Portana konzolaska kenja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova igra je Fable 3 samo open world, koja se pokušava prodati na popularnost Skyrima, drugim riječima, živo sranje IMO.
Ova igra je Fable 3 samo open world, koja se pokušava prodati na popularnost Skyrima, drugim riječima, živo sranje IMO.
Ocjenjuješ igru koja nije izašla ? no comment
ako bude kako su sve pokazali, ti komboevi profesije itd..
mogla bi biti jako zanimljiva igra.
odigrao sam demo, nije me bas impresionirala, pogotovo zbog cudnog kretanja lika i jako lose kamere
Ovo je samo uvod u MMO u istom svijetu, tak da ne treba puno očekivati.
Ja se nadam kratkoj zabavi.
Ocjenjuješ igru koja nije izašla ? no comment
Izašao je demo u trajanju od kojih 2 sata, tako da sam upoznat sa igrom i njezinom mehanikom.
sta ste svi tako negativni? ova igra bi mogla bit sve sto fable nije, za pocetak mnogo je kompleksnija. uostalom nije ni (takodjer konzolaski) skyrim bez mana, uz mnostvo sitnih bugova tu je i dalje za danasnje standarde akcijskih rpgova nedovoljno dobro izveden akcijski segment igre, odluke koje igrac donosi u vecini slucajeva nemaju bas nikakav efekt na svijet (sama mogucnost da mozes paralelno radit za dark brotherhood, lopove, mejdjeve i kompanjone je debilno kontradiktorna), dijalozi i npc likovi su mi bili najveci nedostatak jer i nakon stotinjak sati nisam osjetio emocionalnu povezanost s igrom. mislim, u pocetku se stvarno lako uzivit u taj golemi svijet sa tisucljetnom povijesti al nakon par desetaka sati vidis da su to sve kulise i igra se pretvori u dosadno grajndanje svih skilza do 100. bethesda jos ima puno za uciti od bioware, cdprojecta na tim poljima (akcija, dijalozi i storytelling). ovaj KOA:R, ako se ispune najave mogo bi postat prvi veliki rpg hit 2012. demo nisam igro jer se prica da ima bugova a njih prema recenzentima koji imaju review copy nece bit u finalnoj verziji.
Demo igre je čisto ok. Neke stvari mi se nisu sivdjele, ali njih nije bilo puno.
Nije mi se svidjelo kako su izveli streljaštvo, i način na koji radi štit.
prije 2 sata izasla recenzija na ign-u i vele da je igra ok. 9/10
prije 2 sata izasla recenzija na ign-u i vele da je igra ok. 9/10
9/10 nije ok nego Amazing
ipak je nisu upropastili kako su neki sudili prije vremena