina... plati jednu nepotrebnu stvar troduplo skuplje zato sta ces sa tim dobit jos pet nepotrebnih stvari...
JUST LAME...
Al stase mene tice, jos jedan dan u gaming industriji... nista iznenadjujuce...
Tko zna, možda "Premium" znači bug free-hitreg_ok-voipbuiltin verziju!
Tko kupi nek javi!
Ja sam u neku ruku za premium, jer možda će onda biti manje cheatera i wh:)
Navali narode, grudnjaci, gace, warp jezgre...
Ma nek vam uzmu sve pare i kucu i auto. 
Ja vas stvarno ne razumijem, vi kao nebi naplacivali DLC-ove i sl?. vi biste sve davali besplatno, jer ipak nista ih nije kostao razvoj igre i dlc-ova.
pa u cemu je problem? pa bas ce biti interesantno kad naletite na nekog lika sa nekakvom super cammo odjecom i nekim zajebanim oruzjem i sprasite mu 3-4 metka iz m16 u vugla i protrcite svojim putem dalje... da je tu neki pancir u pitanju pa ne velim...ovako nema neke razlike...
Ja vas stvarno ne razumijem, vi kao nebi naplacivali DLC-ove i sl?. vi biste sve davali besplatno, jer ipak nista ih nije kostao razvoj igre i dlc-ova.
Što se tiče cene razvoja igre, nju su naplatili kad su prodali igru. Što se riče DLC-ova, ako su day one, onda su njega takođe naplatili kad su prodali igru. 
U slučaju DLC-ova razvijenih posle kraja razvoja, ok je da se naplate, ali cene su previsoke. Kad razvijaš DLC, imaš engine, modele, oružja itd - razvoj je mnogo jeftiniji. Povrh toga, DLC obično donese relativno skromnu količinu sadržaja u odnosu na celu igru, a koštaju po 30% njene cene (plus/minus). Zaključak - na DLC-ovima se dere!
Kontraprimer: Valve. Portal 2 je razvijan godinama (između ostalog, skoro godinu dana su ga radili kao prequel sa potpuno drugom mehanikom, a onda su im play testeri objasnili da je Portal 2 bez portala malo "čudna" ideja) - dakle skupa igra. Pri tom je igra jako dobro prihvaćena i od kritike i od publike. A šta Valve uradi? Od prvog dana igru da po nižoj ceni od standardnih AAA naslova i periodično je daje na popust i trajno joj spušta cenu. Pa onda napravi DLC - besplatno. Pa onda napravi editor nivoa i "market" koji su opet besplatni, i još da bi te besplatne dodatke promovisao spusti cenu igre za 66%. I i dalje nisu propali, već naprotiv, što je samo dokaz koliko su preplaćeni DLC-ovi drugih izdavača i kolika je kod njih pohlepa.
davno je to bilo kad se prestalo razmisljat tipa: zasto bi se nakon izdavanja igre bavili jos tom igrom besplatno?
Zasto ne trosit vrime na novu igru?
Zasto ne bi poceli naplacivati patcheve? daj mi jedan razlog? Sta igra ima bugove? Da li izdavaca briga nakon pola godine vise o igrivosti?
kao i sa DLC-ovima... briga ih sta igra postaje dosadna... Ako Zelis da se bavimo tom igrom platite nas... I to se upravo dogadja...
kazem ti doci ce dan kad ce nakon pola godine, pocet naplacivvat i bug fix-ove....
I HAD A DREAM 
No kaj sad, svi smo znali da će i do ovoga doći, no moraju i oni jesti nekaj.
Ako bude došlo više od 50€ ond ću prodati BF3 s B2K i kupiti ovaj premium s 5 DLCa + oblekice i šminka.
Pa nije sad baš da DLC-ovi u ovom slučaju donose malo.
Svaki BF DLC do sada koji se naplaćivao donosio je nova oružja i nove mape. To ipak zahtjeva rad i sasvim je okej da se takav rad naplati.
yebala ih oblekica i šminka,ovde se ratuje a ne šeta po modnoj pisti