Smješno....zašto bi netko tražio gamepad podršku za fps?????????
Nema do štakora i tipkovnice........Ja bi za konzole tražio podržku za mišonju-.......
Smješno....zašto bi netko tražio gamepad podršku za fps?????????
Nema do štakora i tipkovnice........Ja bi za konzole tražio podržku za mišonju-.......
PC. Podrska za gamepad.
PODRSKA ZA GAMEPAD????????
oci me bole samo kad pomislim spojiti gornje dvije recenice
2 rijeci.....
EPIC. FAIL.

Koji debili...misle igrat FPS na pc-u sa gamepadom...mislim stvarno.
Ma na stranu gamepad (s kojim nikad, ali NIKAD, ne bih igrao FPS) - meni je tu zanimljiviji podatak (koji nisam znao) da igra nema pravu widescreen podršku.
Mislim, izbaciti takvu igru u 2010. (!!!) godini je u najmanju ruku neozbiljno!
stvarno neznam šta je gluplje u ovoj vijesti, to da igra ne podržava 16:10 nego prahistorijski 4:3 ili ovo da ugrade podršku za gamepad u fps igri?
OMG ovi pc klinci. Možda netko spaja pc na 50'' hdtv pa iz fotelje može bez problema igrati sa x360 gamepadom, jer bioshock jedinica ima službenu podršku za x360 gamepad, dok su ovdje iz lijenih razloga to izbacili, samo ne kontam kako mogu izbaciti kad games for windows bi trebale imati u dogovoru sa microsoftom podršku za njihove gamepade.
A vidi ove prištave picijaše što se bune,i netko kaže konzolaši fanboy, a gle ove odmah, kakav gamepad, odmah nešta vrište i kritiziraju, i sami sebi uskachu u usta a bioshock prvi imao podršku xD
Ajde da se za stalkera ili neku pc exclusivu traži gamepad podrška, to je vec neki apsurd, ali ovo je multiplatform igra i cisti port sa konzole, i te njihove sheme kao da su razvijali samo za miš i keyboard samo jedan veliki lol, jer akcelearcija miša je nenormalna, totalno se se osjeti i po grafici i po kontrolama da je cisti konzola port, cak gori od prvog dijela.
Nije kao da je bioshock neka cod ili teža igra gdje moraš imati harkor preciznost sa mišem, zaboga nišan je preko pola ekrana, ono totalno konzolaško nišanjenje, a nije ni da neprijatelje moraš precizno skidati, tako da, ima i razloga zašto pisde po forumima jer ovo je ultra lijeni port.
Tako da ne uskachite si u usta gmazovi.
PC. Podrska za gamepad.
PODRSKA ZA GAMEPAD????????
oci me bole samo kad pomislim spojiti gornje dvije recenice
2 rijeci.....
EPIC. FAIL.

Ti to sebi epic fejlaš, gdje ti živiš, u kojem svemiru, danas poprilican broj multiplatform igara ima podršku za x360 gamepad, nije to nešta sad izletilo.
Osim ako ti želiš reci da je pc teže sranje i da njemu nisu potrebne periferije? aha tako je, osim možda ces u nekom drugom forumu i temi kenjat kak je pc superioran je rmoreš spojiti tone periferija na njega, a sad se užasavaš na gamepad na piciju? Ne znam, ja bi rekao da npr podrška dirt 2 za x360 gamepad je suepr kao i dosta games for windows igara, pogoto kad se pc spoji na 50'' hdtv i zavališ se pa vozaj, osim ako bi ti na tipkovnici vozao pa rekao šljiviš i gamepad i volane za vožnje tipkovnica jel jel?
Ma bravo, vidi se da si upuchen xD
daj mario ne seri, ko je ovdje spominjao trke, volane i gamped osim tebe? ovdje govorimo o fps igri i svatko tko nije potpuni retard zna da gampad podrška i fps nemaju šta radit jedno sa drugim. i stvarno bi ludilo izgledao cropani 4:3 bioshok na 50" plazmi, ma divota.
Ma bravo, vidi se da si upuchen xD
Daj fak of
daj mario ne seri, ko je ovdje spominjao trke, volane i gamped osim tebe? ovdje govorimo o fps igri i svatko tko nije potpuni retard zna da gampad podrška i fps nemaju šta radit jedno sa drugim. i stvarno bi ludilo izgledao cropani 4:3 bioshok na 50" plazmi, ma divota.
ha ha ha !! ocito nisi igro fps igru sa gamepadom duze od par sati pa vidim da seres bezveze....
vecina fps igra se radi primarno za konzole i puno je realnije igrat sa gamepadom nego sa misem(nisam rekao lakse)
Ti to sebi epic fejlaš, gdje ti živiš, u kojem svemiru, danas poprilican broj multiplatform igara ima podršku za x360 gamepad, nije to nešta sad izletilo.
Osim ako ti želiš reci da je pc teže sranje i da njemu nisu potrebne periferije? aha tako je, osim možda ces u nekom drugom forumu i temi kenjat kak je pc superioran je rmoreš spojiti tone periferija na njega, a sad se užasavaš na gamepad na piciju? Ne znam, ja bi rekao da npr podrška dirt 2 za x360 gamepad je suepr kao i dosta games for windows igara, pogoto kad se pc spoji na 50'' hdtv i zavališ se pa vozaj, osim ako bi ti na tipkovnici vozao pa rekao šljiviš i gamepad i volane za vožnje tipkovnica jel jel?
Ovako.
To da mislim da su PC i gamepad nespojivi je MOJE. FUCKING. OSOBNO. MISLJENJE.
Ako mi se igra neka voznja, uzet cu volan i gejmat na PC-u, ili gamepad i zaderat Gran Turismo.
Ako mi se igra shooter s gustom, nema mi drazeg od stakora i tastature.
Slazes se? Cool. Stisni fucking prstic gore.
Ne slazes se? Nemam nista protiv. Stisni fucking prstic dolje.
To "Gdje ja zivim",... jasno pise u mom profilu.
A ako EPIC FEJLAM tebi, osobi s nedostatkom dobrog odgoja, sklonim osobnim uvredama drugim ljudima,
nemoj zamjerit, ali nekako mi i nije najbitnija stvar u zivotu.
Live Long, and Prosper.
ha ha ha !! ocito nisi igro fps igru sa gamepadom duze od par sati pa vidim da seres bezveze....
vecina fps igra se radi primarno za konzole i puno je realnije igrat sa gamepadom nego sa misem(nisam rekao lakse)
Ja kažem svakom svoje, ali svi su samo popljuvali jer se ljudi tuže jer nema nativne podrške za gamepad kao jedinica, stvarno ovi određeni picijaši su zanimljivi, njima je cilj ocito umanjiti pc opcije ili prikljucivanja periferija na njih, šta ja znam, mogli bi i volane smanjit, npr u jednom dirtu podrška za volane, u drugome ne, igraj se na wasd.
A ovi koji tepu jao, da ocito nikad anisu igrali fps na gamepadu pogotovo komzola fps koji je prilagodjen, ili jednostavno ne mogu igrati, mozak im ne funkcionira tako, nisu npr kao neki ljudi koji mogu baciti i fps na gamepadu iz fotelje na 50'' plasmi, a mogu i baciti fps na mišeku bez problema, ovi idu samo jednim smjerom.
A i kako rekoh ovja bioshock što se tice fpsanja i preciznosti daj jao, pa nije to cod i nije to cod multiplayer.
Samo jedna stvar, vaš (većini) Bog, COD:MW 2 rastural je brojem prodanih primjeraka.
Gdje je ono postotak, potražite malo odnos PC - konzole,
Gdje su ono miševi, sakrili se rupe... 
I da, pod gamepad se ne misli isključivo na onaj od X360!
Hmm,...
Mario..... cini mi se da si malo zabrijo, stari.
Daj skuliraj malo. Nisi cool, uopce.
I ne brini se ti za moj mozgich 
OMG ovi pc klinci. Možda netko spaja pc na 50'' hdtv pa iz fotelje može bez problema igrati sa x360 gamepadom, jer bioshock jedinica ima službenu podršku za x360 gamepad, dok su ovdje iz lijenih razloga to izbacili, samo ne kontam kako mogu izbaciti kad games for windows bi trebale imati u dogovoru sa microsoftom podršku za njihove gamepade.
A vidi ove prištave picijaše što se bune,i netko kaže konzolaši fanboy, a gle ove odmah, kakav gamepad, odmah nešta vrište i kritiziraju, i sami sebi uskachu u usta a bioshock prvi imao podršku xD
Da bi igre bile certificirane za games for windows uopće ne moraju imati podršku za gamepad (bilo koji).
Pa u čemu je problem ako igra nema podršku za gamepad. Tu ja ne vidim nikakav problem.
A onaj koji je kupio igru nek se slobodno žali i traži kakvu zakrpu, a svi "ostali" nek niti ne pričaju o tome. Ionako danas na netu ima "svega besplatnog"... :)
@mario... ako si imao para za 50" telku onda ti ne bi trebao bit problem kupit si i bluetooth bežični miš i tastu. i riješio si si problem, a igraš na puno kvalitetniji način, jer fps se nikad nije igrao gamepadom, sve dok ljudi nisu vidjeli zaradu u konzolama.
Objasni mi tu stupidnost koju ti briješ da fps nema šta imati sa gamepadom, po cemu i zašto? Ako je prilagođen za gamepad i cilja se na single player, štoviše oni što igraju modern warfare na konzolama preko xbox livea ne gube ništa....
ma daj sinek brljazgaš bezveze, napisao si bibliju teksta za ništa. ne pada ti na pamet možda da su oni navedenu igru u startu trebali napravit kako treba, a ne sve portat na pc pa snazali se druže. šta se mene tiće konzole su upropastile i masakrirale FPS žanr. ovo sa gamepadom je samo kap u moru retardiranih stvari koje se danas uzimaju zdravo za gotovo u FPS igrama. zamisli situaciju da proizvođači igara procjene kako mobitela ima miljarde komada i da tu ima potencijala za namlatit puste novce. i tako oni odluče isključivo programirati igre za mobitel. radi dodatne zarade te igre naknadno portaju na tvoj gaybox i ti lipo dobiješ igru u rezoluciji 320x320, a u igri umjesto tipki A,B nacrtana je mobitelska tipkovnica i piše ti pritisnite 1,2,3. i za neko divno čudo ta igra tebi na shitboxu ide tri puta sporije nego na običnom mobitelu starom nekoliko godina. FPS i gamepad jednostavno ne idu skupa nego je ta kombinacija forsirana radi što večeg mlačenja love od strane proizvođača igara. maksimalno su prilagodili taj žanr konzolama i tako ga masakrirali.
imam ja nekoliko kvalitetnih gamepadova i koristim ih za određene tipove igre, ali jebeš ti ovo vrime kada je došlo da pokrenem FPS na kompu i pored miša i tipkovnice prisiljen sam ga igrati gamepadom i opcijom auto aim ON.
Meni FPS nikada nije bio za gamepad. A ko hoce da igra FPS na taj nacin, pa onda PC nije prava platforma za njega, taj treba sebi uzeti konzolu i rijesena stvar. Ne kazem da gamepad ne sluzi nicemu, ali to mi je uglavnom za sportske igre. I kao sto rekoh ko preferira gamepad neka nabavi neku konzolu i sve ce moci da igra sa gamepad-om.
Meni FPS nikada nije bio za gamepad. A ko hoce da igra FPS na taj nacin, pa onda PC nije prava platforma za njega, taj treba sebi uzeti konzolu i rijesena stvar. Ne kazem da gamepad ne sluzi nicemu, ali to mi je uglavnom za sportske igre. I kao sto rekoh ko preferira gamepad neka nabavi neku konzolu i sve ce moci da igra sa gamepad-om.
Mogu biti dobri FPS-i (i ostale igre) na konzolama/gamepadu, ali ako su rađeni isključivo u vidu za konzolu i mogućnosti (tog) gamepada. Ako radiš za više potpuno različitih stvari (platformi) u većini slučajeva će ispasti katastrofa.
Kao što kažu:
Previše babica, kilavo dijete.
fps na konzoli = gamepad
fps na pc = mis i tipkovnica
XP
pucačina s gamepadom = obavezan autoaim jer bi masa ljudi odustala zbog preteških igra = gomila n00bova koji misle da s gamepadom mogu protiv miša, a ne bi napravili ni 1/50 fragratio = razlog zašto su novi Splinter Cell napravili kao Point 'n' Click avanturu, povraćam od samog pogleda na trailer kad vidim kako su izmasakrirali tu nekad vrhunsku igru, bljak
Zapravo ja se kladim da su svi hackeri na PCu koji koriste aimbotove bivši konzolaši
. Ljudi dolaskom na PC nemaju "skillz" potreban za npr. obični headshot jer su do dolaska na PC imali konzole koje su ciljale umjesto umjesto njih
.
Ovo za 4:3, pa ono mislim nismo u 20 stoljeću.
A ovo za gamepad, evo citiram s s Buga:
U verziji igre za PC namjerno su izostavili gampad još u ranoj fazi izrade, te se fokusirali na miš i tipkovnicu što su usavršavali čitavo vrijeme. Ukoliko bi i imali volje udovoljiti zahtjevu, morali bi redizajnirati korisničko sučelje što im nije ni na kraj pameti.
Pa nisu oni ljeni ni glupi, trebali bi slavit vezi tog djela jer su sve "usavrsili" za miš i tipkovnicu, onaj tko zeli igrat s gamepadom nek igra Resident Evil 4, meni se ta igra nije sviđala bas radi nemogućnosti misa i tipkovnice.
Tko zeli igrat sa gamepadom neka kupi igru za xbox/ps3, nisu Oni toliko radoholičarski bolesni da će sad sve redizaniravati samo da netko more ukljucit gamepad i igrat FPS na PC, neka igra na konzoli!
Malo mi je čudno da netko traži na računalu kontroler za nešto što je daleko bolje igrati mišom i tipkovnicom, ali da Bioshock 2 ne podržava širokoekranske monitore mi je pre-prečudno. Očito nisu ništa uložili u napredak od orginala, sklepali novu priču, ubacili MP i krenuli zarađivati na staroj slavi...
Jako neobičan potez, nakon što su doživjeli salve kritika zbog croppanja slike za widescreen ekrane u prvom dijelu oni tu glupost ponove i u nastavku. Stvarno neobično.
Isto kao što je neobičan potez neuključivanje podrške za gamepad.
Zaboga pa većina igara ima taj feature.
Ovo je čisto glupiranje, neuključiti to. Svašta.
Inače, za kritičare gamepada ne znam šta bi rekao. Postoje dvije 3 varijante. Oni koji su probali i jednostavno im se ne sviđa, dam se kladit da ih je jako malo. Oni koji nisu probali pa ipak kenjaju, ti su posebna vrsta trolova. I oni koji ne žele probati nego kenjati jer njihov mozak nije sposoban udaljiti se od presvetog miša i tipkovnice, ne znaju ni sami razlog zašto. valjda da bi bili kul.
Ne vidim zašto vam smeta da ekipa želi podršku za kontrolere. Takva ekipa postoji, vjerovali ili ne, i jako ih je puno. Pogledajte samo broj korisnika npr. Pinnacle game profilera koji daje podršku za gamepad igrama koje to nemaju.
Uputite se prije nego počnete pisati o nečemu.
Ili bar probajte na duže od 15 sekundi pa kažite da nešto ne valja.
Uostalom, zašto se trudim, tvrdoglavih likova koji ne vide dalje od svog nosa je uvijek bilo i bit će.
Isto kao što je neobičan potez neuključivanje podrške za gamepad.
Zaboga pa većina igara ima taj feature.
Ovo je čisto glupiranje, neuključiti to. Svašta.
Taj feature nekad povlači i još neke stvari za sobom
1. Preuređivanje tipki - ponekad ima više opcija nego tipki. Kod tipkovnice nije problem, ali gamepad ima puno manje tipki/gumbova
2. Preuređivanje Menija i slično da bude "gamepad frendly" (nemaju sve igre isti meni kao i na PC-u i na konzolama)
3. Povećavanje teksta, pokazivača - dvojbeno, ali moguće ako se igra s veće udaljenosti (npr. kao konzole s par metara udaljenog TV-a) neke stvari bi mogle biti slabo vidljive, čitljive itd.
Taj feature nekad povlači i još neke stvari za sobom
1. Preuređivanje tipki - ponekad ima više opcija nego tipki. Kod tipkovnice nije problem, ali gamepad ima puno manje tipki/gumbova
2. Preuređivanje Menija i slično da bude "gamepad frendly" (nemaju sve igre isti meni kao i na PC-u i na konzolama)
3. Povećavanje teksta, pokazivača - dvojbeno, ali moguće ako se igra s veće udaljenosti (npr. kao konzole s par metara udaljenog TV-a) neke stvari bi mogle biti slabo vidljive, čitljive itd.
Za igru koja je rađena prvenstveno za konzole, poput ove, ne vidim apsolutno nikakvog razloga za ukidanje ovakvog featurea.
Razumio bi da se radi o PC ekskluzivi, ili da su verzije za PC i za konzole potpuno različite kao npr. u Dragon Age Origins, ali Bioshock je identičan na konzoli i na PC-u. Nema apsolutno nikakve razlike.
Što se tiče preuređivanja menija, nije ni to važno, jer tko igra na PC-u ima na raspolaganju miša i tipkovnicu, dakle navigavanje kroz menije može se raditi i tako a samo igranje na gamepadu. Tako imaju rješene mnoge igre.
Povećavanje teksta, pliz. Pa igram na konzolama i na PC-u na istom monitoru. Tekst je identične veličine, a ako postoji razlika ona je zbilja minimalna.
Zapravo do sada sam razliku u veličini teksta primjetio samo u BF:BC serijalu.
pucačina s gamepadom = obavezan autoaim jer bi masa ljudi odustala zbog preteških igra = gomila n00bova koji misle da s gamepadom mogu protiv miša, a ne bi napravili ni 1/50 fragratio = razlog zašto su novi Splinter Cell napravili kao Point 'n' Click avanturu, povraćam od samog pogleda na trailer kad vidim kako su izmasakrirali tu nekad vrhunsku igru, bljak
Zapravo ja se kladim da su svi hackeri na PCu koji koriste aimbotove bivši konzolaši
. Ljudi dolaskom na PC nemaju "skillz" potreban za npr. obični headshot jer su do dolaska na PC imali konzole koje su ciljale umjesto umjesto njih
.
Znaš, prije nisam vidio ovaj post, ali osjećam potrebu odgovoriti ti.
Prvo - samo dio igara ima autoaim.
Drugo - većina igrača taj isti autoaim isključi, i to im je prvo što naprave, jer autoaim samo odmaže.
Treće - Autoaim nije toliko izražen koliko ti misliš, zapravo je jedva primjetan.
I samo kao opaska, bila je situacija da su mi govorili da mi je konzola najveći domet, da ovo da ono, da ne mogu ciljati sa mišem. Provjeri sa ekipom tu sa foruma, provjeri koliko sam puta bio prvi na listama FPS igara koje smo igrali i koliko sam puta imao najviše killova. Prilično dobro za konzolaša, ha?
U svakom slučaju, ova opaska o preciznosti i manjku skilla kod konzolaša je u najmanju ruku smiješna i nepotrebna.
Nazalost Danny neslazem se stobom, mada je to istina, al meni se pola igri radi toga zgadilo kad nisam mogao misem igrat, a bas dobre igre, pa sam skidao patcheve i fixeve da mis radi al nije nista pomoglo, tako da ce sada ovi "konzolasi" koji misle igrati tu igru na PCu morat se naviknut na mis i tipkovnicu neznam sta je tu previse tesko PC je PC, vjerojatno ce vam poslje bit koji fix za to.
Nazalost Danny neslazem se stobom, mada je to istina, al meni se pola igri radi toga zgadilo kad nisam mogao misem igrat, a bas dobre igre, pa sam skidao patcheve i fixeve da mis radi al nije nista pomoglo, tako da ce sada ovi "konzolasi" koji misle igrati tu igru na PCu morat se naviknut na mis i tipkovnicu neznam sta je tu previse tesko PC je PC, vjerojatno ce vam poslje bit koji fix za to.
Ček, koje to igre su došle na PC a nisi mogao igrati mišem i tipkovnicom?
Nisam to još doživio...
Ček, koje to igre su došle na PC a nisi mogao igrati mišem i tipkovnicom?
Nisam to još doživio...
Pa eto npr. Resident Evil 4 ima ih jos al nemogu se sjetit.
Bili su neki fixevi, al nijedan mi nije omogućio mis da funkcionira, tipkovnica je valjda radila.