BioShock 2 u prodaji

poruka: 15
|
čitano: 1.588
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "BioShock 2 u prodaji".
4 godine
BioShock 2 u prodaji

to je dx11 igra zar ne?

4 godine
RE: BioShock 2 u prodaji

Ne to je dx10 igra na Unreal-ovom engine-u.

4 godine
BioShock 2 u prodaji

pa gdje su te dx11 igre,izgleda da nvidia ima velik utjecaj na proizvođače

4 godine
BioShock 2 u prodaji

di su te opengl igre?

4 godine
BioShock 2 u prodaji

U Algoritmu sam još jučer vidio 3 izdanja Bioshocka 2 - standard, extra i collector's (s tim da u extra se dobije za 50kn više nekakva knjižica u boji, a u collector's kutija sa 3 postera, CD soundtrack-om, artbook i vinilska LP ploča sa soundtrack-om).

Baš sam razočaran kako su nova izdanja collector's edition igara sve siromašnija i bezveznija a koštaju i po duplo više Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
2 godine
neaktivan
BioShock 2 u prodaji

Konacno je stigaoOsmijehOsmijehOsmijeh

Mada sam ga skinuo sa www.ilovetorrents.com (zakon za DL speed btw), vec par sati nakon sto je igra "izasla" (lol), svejedno sam narucio svoj primjerak Collector's Editiona.

(Em volim Bioshock, em je taj edition krcat raznim djidjama, em zelim podrzati ekipu koja je rintala za ovaj super naslov).

U collector's editionu moze se naci, znaci, vinilka sa soundtrackom prvog dijela, cd soundtrack drugog, 3 cool retro-Rapture-looking postera, artbook sa cool ilustracijama developing tima, i naravno, sam DVD s igrom.

Pa....Ne znam za vas ekipo, al meni je to i vise nego dovoljno OsmijehCoolCool. Audio u Bioshocku je sa onim dobrim retro-swing-jazz-oldiesima FENOMENALAN, zakon pase i u igri, i kad svira kad nesto trkeljas domaOsmijeh  oliti pokusavas nesto zbarit Namigiva (e btw,......jel se sjeca tko soundtracka Mafije, heh)

Jedinica Collector's Editiona imala je OGROMNU figuricu Big Daddya (da me nije strah da ce ga netko otkinut, zalijepija bi ga na front auta u stilu sign "Mecke", hehe, ta figurica je legenda.

Btw, koliko je kostao Collector's u Algoritmu?

Ja sam svoj narucio na zavvi.com, sa postarinom me doso 42 GBP (oko 350 cuna).

edit add: p.s. Aliens vs Predator se tamo moze kupiti, oridjidji, za pisljivih 17 funti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 17:33 (Gabriel McPliskin).
3 godine
BioShock 2 u prodaji

Grafika potpuno ista kao u prethodniku, ali i atmosfera. To je čistokrvni Bioshock Cool

2 godine
neaktivan
BioShock 2 u prodaji

ma daj igra je toliki copy/paste da nema nista noovo ma totalni SHIT... nemam volje ni da igram

pohvale ajde jedino idu grafi al ovako igrivost je 0...

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
3 godine

I ti da imas para ko blata i ti bis imao prednosti pred Ati-jem

born to be gamer
3 godine
Psycho_Roba kaže...

ma daj igra je toliki copy/paste da nema nista noovo ma totalni SHIT... nemam volje ni da igram

Koje ti gluposti pričaš pa to nema nigdje, ajd' malo argumentiraj...

Naked In Front of the Computer :D
2 godine
neaktivan
M_dipl. kaže...
Psycho_Roba kaže...

a jadno je covece ako ti neznas prepoznat gameplay sta ti imam pricat onda.... pucas po liku 5 sekundi on trci na tebe ko da nista nije bilo....jednostavno igra nema tog zara jbg...jedni te isit ti likovi dolaze i samo pucaj ko mutav vise se ocekivalo od igre

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 18:20 (Psycho_Roba).
3 godine
Psycho_Roba kaže...
M_dipl. kaže...
Psycho_Roba kaže...

a jadno je covece ako ti neznas prepoznat gameplay sta ti imam pricat onda.... pucas po liku 5 sekundi on trci na tebe ko da nista nije bilo....jednostavno igra nema tog zara jbg...jedni te isit ti likovi dolaze i samo pucaj ko mutav vise se ocekivalo od igre

Samo mi reci, koliko si dugo igrao igru, u početku combat zna biti dosadan i naporan, no nakon par weapon i plasmid upgradeova pojavljuje se onaj Big Daddy feeling, osjećaj nadmoći, nemoj dizati ruke od ove igre, što se tiče copy/pastea, imam već 3-4h igre, i još ga nijednom nisam osjetio.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
2 godine
neaktivan
thuglife kaže...
Psycho_Roba kaže...
M_dipl. kaže...
Psycho_Roba kaže...

Samo mi reci, koliko si dugo igrao igru, u početku combat zna biti dosadan i naporan, no nakon par weapon i plasmid upgradeova pojavljuje se onaj Big Daddy feeling, osjećaj nadmoći, nemoj dizati ruke od ove igre, što se tiče copy/pastea, imam već 3-4h igre, i još ga nijednom nisam osjetio.

ukupno 2 sata odprilike.... al ajde poslusat cu te pa cu videt 

4 godine

joj ljudi jedan problem taman mi je igra pocela biti napeta bas onaj level di sam dobio vatrenu moc, i sad moro sam rusit windowse ali sam save fajlove spremio na drugu particiju i sada kada instaliram igru i prebacim te fajlove nema ih?? ima ko kakvu soluciju da me baci na taj dio di se tek dobi vatreni plasmid??

2 godine
neaktivan
BioShock 2 u prodaji

ma evo igru sam preso al ono totalno razocarenje.... pozitvna mi je prica jedino mislim  kraj je fino izgedao

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice