Bliži se Kingdoms of Amalur: Reckoning

poruka: 10
|
čitano: 570
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Bliži se Kingdoms of Amalur: Reckoning".
2 godine

Portana konzolaska kenja

6 mjeseci

Ova igra je Fable 3 samo open world, koja se pokušava prodati na popularnost Skyrima, drugim riječima, živo sranje IMO.

7 mjeseci
Re: Bliži se Kingdoms of Amalur: Reckoning
buby8992 kaže...

Ova igra je Fable 3 samo open world, koja se pokušava prodati na popularnost Skyrima, drugim riječima, živo sranje IMO.

Ocjenjuješ igru koja nije izašla ? no comment

ako bude kako su sve pokazali, ti komboevi profesije itd..

mogla bi biti jako zanimljiva igra.

3 godine

odigrao sam demo, nije me bas impresionirala, pogotovo zbog cudnog kretanja lika i jako lose kamere

7 mjeseci

Ovo je samo uvod u MMO u istom svijetu, tak da ne treba puno očekivati.

Ja se nadam kratkoj zabavi.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
6 mjeseci
DariusXX kaže...

Ocjenjuješ igru koja nije izašla ? no comment

Izašao je demo u trajanju od kojih 2 sata, tako da sam upoznat sa igrom i njezinom mehanikom.

18 mjeseci

sta ste svi tako negativni? ova igra bi mogla bit sve sto fable nije, za pocetak mnogo je kompleksnija. uostalom nije ni  (takodjer konzolaski) skyrim bez mana, uz mnostvo sitnih bugova tu je i dalje za danasnje standarde akcijskih rpgova nedovoljno dobro izveden akcijski segment igre, odluke koje igrac donosi u vecini slucajeva nemaju bas nikakav efekt na svijet (sama mogucnost da mozes paralelno radit za dark brotherhood, lopove, mejdjeve i kompanjone je debilno kontradiktorna), dijalozi i npc likovi su mi bili najveci nedostatak jer i nakon stotinjak sati nisam osjetio emocionalnu povezanost s igrom. mislim, u pocetku se stvarno lako uzivit u taj golemi svijet sa tisucljetnom povijesti al nakon par desetaka sati vidis da su to sve kulise i igra se pretvori u dosadno grajndanje svih skilza do 100. bethesda jos ima puno za uciti od bioware, cdprojecta na tim poljima (akcija, dijalozi i storytelling). ovaj KOA:R, ako se ispune najave mogo bi postat prvi veliki rpg hit 2012.  demo nisam igro jer se prica da ima bugova a njih prema recenzentima koji imaju review copy nece bit u finalnoj verziji.

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
4 godine

Demo igre je čisto ok. Neke stvari mi se nisu sivdjele, ali njih nije bilo puno.

Nije mi se svidjelo kako su izveli streljaštvo, i način na koji radi štit.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
18 mjeseci

prije 2 sata izasla recenzija na ign-u i vele da je igra ok. 9/10

http://ps3.ign.com/articles/121/1216517p1.html

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
7 mjeseci
0.o_qwerty kaže...

prije 2 sata izasla recenzija na ign-u i vele da je igra ok. 9/10

http://ps3.ign.com/articles/121/1216517p1.html

9/10 nije ok nego Amazing

ipak je nisu upropastili kako su neki sudili prije vremena

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice