Igra je fkt genijalna, svaka čast! ;)
Igra je fkt genijalna, svaka čast! ;)
Bobby (code name "Milkman") sad zadovoljno trlja ruke. A izbacili su beta verziju igre da bi smanjili broj radnika (testera) da Bobby moze da kupi novu jahtu. A mi smo beta testeri koji placaju da umjesto da budemo placeni :D
Da li i u njoj u MP verziji treba ispucati klip-dva, da ubiješ protivnika?
Da li i u njoj u MP verziji treba ispucati klip-dva, da ubiješ protivnika?
Ne,al imaš i HardCore mod.U kojem je dosta par metaka da ubiješ protivnika.
Ne,al imaš i HardCore mod.U kojem je dosta par metaka da ubiješ protivnika.
Točnije jedan. Ak si dovoljno blizu moš i pljunut na njega.
HC je za papke. :)
Točnije jedan. Ak si dovoljno blizu moš i pljunut na njega.
HC je za papke. :)
Opet ti s tim
,gle HC je za prave jebače.
Jer na HC nemožeš pobijeć,ako te protiuvnik
vidi gotov si(ideš u vjećita lovišta) dok na normalnom modu i dok rokaju po tebi možeš brzo nekamo pobijeć.
Jer na HC nemožeš pobijeć,ako te protiuvnik
vidi gotov si(ideš u vjećita lovišta) dok na normalnom modu i dok rokaju po tebi možeš brzo nekamo pobijeć.
Da, dobro si to napisao. Ak' te protiunik sam pogleda gotof si. :)
LOL Normalno da ruši rekorde kad se mogućnost normalne igre otvorila prije par sati. (patch)
ptspclan.com | visit us ^^
Odi od tocke a do tocke b, naciljaj par protivnika koji se respawnaju,.. sve u svemu, bezzveze, grafika na nivou 2007, engine isti,.. sve u svemu moglo je i bolje
Odi od tocke a do tocke b, naciljaj par protivnika koji se respawnaju,.. sve u svemu, bezzveze, grafika na nivou 2007, engine isti,.. sve u svemu moglo je i bolje
grafika je bolja od 2007 nivoa,veliki plus joj je šta nije zahtjevna,radnja ekspozivna i zanimljiva
broj prodanih primjeraka, uz to ogroman broj hype-ovskih preordera, ne govori ama baš ništa o kvaliteti igre kak ovi to predstavljaju..
Ocekivano
Joj, daj molim te nemoj. Srećom ovdje ima ljudi koji su igrali skoro pa svaki značajnij FPS koji je izišao i mogu ti reći: COD je ništa drugo nego iznad prosječna igra koja nije nikada niti će biti najbolji FPS.
Jedan Half Life, Quake, Wolfenstein (RTCW), Unreal, čak i Far Cry i OFP, Bioshock su redom za klasu bolje igre od izlizanog COD-a. Black Ops je ništa više nego kopija i štancan je zbog novaca i zbog toga je prosjek. Gadna skriptiranost i linearnost, uber-izlizana i prepoznatljiva priča, tehnički prosjek, MP koji svojom jednostavnošću privodu mladu publiku.
COD je uvjek bio nekih 85/100, i nikada neće biti najbolji FPS.
Jedan Half Life je ha barem 10-ak puta bolja igra.
Đuka bi na to reko - Kiss my ass! :P
Joj, daj molim te nemoj. Srećom ovdje ima ljudi koji su igrali skoro pa svaki značajnij FPS koji je izišao i mogu ti reći: COD je ništa drugo nego iznad prosječna igra koja nije nikada niti će biti najbolji FPS.
Jedan Half Life, Quake, Wolfenstein (RTCW), Unreal, čak i Far Cry i OFP, Bioshock su redom za klasu bolje igre od izlizanog COD-a. Black Ops je ništa više nego kopija i štancan je zbog novaca i zbog toga je prosjek. Gadna skriptiranost i linearnost, uber-izlizana i prepoznatljiva priča, tehnički prosjek, MP koji svojom jednostavnošću privodu mladu publiku.
COD je uvjek bio nekih 85/100, i nikada neće biti najbolji FPS.
Jedan Half Life je ha barem 10-ak puta bolja igra.
Joooj da pa COD je samo odjednom polučio ovakve prodajne rezultate pa igra je zakon kakav Half Life daj molim te.. COD je godinama gradio ugled i mislim da su jedina kompanija koja u malo vremena može napraviti hit od igre. Ja sam od Blac Opsa odčekivao prosječnu igru, ali je nakraju ispao vrhunski uradak stvarno sve je posloženo kako treba.
LOL!
Znaš koji je problem što jedan HL nije popularan kao COD? Zato što je publika COD-a bila u tatinim jajima za vrijeme kada je HL žario i palio svjetskom scenom.
Najači shooter je bio i ostao CS 1.6 trenutna verzija. Vi svi wannabee "pros" odite instalirajte si to , pa kada nečete n iza prvoga ugla stići jedno 2 sata onda čete shvatiti da su ovo arkadice (MoH, CoD, BF) naspram CS a. Nije da se ja smatram pro, ali sm probao nakon kaj sam popiz..o na MoH 2010 , i nakon 2 dana sramočenja trajno odustao.
A kaj se tiče rušenja rekorda, pa ipak je ovo CoD sve više ljudi u svijetu ima internet , i samim time kupuju igrice origigi da mogu on - line ići. A kolko je tek MoH 2010 vračeno u dučane i nadoplačeno za CoD??? E pa vani se to može, kod nas te bijelo gledaju u Algoritmu kada ih pitaš za takvu opciju i uvjeravaju te da si drogiran jel tak nešto ne postoji.
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/82685/call-of-duty-black-ops-sells-7-million-copies-on-day-one/
5% kombinirano PC,Wiii DS.Na PC-u 100 tisuća igrača max istovremeno,na xboxu 3,5 milijuna....
nemožemo usporedjivati igru staru 15 godina i ovu 2010 koja btw izgleda kao da je napravljena prije 5-10.
Mislio sam na ekipu koja ga tamo igra, na CS mislim. Da ove naše BF, MoH, CoD "pro" taktike ne pale previše tamo di ipak na kraju pravi HC igraći igraju.
http://gamrfeed.vgchartz.com/story/82685/call-of-duty-black-ops-sells-7-million-copies-on-day-one/
5% kombinirano PC,Wiii DS.Na PC-u 100 tisuća igrača max istovremeno,na xboxu 3,5 milijuna....
Čista PC igra! 
jel srušio prodaju Halo:Reach na X-boxu? On je do sada bio na tronu , pa me baš nešto zanima...
Najači shooter je bio i ostao CS 1.6 trenutna verzija. Vi svi wannabee "pros" odite instalirajte si to , pa kada nečete n iza prvoga ugla stići jedno 2 sata onda čete shvatiti da su ovo arkadice (MoH, CoD, BF) naspram CS a. Nije da se ja smatram pro, ali sm probao nakon kaj sam popiz..o na MoH 2010 , i nakon 2 dana sramočenja trajno odustao.
A kaj se tiče rušenja rekorda, pa ipak je ovo CoD sve više ljudi u svijetu ima internet , i samim time kupuju igrice origigi da mogu on - line ići. A kolko je tek MoH 2010 vračeno u dučane i nadoplačeno za CoD??? E pa vani se to može, kod nas te bijelo gledaju u Algoritmu kada ih pitaš za takvu opciju i uvjeravaju te da si drogiran jel tak nešto ne postoji.
Ne mogu reci za 1.6, no poprilicno sam siguran da je CS:Source najteze za svladati od online pucacina. Netko tko predje sa Sourca[ili cak 1.6] na neki od CoD ili BO naslova, brze ce svladati neku od tih igara nego u obrnutom slucaju.
Sorry za lagani OffT.
E ovo što je "Virtuoso" gore rekao sam ja mislio , ali u trenutnom nedostatku izričaja sam upotrijebio "Arkadne" jer sam to mislio kao u nekom pogrdnom smislu koliko je CS teži , po skilu, nego ovi naslovi navedeni.
EDIT: Baš me zanima dali bi prodali toliko naslova da nisu srušili službene forume na 48 sati nakon što su ljudi poludili i zajahali im forume. Ali opet kada vidimo da je PC dobio bijednih par % od prodaje onda nam mora biti jasno zašto nije bilo PC open bete zašto je igra izašla sa greškama i sl. Premali smo da bi im bili bitni kao konzolaši, nažalost tužna istina.