steady!ready!go!peglajte kartice.
Steam FTW
Uhhh i ove godine cu znacajno povecat fond kvalitetnih igara za par eura :-)
Još nisam odigrao niti djelić onog što sam lani kupio, ove godine se moram suzdržati.
Mene će spriječiti samo činjenica da sam većinu toga što me zanima kupio na prošlim popustima.
Još nisam odigrao niti djelić onog što sam lani kupio, ove godine se moram suzdržati.
to ce biti tesko.
Dobro dodje i piratima ako se zele iskupit za svoje grijehe...
Dobro dodje i piratima ako se zele iskupit za svoje grijehe...
Morati ću si uzeti Amnesiu jer mu još peče savijest...
ja je nisam ni odigrao ali nisam je ni htjeo piratizirat. ali mislim da cu je i ja ubost. za sada mi nema jos niceg primamljivog :/
piratiziranje je u jednu ruku dobro.skines igru,svidi ti se,kupis je.ako ti se ne svidi ne kupis ju i zbrises ju.
piratiziranje je u jednu ruku dobro.skines igru,svidi ti se,kupis je.ako ti se ne svidi ne kupis ju i zbrises ju.
Pa je, ali je problem što 80% onih koji skinu igru i svidi im se ne kupe ju, ali to je neka druga tema...
ja je nisam ni odigrao ali nisam je ni htjeo piratizirat. ali mislim da cu je i ja ubost. za sada mi nema jos niceg primamljivog :/
Odigraj Amnesiu, igra je stvarno fantastična. Meni jedna od najdražih ikad.
Sinoć ubo Portal bundle, krećem opet u prelazak 
Znači Amnesia je dobra s obzirom da volim horror igre 
Ja sam si piknuo Runaway (sva tri) i The Next Big Thing u paketu za 12€. Fakjea!
piknuo sam 3x RIFT i portal 2 ofc :) da imamo sto igrati dok gw2 ne izadje :)
Jedina igra koju me je do sada bilo strah igrati. Zato čekam jedan lijepi sunčani dan s puno raspjevanih ptičica da razvučem produžni preko dvorišta, sjednem u prirodu, možda popijem jednu za hrabrost i probam odigrati 
slab sam sa novcima, ali se ne mogu suzdržati xD namjeravam ubost worms reloaded
a i ima jedna caka, meni kaže da je Shift 2 Unleashed moguće kupiti za 25€, dok ga sa proxijem, odnosno po američkim ciframa možete uzeti za čak 10$.. razlika je čitavih 100kn..
kaj tema ne posotoji? ja sam otvorio taku temu i dobio žuti karton.. -.-
slab sam sa novcima, ali se ne mogu suzdržati xD namjeravam ubost worms reloaded
a i ima jedna caka, meni kaže da je Shift 2 Unleashed moguće kupiti za 25€, dok ga sa proxijem, odnosno po američkim ciframa možete uzeti za čak 10$.. razlika je čitavih 100kn..
Hmm...meni na proxyu pokaže da je cijena 27,99$
Jedina igra koju me je do sada bilo strah igrati. Zato čekam jedan lijepi sunčani dan s puno raspjevanih ptičica da razvučem produžni preko dvorišta, sjednem u prirodu, možda popijem jednu za hrabrost i probam odigrati 
Igrao sam tu Amnesiu, mislio sam da cu bar u pocetku moci "lezerno" igrati dok ne pohvtam osnove al bome gadno sam se prevario
....... uglavnom, vrlo dobra igra
Trade netko? Half life 2 episode 2 mijenjam za neku drugu!
Hmm...meni na proxyu pokaže da je cijena 27,99$
ne bi znao... meni piše ovako
Dobio Tropico 4 potpuno besplatno u onom Giftu sa njihovog eventa da radiš neke achievemente :)
Dobio Tropico 4 potpuno besplatno u onom Giftu sa njihovog eventa da radiš neke achievemente :)
das link?xD nisam ni znao za to :(
uzeo amneziju, ovaj novi deal mi nema nis privlacnog :/
Oce tko trade neku igru za moj 33 posto popusta??
Ima li iko nov sa portalom 2 pa da co-op organizujemo... steam name : seriousnerd
Da li ste i vi to dobili? Vidim da ste za Valve...