Neka bude sretan ako ce prezivjeti 2 godine.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako itko to može izgurati, onda može BioWare. Na stranu nedavni failovi (DA2), ovo bi moglo biti dobro. Samo što ja ne igram MMO-ove, pa me zaboli..
mogao bi old republic dosta potrajati
ipak je to igra koja ima priču,filmove i brdo fanova
a wow sam po sebii poceo se srozavati (neka im je gov_a sebična)
čitam text ma reko neka greska,kad ono opet nekoliko desteljeca...sta ovaj prica kakve su to droge.u IT industriji nekoliko desteljeca nemoze izdrzati superracunalo a ne nekakva igra koju ce ugasit za max 5 godina jer nece vise biti interesa
O kakvim desetljećima oni govore? Pa samo pogledajte koliko je trajao APB pa onda malo bolje razmislite. Tržište MMO-a je jako konkurentno i jednostavno nema mjesta za poluproizvode. Vjerujem da će se Old Republic prije ili kasnije prebaciti na F2P model poslovanja.
Tko ne bi vjerovao u dugoročan uspjeh kad su toliko skromni 
Ma za ozbiljno, nekoliko desetljeća!? Ljudi, pa to je odlična investicija - kupiš JED(i)NU igru u nekoliko desetljeća i totalno si njihov
. I to nekoliko desetljeća... Šalu na stranu, kada malo razmislim ako igra bude 60% WOW-a, mnogo ljudi će je igrati (ostalih 40% je repetitivnost u čemu WOW brilljira i nadam se da im u tome WOW nije uzor). Nekoliko desetljeća zvuči suludo ali uzimajući u obzir da su MMO-ovi dugotrajni po pitanju eksploatacije (npr. EverQ - u drugom je desetljeću) to i nije nestvarna cifra. A kako se tu još radi o Star Wars univerzumu mnogi će ga zaigrati. I bojim se biti će mnogo novih ovisnika kod kojih će njihov stvarni život ispaštati. Ako su ga dotad uopće i imali.
a mozda (po obicaju) je autor krivo preveo ili izvukao iz kontexta
mozd je lik mislio sw tor 2 ,3, 4 nest kao gw ?da ju nastave upgrejdati ne samo skriptirati
ko dosadni wow
Nekako imam osjećaj da će ljudi igrati samo klase u kojim mogu mahati lightsaberima, ove ostale će igrati možda 2% ukupnih igrača (ako i toliko).
Stvarno se radujem ovoj igri i željno je iščekujem već par godinamA ali imam osjećaj da će ovo biti jedno veliko razočarenje.
Stvarno se radujem ovoj igri i željno je iščekujem već par godinamA ali imam osjećaj da će ovo biti jedno veliko razočarenje.
Velik broj fanova se boji da će biti fail ...
Osim WOW-a jedini dobar MMO do sada je bio Rift, a i on nije uspio sačuvati cijeli player base. Ipak i dalje polako napreduje i drži se bolje nego ostali.
EVE neću pominjati jer on je biljka za sebe. Drugačiji od svih ostalih, ovaj dragulj za sladokusce je ipak van konkurencije.
Svi se mi bojimo da će hype i horde igrača na day 0 uništiti igru otvaranjem velikog broja servera koji će nakon mjesec dana biti mergani ....
MMO tržište više nije nevino kao što je bilo tamo daleke 2005. Danas su stariji playeri zajedljivi na sitnice, a klinci većinoma urlaju po general chatu - LOL THIS ISNT WOW !.
Nadam se dobroj igri, očekujem WAR klasu faila. Pogotovo jer izdaje veliki EA, kojem niti Activisions sa Kotickom na čelu nemože konkurirati.
Desetlječa ? Ako prožive prvih mjesec dana možda...
O kakvim desetljećima oni govore? Pa samo pogledajte koliko je trajao APB pa onda malo bolje razmislite.
Everquest već ima 12 godina i dobiva na jesen 18. ekspanziju i ne posustaje makar jenjegov nastavak je 7 godina na tržištu i radi se 3. dio.
Ultima Online već tuče 14 godinu
Everquest već ima 12 godina i dobiva na jesen 18. ekspanziju i ne posustaje makar jenjegov nastavak je 7 godina na tržištu i radi se 3. dio.
Da, ali pogledaj koliki je broj igrača u tim igrama, i iskreno to još uvijek igraju samo oni stari igrači, sumnjam da imaju veliki broj novih igrača svaki mjesec. Nisu zbog toga to loše igre, naprotiv ako su toliko opstale znači da nešto valjaju, ali to nije ono što bi EA očekivao od svoje igre.
Mi ovdje imamo EA, EA je poznat po tome što zatvara servere za svoje igre unutar godinu od izlaska ako nema određeni broj igrača. A EA od ove igre očekuje brdoooo love kako bi im se vratilo ono što su uložili u nju. Samo pogledaj WAR, igra koja je imala ogroman hype prije izlaska i igralo ju je dosta igrača a pogledaj gdje je danas, došlo je do toga da su svi oni serveri na otvaranju mergani u možda 7-8 servera sveukupno i to zajedno EU i US servera. Zaboravljen je i od strane EA i od strane GW, čak više nema niti jedna reklama za tu igru u časopisu White Dwarf već preko godine dana, inače official časopis GW.
I ovu igru prati ogroman hype i samo zbog toga je neću preorderati negu ću pričekati da fino izađe i onda vidjeti hoće li biti šta od nje. Sumnjičav sam samo zato što je tu EA, a i BioWare me malo razočarao s DAII. Tako da, strpljen spašen. :)
Da, ali pogledaj koliki je broj igrača u tim igrama, i iskreno to još uvijek igraju samo oni stari igrači, sumnjam da imaju veliki broj novih igrača svaki mjesec. Nisu zbog toga to loše igre, naprotiv ako su toliko opstale znači da nešto valjaju, ali to nije ono što bi EA očekivao od svoje igre.
Mi ovdje imamo EA, EA je poznat po tome što zatvara servere za svoje igre unutar godinu od izlaska ako nema određeni broj igrača. A EA od ove igre očekuje brdoooo love kako bi im se vratilo ono što su uložili u nju. Samo pogledaj WAR, igra koja je imala ogroman hype prije izlaska i igralo ju je dosta igrača a pogledaj gdje je danas, došlo je do toga da su svi oni serveri na otvaranju mergani u možda 7-8 servera sveukupno i to zajedno EU i US servera. Zaboravljen je i od strane EA i od strane GW, čak više nema niti jedna reklama za tu igru u časopisu White Dwarf već preko godine dana, inače official časopis GW.
I ovu igru prati ogroman hype i samo zbog toga je neću preorderati negu ću pričekati da fino izađe i onda vidjeti hoće li biti šta od nje. Sumnjičav sam samo zato što je tu EA, a i BioWare me malo razočarao s DAII. Tako da, strpljen spašen. :)
Istina da nemaju velik broj igrača, ali su profitabilne. Everquest čak dobiva i nove ekspanzije tako da je isplativo ulaganje u njega i s malim brojem igrača.
Ultimu Online je izdao i održava EA :) ali slažem se da su se vremena i očekivanja promijenila za igre
Bioware ionako ne radi old republic nego Mythic koji je napravio warhammer mmo. Samo sada se zove Bioware Mythic i dio je Biowarea. To što sada odgovaraju biowareu koji odgovara EA, a prije su direktno odgovarali EA mi ne ulijeva povjerenje. Dobri su bili i bez biowarea jer su sami napravili Dark Age of Camelot, ali ajde vidjet ćemo kako će ovo ispasti...
ljudi - to je bila sala, autor clanka je to izvukao potpuno izvan konteksta..
pogledajte video ako zelite, negdje oko 20. minute (kod pitanja u vezi koliko planeta ce biti) je to
Ima li seksa u ovoj igri?
Nekako imam osjećaj da će ljudi igrati samo klase u kojim mogu mahati lightsaberima, ove ostale će igrati možda 2% ukupnih igrača (ako i toliko).
Ne znam koliko pratiš forume njihove ali nisu svi nakloni da igraju force klasu. Ako išta znači planiram krenut igrat sa Trooperom. :)
Ne znam koliko pratiš forume njihove ali nisu svi nakloni da igraju force klasu. Ako išta znači planiram krenut igrat sa Trooperom. :)
Ne pratim forume niti sam previše zagrijan za igru (kao i svaki mmo), ali sam fan star warsa pa nekako mi se tako čine stvari, mislim da je i zaigram igro bi je zbog lightsabera :D
moze jedni pitanjce, el ce to bit "kupi jednom pa igraj koko oces" ili ko wow s placanjem mjesecne pretplate
moze jedni pitanjce, el ce to bit "kupi jednom pa igraj koko oces" ili ko wow s placanjem mjesecne pretplate
bit će mjesećne pretplate
bit će mjesećne pretplate
a znam da sad vec cjepidlacim al oce bit s bonovima (ko wow) ili preko kartice i to
a znam da sad vec cjepidlacim al oce bit s bonovima (ko wow) ili preko kartice i to
EA još nije objavio naćine plaćanja pretplate,najvjerovatnije ćeš moći na oba dva naćina plaćati
EA još nije objavio naćine plaćanja pretplate,najvjerovatnije ćeš moći na oba dva naćina plaćati
o fala dragom Bogu, moji roditelji nemaju povjerenja prema placanju karticama, ovak odem u lokalnu trgovinu pjeske i kupim bon a da neko ni nezna nista o tome