hmm..
zwei = dva (njemački)
Da nije Stalker 2 ;)

hmm..
zwei = dva (njemački)
Da nije Stalker 2 ;)

nadam se da nije... najvise od svega bi volio vidjet stalkera 2 ali i ne bas pod bilo koju cijenu... bethesda nek radi one svoje skyrime a prave igre nek ostavi istocnoeuropljanima.
Ja bim najvise volio da napravi nesto ala oldskul rezi!
majko mila od kud ste sad izvukli Stalkera i kakve to veze uopce ima Bethesda olitiga ga Zenimax s Bethesda game studiom - odmah da odgovorim i na to, osim vlasnika te naravno imena, nikakve.
Ovo bi mogla biti jedna bolesno dobra igra posloe li se stvari dobro.
Ovo bi mogla biti jedna bolesno dobra igra posloe li se stvari dobro.
cisto sumnjam, osobno neznam ni za jednu jedinu (naravno izuzmemo li igre od BGS, a zlobnici bi ionako rekli ukljucujci i njih) "bolesnu dobru igru", znaci govorimo o 90%+ naslovu, koju je izdala Bethesda/Zenimax .
a nije da nije tijekom svih ovih godina bilo puno obecavajucih naslova, primjerice zadnji fail koji mi pada na pamet RAGE.
bethesda se nešto raširila u zadnje vrijeme
Ne volim Bethesdine igre, samo Fallout 1 i 2, a sve ostalo je DOSADNO za pop....
Ne volim Bethesdine igre, samo Fallout 1 i 2, a sve ostalo je DOSADNO za pop....
nije Bethesda napravila to..
eto sto bethesda uradi od ljudi... kamoli od igre...
Nemojte govoriti da bi to mogao biti Sta***r(Znate vec tko!). Ne prizivajte vraga :)
Nebi se mogao pomiriti da mi unište najbolju igru ikada, još se nisam pomirio sa onim raspadom i prestakom rada na "pravi" Stalker 2. Ovoliko loši vijesti loše utječe na mene i moj zdrav razum.(Naravno ako su nagađanja točna)
nije Bethesda napravila to..
A onda zato i valja Fallout 1 i 2. To sve objašnjava onda.