Blizzard pod istragom zbog Diabla III

poruka: 16
|
čitano: 1.683
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Blizzard pod istragom zbog Diabla III".
4 godine

i tako će dakle prisilit bllizard da naprave normalan SP kako dragi Bog zapovijeda

Stay a while and listen...
5 godina
neaktivan

Zna sam da mora bit veće bure radi servera. Prekrdašili su stvarno, 2 tjedna je nenormalno igrati, a neke dana nemoguće...

4 godine

Dabogda im pukli permanent ban s mogučnosču žalbe na technical forumu.

0 13 hvala 0
18 mjeseci

Ako nam omoguće povrat novca ja im isti dan šaljem svoj primjerak diabla....

5 godina
neaktivan

Da je poluproizvod koji je odlicno usminkan i dobro reklamiran vidilo se i prije 15.5. Kad neko to zeli reci javno onda ga popljuju. I sami bugovci nemaju bas hrabrosti reci istinu. I dalje tvrdim da Diablo nema veze s onim starim serijalom. Ovo je jos jedna visokobudjetna igrica s "pretjerano" napucanom grafikom. Nekad je diablo bio dark gothic dizajn igrice s ultra naprednim sistemom igre i enginom. Ovo je jos jedan klon diablaII malo bolji od torchlightII sto se tice grafike. Nekad su se morali kupovati nabrijani kompovi da se moze i prosjecno igrati diablo II bez da trza. Za diabla I sam iskesirao kisu boziju za PS i gamepedove (Konzole su u to vrijeme bile ultra skupe). Za dvojku sam morao kupiti 8 GB HDD (to su bili najveci diskovi u to vrijeme) da bi ga mogao instalirati. Danasnji diablo se igra na prosjecnim konfiguracijam.

Meni osobno je igrivost uzas. Toliko efekata i toliko monstruma da u svom tom kaosu ne znas na sta klikas. A da ne govorim kako mi to izgleda u party igri. Nisam igrao s 6 castera ali samo mogu zamisliti na kakav uzas to izgleda kad svi krenu kastati i dizati minione.

A ovo sa serverom mi je prica za sebe.

13 10 hvala 0
2 godine

Ove gluposti oko diabla 3 su opravdane, ljuti su platili igru (proizvod) a svako malo nekakvi errori, ispada ko poluproizvod...

Na forumima u diablo 3 temi više pročitaš kako ljudi ne-igraju nego igraju...

Govorimo o  respektabilnoj tvrtki koja je napravila WoW i ima iskustva s on-line načinom igranja, zašto je ovo tako šlapavo ispalo nitko ne zna...

3 godine
Re: Blizzard pod istragom zbog Diabla III
gin.tonic kaže...

Govorimo o  respektabilnoj tvrtki koja je napravila WoW i ima iskustva s on-line načinom igranja, zašto je ovo tako šlapavo ispalo nitko ne zna...

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/ueci0/why_does_the_diablo_iii_experience_seem_so_poorly/

Procitaj prvi reply. Uglavnom, server i baza su drugaciji od WoW-a tako da iskustvo koje su imali sa WoW-om baš i ne pomaže sa Diablo 3.

16 mjeseci

Đubrad mućka.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
2 godine
Re: Blizzard pod istragom zbog Diabla III

Potpis nazalost :/ kolko je stvari izbaceno place mi se, a tezine su prelose balansirane... setnja kroz normal,nigh,hell i inferno act 1 i onda krece 1 shotanje . Taman da te Isus osobno giral nema sanse :/ WD act 2 pred bosom sam skoro (tj ajd ima sanse al to vise nije diablo, ne umire mi se 280 puta da bi proso 1 quest zonu) . Osobno me ni ne smetaju ovi errori jer ce ih fixat kad tad ali me jako nervira nebalansiranost klasa... i forsan si na 1-2 blida (mele klase bez stita nemaju kaj radit u infernu) i onda ispada da osim sto su izbacili skoro pola igre (od d2) jos pola igre je useless sto se tice skileva ,a i podosta wepona ...

Uzival sam recimo 60-ak sati igre ...nadam se da patch nece razocarat

fak
18 mjeseci

Blizzard bi svakako morao igračima vratiti novac ukoliko nisu u stanju isporučit uslugu za koju su igračima uzeli novac.

5 godina

Iskreno se nadam da ce im poci za rukom da ostvare svoja potrosacka prava. A onda da se to munjevito preseli na EU, pa nek par milioncica vrati igru, oni dobiju svoje novce a ja stabilne servere koji ne pucaju po savovima od pritiska {#} Sto vise mnogi su "odigrali" najmanje jednu, a vjerovatno i vise tezina pa ce iskoristit ovu situaciju da dobiju "i ovce i novce" pod odredjenim izgovorima.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
2 godine

igram Diablo II vec godinama, svako malo kad me primi nostalgija, i nakon probne verzije trojke sam se gadno razocarao, em u izboru likova, em u grafici, koja uopce ne podsjeca na diablo, em u skilovima... da stvar bude gora, vidio sam par igara na istu tematiku u kojima su timovi sa drasticno niskim budetom uspjeli napraviti puno bolji posao, tipa Grim Dawn, mislim da je kod BUG video netko stavio primjer, uglavnom, Diablo III nije ono sto smo svi mi ocekivali da ce biti...{#}

4 godine

Blizzard ima toliko problema sa serverima zbog toga što su samo 3 servera i ogroman je broj ljudi na njima. Slično se dogodilo i LoL-u u Europi pa su morali odvajati servere.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
3 godine

Meni malo blesava igra, na malo većoj težini moram sa DH pucat toliko daleko da mi je na ekranu sve prazno i izgleda bedasto i monotono te mi je tak sve jedno kako grafika izgleda kad moram stalno gledat u minimapu da pogodim, dobim osjećaj ko da igram igru za mob, a ne AAA naslov.

14 mjeseci

Ma moš mislit što će to proc....

Igra nije tolko losa kolko svi sad jadikuju, a bogami nije ni toliko dobra da bi je se dizalo u nebesa. Svi ti error i slicne stvari ce se rijesit, ali se nije smjelo dopustit da u ovakvom obliku utjecu na igrace. Osobno, srećom, nisam imo bas nikakvih problema s loginom a igro sam od 1 ujutro 15og no bio sam jedan od sretnih ocito.

Mogu imat neko razumijevanje za tehničke probleme, ali balans igre, kao sto je netko već rekao, je totalno zasran. Stvarno nisam od onih koji u svemu odma vide teorije zavjere, ali defakto nemos napredovat bez korištenja AH i samim time ona osnova diabla, prema meni, skupljanje geara pada u vodu i jedino sto postaje vazno je farmanje golda. Naravno dok ne krene RMAH a onda lijepo ojre na sunce i idemo fesjrolat i taj act2.

4 godine

Ako oni dobiju, tražim i ja, igra je šrot nedostojan imena Diablo. Da se ne zove tako ne bi je igralo ni 20K igrača.

http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice