Besplatni Lord of the Rings već u studenom

poruka: 21
|
čitano: 1.268
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatni Lord of the Rings već u studenom".
4 godine

Svaka čast na tome što će biti besplatno! Koliko vidim u onoj tablici, model besplatnog igranja uopće nije okljaštren (kako sam očekivao)! Instaliram to sigurno 2. studenog.

Hm... Ako sad instaliram trial, hoću li se moći samo prebaciti (prebaciti charactera) na free mod?

Eh, da, još kad bi i Star Trek Online otišao ovim koracima... :D

4 godine
protjeran
RE: Besplatni Lord of the Rings već u studenom
Marko kaže...

Svaka čast na tome što će biti besplatno! Koliko vidim u onoj tablici, model besplatnog igranja uopće nije okljaštren (kako sam očekivao)! Instaliram to sigurno 2. studenog.

Hm... Ako sad instaliram trial, hoću li se moći samo prebaciti (prebaciti charactera) na free mod?

Eh, da, još kad bi i Star Trek Online otišao ovim koracima... :D

Mislim da ces moci, dobrodosao.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
3 godine
protjeran

Igra je vec jedno tjedan dan besplatna

http://www.lotro.com/  registrirajte se di pise trial, skinite igru, upsisite user i pass, log in, odaberite server (EN) Gilrain i uzivajte :)

Elf hunter lvl 19,.. jos malo fali do mounta ,.grrr

18 mjeseci
neaktivan

Igra je besplatna jos od rjuna koliko ja znam i ja je od tada mogu igrati... :D

4 godine
protjeran

Molim trollove da ne sire dezinformacije!!!

Posto zivimo u Europi, tada se podrazumijeva da pisemo o EU serverima, pa prema tome EU serveri ce bit FTP (Free To Play) od

2. studenog.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
3 godine
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Posto zivimo u Europi, tada se podrazumijeva da pisemo o EU serverima, pa prema tome EU serveri ce bit FTP (Free To Play) od

2. studenog.

jaka dezinformacija, sad mi je bitno jel sam na eu ili eng serveru, uf,..

4 godine
protjeran
keewee kaže...
MorciTheCroat kaže...

2. studenog.

jaka dezinformacija, sad mi je bitno jel sam na eu ili eng serveru, uf,..

Opet ti po starome!!!

Razumijes li ti da si ti na US (americkome serveru) a ne na engleskome???

Dok ameri spavaju ti si online, i suprotno pa prema tome takvo igranje nema smisla i ovim putem pozivam sve nove igrace nek se registriraju 2. studenog na server ELDAR.

EU verzija igre.

3 godine
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Opet ti po starome!!!

Razumijes li ti da si ti na US (americkome serveru) a ne na engleskome???

Dok ameri spavaju ti si online, i suprotno pa prema tome takvo igranje nema smisla i ovim putem pozivam sve nove igrace nek se registriraju 2. studenog na server ELDAR.

EU verzija igre.

i ti tu ne vidis prednost?

4 godine
keewee kaže...

i ti tu ne vidis prednost?

A tebi je prednost igrati massively multiplayer igre sam?

3 godine
protjeran
segregator kaže...

Yap,.. sam sam na tom americkom serveru, pa mi je cudno kak neke instance koje nemozes prec sam, ipak prelazim u fellowshipu,..

4 godine
protjeran
keewee kaže...
segregator kaže...

Yap,.. sam sam na tom americkom serveru, pa mi je cudno kak neke instance koje nemozes prec sam, ipak prelazim u fellowshipu,..

Imas samo srecu sto je LOTRO FTP, jer dok je bio PTP (Pay To Play) nisi samo tako mogao nac ekipu za FS (Fellowship) zua vrijeme kad su europljani online.

3 godine

Evo i mene. Kako vidim prodadilo je...

Vidjeti cemo na sto lici.

3 godine

Jel' se meni to čini, ili ta igra ima 9 Gb? {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
3 godine
protjeran

Sad me zabrinulo,.. da nastavim po starom accountu il da odem na novi, neznam jel velika razlika u novom i starom,.. il se cijeli "makeover" odnosi i na "stare" accounte?

hvala

4 godine

Ajde, da i ovome damo šansu...

ELDAR kažeš?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
3 godine
Shamrock kaže...

Jel' se meni to čini, ili ta igra ima 9 Gb? {#}

To je 'klijent'.

Instalacija predje preko 12, bar meni. Budemo navecer vidjeli na sto lici, kada nadjemo vremena. Samo sam kreirao nekog lika...

4 godine
protjeran
Elles D. kaže...

Ajde, da i ovome damo šansu...

ELDAR kažeš?

Da t je najvise ekipe iz HR

3 godine
protjeran

kako su ukenjali lotro hahahaha

Level capped

questove moras kupit ako se zeli napredovati,.. sve u svemu nedam ni da je kuna u pitanju,..

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 2:39 (keewee).
4 godine
protjeran
keewee kaže...

Level capped

questove moras kupit ako se zeli napredovati,.. sve u svemu nedam ni da je kuna u pitanju,..

Jesi kad bio pretplatnik LOTRO igre?

Ocito nisi jer previse trolas.

4 godine
MorciTheCroat kaže...
keewee kaže...

Level capped

Jesi kad bio pretplatnik LOTRO igre?

Ocito nisi jer previse trolas.

Zbilja..čovjek bi valjda htio da je free toliko da ima sve što i oni koji su uzeli lifetime za 1500kn

4 godine
keewee kaže...

Level capped

Napravili su sustav tako da kroz igru možeš skupiti dovoljno TP da možeš kupovati quest packove.

Jedino ti je nedostatak da bi tako mogao napredovati je da moraš počistiti gotovo sve deedove u besplatnim regijama da bi mogao kupiti quest pack od iduće.

ftp sustav je odličan za one koji lotro žele vidjeti i koji rijetko imaju priliku za igrnje pa im se ne isplati mjesečno plaćanje ili pak za one koji nemaju love za plaćanje pretplate.

Ja sam lifetimer pa za mene u biti sve ide na bolje jer sad mogu za bodove koji ću svaki mjesec dobiti kupiti stvari koje do sada nisam mogao. :)

E da i obavezno dođite na ELDAR (eu) server jer tamo je zaista najviše hrvata, a sve zahvaljujući pionirima lotra u nas Kadargu, Morgu, Patuljku i Talumarilu koji su 10. studenog 2007 osnovali SWIM (Simply Walking Into Mordor). Taj datum ću lako zapamtiti zato što sam se vjenčao te večeri, vidite kako je svijet pun slučajnosti. :)

Toj legendarnoj ekipi sam se pridružio 5. veljače. 2008 i od onda kao što vidite propovjedam LOTRO na eldar serveru. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 11:28 (Brajki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice