Bravo BioWare. Nema te konzole koja pruža mogućnosti kao PC.
Bioware rulez! Meni on radi najbolje igre.
Sretan sam. 
Jaoo, jedva čekam The Old Republic. Nemam nikakve sumnje da će Biowarci odraditi odličan posao, preorder ide sigurno.
Po meni, vrijeme je da se prevaziđe ta spika o smrti PC-a. Mislim da je ta faza završila. Ukoliko je igra dobra ljudi će ju kupiti neovisno o platformi. SWTOR će sigurno biti jedan od najboljih MMO-ova svog vremena.
Po meni je PC bolja platforma za RPG-ove, RTS-ove i FPS-ove, dok su za konzole akcijske avanture, fighteri, utrke, sportske igre, party igre ^^
Jaoo, jedva čekam The Old Republic. Nemam nikakve sumnje da će Biowarci odraditi odličan posao, preorder ide sigurno.
Preorder i lifetime pretplata 
ljubim ih u čelo
Zadnja dobra Star Wars igra je bila KOTOR 1 i od tad čekam nešto što će biti kvalitetan nasljednik i onda vidim Bioware razvija Star Wars MMO... Igra će biti 100x bolja od KOTORA 1 
Ovakve vijesti su kao one o Gotovcevima, Moralez i ostalim nametnicima.
Palac gore!
Ajmo BioWare.
Kolike si nam dobre igre samo dao a nadm se da budete dali i još kvalitetnije mada je teško srušiti kvalitetu ovih .
Amen 
Amen i od mene 
S obzirom na žanrove koje rade ništa neobično i ništa spektakularno.
Veliki dio arkadnijih FPS-ova, gotovo svih avantura, sportskih igara i slično će i dalje kao primarno tržište viđati konzole...
MMO i RPG bolji na PC? No shit Sherlock!
Sve ostalo i dalje konzole...
Veliki dio arkadnijih FPS-ova, gotovo svih avantura, sportskih igara i slično će i dalje kao primarno tržište viđati konzole...
Koji si ti party pooper, pa daj nam da malo likujemo, rijetko se dogodi da neki dev izjavi da mu je PC primarna platforma. :D
Samo sam objektivan, ne?
Samo sam objektivan, ne?
Ne.
Ne.
Argumenti pls?
Dosadašnji podaci o prodaji koje smo mogli čitati govore u prilog tome da se velika većina igara puno više prodaje i igra na konzolama, uključujući i dobar dio FPS igara.
S obzirom na osim onih akcijskih, pravih RPG igara gotovo i nema na konzolama, baš kao ni MMO igara izjava developera koji se fokusiraju isključivo na te žanrove tržišta mi nije ništa neobična.
Ne.
Argumenti pls?
Pa niti ti svoje nisi naveo.

EDIT: Sada jesi nešto...
Slusaj Sherlock MMO, RPG, RTS, AVANTURE(p&c), SIMULACIJE(svakojakih vrsta), Olegov WARGAMING, PRAVE PUCACINE (one koje koketiraju s realnoscu tipa ARMA-e a ne ovi konzolaski arkadni isprdci aka COD (bez modova))... ne idu niti mogu selit na konzole, nedostatak misa i tipkovnice, dovoljno jakog hardwera, otvorenosti tj. modabilnosti te zajednice koja je spremna i sposobna kreirat, nadogradjivat i modificirat sadrzaj je nepremostiv
Konzole su arkadno carstvo i vise manje svi naslovi su podredjeni tom caru, svaka cast PS3 i mozda tri/cetiri unikatna naslova tj. serijala, sve ostalo je arkadni opijum za mase i u zadnje vrijeme sve vise casual igrace - EOD
Yep, to kao da Blizzard i Valve izjave kako im je "ipak" PC primaran. Naravno, primarno im je ono gdje imaju najviše iskustva i zarade.
PC je daleko najjca platforma koja ima najvise prihoda od bilo koje druge platforme. PC je u 2009. imao software revenue od 13,1 milijardu za razliku od xbox-a sa "samo" 5milijardi dolara.
http://www.gamasutra.com/view/news/26854/Analysis_Sony_Sees_BillionDollar_Platform_Revenue_Drop_In_2009.php
Onaj tko kaže da je gaming na PC-u mrtav/neisplativ je totalni kreten. TOČKA! dado8 odlično si sažeo ono što bi drugi htjeli reći a ne nalaze riječi. Još od prvog playstationa se govori o tome - pc je izgubio moć, bla bla... Hardver na konzolama je uvijek slabiji od onog na PC-u ali na konzolama se programira puno opreznije. Lako je za PC reći - igra sada ne radi optimalno ali sa slijedećom generacijom GPU-a će letjeti. Kad bi se na PC-u toliko pažnje posvetilo tome igre bi bile puno kvalitetnije. Ali bez obzira na sve PC je jedino što je stalno svim generacijama i to će tako sigurno ostati. Reći da PC gaming nema budućnosti je jednako izjavi da su ATI i NVIDIA pred propasti. Koliki kreten moraš biti da takvo što izjaviš?
pa dobro... barem jedan developer....
Želim voditi ljubav sa Biowareom!
Za konzole su sve igre OK, ali bilo kakav tip simulacije automatski otpada u startu.
Možeš voditi virtualnu ljubav sa Mirandom... 
Ili s Tali...
Ili s Tali...
Žrtvovat cu se i voditi ljubav sa svima, jbg prljav posao ali netko to mora =P
Vjerovali ili ne to je tako, no nije bilo od uvijek, prije par godina nije bilo... Od 2008 ako se nevaram je tako, znam da stalno dolaze neke igre koje su samo na PS3 možemo igrati, evo ove godine i krajem 2009 je stiglo toliko dobrih naslova a niti jedna na PC. No opet kada pogledam te naslove ima hrpa njih izdanih sa strane Sony-a a sony vjerujem če oduvijek radit igre za PS3. Što se tiče ovoga za MMO tu se isto slažem, nikada neče napraviti neku uber popularnu za PS3, zadnj takav pokušaj je bio MAG. A isto to vrijedi za RPG. Što se tiče bioware-ovih izdanja oni su RPG, i očito da če biti popularni na PS3 platformi.
Danny potpis na ovaj post