ali brate mili pa tko to kupuje,
tesko sranje sp za 0 bodova preden za par sati
mp da i ne pricam ali ono wtf
Muhe vole vise drek od bifteka.
Ja nemam volje to ni "skinuti" a kamoli kupiti. Cod4 je bio cool.
I šta ti sad želiš reći da je tih 8,7 milijuna ljudi budale ,daj razmisli malo ako ga je toliko ljudi kupilo pa mora valjati
I šta ti sad želiš reći da je tih 8,7 milijuna ljudi budale ,daj razmisli malo ako ga je toliko ljudi kupilo pa mora valjati
Ne mora zato valjati... to su ovce od ljudi...
Ja ću radije kupiti CoD 4... jer je odlična igra, posle koje ništa nije napredovalo u tom serijalu...
Ja ću radije kupiti CoD 4... jer je odlična igra, posle koje ništa nije napredovalo u tom serijalu...
Jep. Cista statika. Samo drugi broj na coveru.
A sta kazes za pjesmu Justina Biebera-Baby? 416 684 272 milijuna view-sa? Onda bi ta pjesma po tvome morala valjati? 
Kao sto kolega forumas gore navodi justin bieber ima skoro 500 milijuna pogleda... Ali ima i skoro milijun dislajkova ...
S time mozemo usporediti i Black Ops...
A sta kazes za pjesmu Justina Biebera-Baby? 416 684 272 milijuna view-sa? Onda bi ta pjesma po tvome morala valjati? 
to nije isto,drugo je to što se pogleda na youtube to se ne plaća a drugo je iskeširati 50 eura
to nije isto,drugo je to što se pogleda na youtube to se ne plaća a drugo je iskeširati 50 eura
A šta je ameru 50 dolara..ništa, klincu od 12 godina pola tjednog dzeparca.
Uostalom, za casual igrače svaki cod je dobar, a još uzmi u obzir da je 90% ovih brojaka okrenuto na konzolama, gdje su igrači (lets be real) ipak manje zahtjevni, i manji utjecaj na gameplay imaju detalji. Za nekog tko igra cod malo duže, jasno je da je nakon COD4 serijal krenuo silaznom putanjom.
Pa ljudi općenito jesu budale i idioti + jos su veći pošto je ovo era zaglupljivanja...
8.7 mil ljudi je jako malo, jedva 0.13% (hvala kolegi flajboyu)ukupne EVIDENTIRANE populacije, a vjerujem da ima puno više budala u svijetu... i to većinom klinci od 10 do 21 godinu koji to kupuju... a igra je... malo veće sranje... kopija kopije kopija...
8.7 mil ljudi je jako malo, jedva 1.3% ukupne EVIDENTIRANE populacije... i to većinom klinci od 10 do 21 godinu koji to kupuju... a igra je... malo veće sranje... kopija kopije kopija...
Još manje, 0,13% ako me zdrav mozak ne vara.
Pravo da ti kažem, nije ni meni bolje...učim cijeli dan, i 2 minute sam mislio o tako banalnoj stvari, jel mi se samo čini il' ne. Jedva sam u stanju razmišljat...
U svakom slučaju, idemo u offtopic...
ne znam jel ja starim ili jednostavno u zadnje vrijeme nema dobrog fps, usrase ove konzole sve. mozda novi red orchestra bude dobar
COD4 Rulez
pa koliko je jedinica BOa prodao Activision ?
8.700.000 * 50 = 435.000.000 USD ... znači da ih je prodao najmanje 16 milijuna ??
Bo je uredu igra koju triba zaigrat... ali nije nista BOOOOOM... isto se slazem sa cinjenicom da je COD4 nezamjenjiv, mozda cinjenicom da je on jedini donija nesto novo, dok COD2 nije donija nista novo al je bija/jos je uber igriv...
kao sta ostali kazu dica i oni casula playeri kupuju BO i sve ostalo a mi ostali smo se tolko naigrali tih stvari da je nama teso napravit nesto uber dobro...
tribali bi se svi ostavit gaminga pola godine ili godinu i onda se vratit pa ce bit nesto i zanimljivo za igrat
nisam rekao da su budale nego je jedno da izbacuju igricu kao rtl serije samo jedno te isto sranje i to ponavljaju 10x a netko na tome sluzi masno lovu i jos se smiju tome i do godine ista stvar i opet i opet i jos im to nije dosta nego izbacuju ovake onakve dlc koje su napravili za "10 minuta" i jos na tome deru lovu, samo pogledate sta sami igrate od mp sve strarije igre od 1-2 godine, zasto pa jednostavno zadnjih 2 godine bas nista se nije dogodilo novo u gaming svijetu ( cast izuzecima )
Black ops je cisto sranje. Igru su usrali do bola, sp igrao kod bratića nema razlike isti kao mw2, zbilja su zadnji nastavci shit,kad se sjetim cod4 misije u černobilu, to je bilo zakon.
Današnje igre su ČISTI SHIT!!!!!
ČAST IZNIMKAMA( STARCRAFT 2, MASS EFFECT, i ostale)
Kupio i igrao MWF2,igrao ga godinu dana (multiplayer) i unatoč nekoliko smetnji pri iganju (lag,IWnet,G18\tuber\quickscop noobovi) igrao sam ga gotovo svakodnevno godinu dana.
Onda počme pompa oko Black Opsa i već na prvim promo materijalima vidim par stvari koje mi se nisu sviđale,da budem iskren to je prvo bila lošija grafika,no isto tako svi videei su bili sa Xboxa,konfuzan\kaotičan izbornik,loš zvuk....unatoč svemu tom hype oko igre (sjećam se jednog videa na youtube,lik je prikazivao multiplayer igre i otvoreno rekao da ste idiot i looser ako ne kupite igru,krasnog li 'novinarstva' ) je bio toliki da sam eto i ja uzeo Black Ops na dan izdvanja a sjećam se da sam na bol forumu u Blac Ops temi komentirao 'kupujete igru a tko zna da li igra uopće radi' .
Kakva pogreška,kakvo bezobrazno i bahato ponašanje Activisiona prema kupcima koje smatra važnim do dana kupnje igre,nakon toga ih zaboli qrac za njima.Kakve li zastarjele igre s 5 godina unazađenim grafičkim prikazom,ružnih menija i ono najvažnije - potpune neigrivosti na konfi koja je 3 koplja iznad preporučene.400 kn u bunar.
idi sta vam je svima, igra je super. Nema nikakve razlike u odnosu na cod4 i cod6 ( super grafika, atmosfera, priča, multiplayer.)
idi sta vam je svima, igra je super. Nema nikakve razlike u odnosu na cod4 i cod6 ( super grafika, atmosfera, priča, multiplayer.)
Kao što kod jednog forumaša stoji u potpisu: "Ukusi su kao šupci, svako ima svoj". AL što jest jest igra je KAR1NA.
Kupio i igrao MWF2,igrao ga godinu dana (multiplayer) i unatoč nekoliko smetnji pri iganju (lag,IWnet,G18\tuber\quickscop noobovi) igrao sam ga gotovo svakodnevno godinu dana.
Onda počme pompa oko Black Opsa i već na prvim promo materijalima vidim par stvari koje mi se nisu sviđale,da budem iskren to je prvo bila lošija grafika,no isto tako svi videei su bili sa Xboxa,konfuzan\kaotičan izbornik,loš zvuk....unatoč svemu tom hype oko igre (sjećam se jednog videa na youtube,lik je prikazivao multiplayer igre i otvoreno rekao da ste idiot i looser ako ne kupite igru,krasnog li 'novinarstva' ) je bio toliki da sam eto i ja uzeo Black Ops na dan izdvanja a sjećam se da sam na bol forumu u Blac Ops temi komentirao 'kupujete igru a tko zna da li igra uopće radi' .
Kakva pogreška,kakvo bezobrazno i bahato ponašanje Activisiona prema kupcima koje smatra važnim do dana kupnje igre,nakon toga ih zaboli qrac za njima.Kakve li zastarjele igre s 5 godina unazađenim grafičkim prikazom,ružnih menija i ono najvažnije - potpune neigrivosti na konfi koja je 3 koplja iznad preporučene.400 kn u bunar.
jel ti malo žao sada tih 400 para ?
Skino igru
SP mi je zakon, prica je zanimljiva,ja dokraja mislio da je SPOILER
reznov tu s tobon lol
Nije toliko losa,pametni ljudi skinu igru,vide kakva je,i onda kupe ;)
Skino igru
SP mi je zakon, prica je zanimljiva,ja dokraja mislio da je SPOILER
reznov tu s tobon lol
Nije toliko losa,pametni ljudi skinu igru,vide kakva je,i onda kupe ;)
dobro COD nije sve u SP-u... ja sam isto odigrao SP i detaljno proucija MP i dosao do zakljucka da je bolje ostavit pare za nesto zanimljivije... budimo realni ako si igrao COD4 MP onda kao da si i igrao MW2 i BO, razlike su neznatne...
mislim da COD mora ici dalje, ova moderna glupost je postala lagano dosadna... vrime je za future pa makar i to ne bila srz COD-a ipak mislim da tribaju ic dalje
Takva ne postoji.