BLOPS2 - Najprovokativniji COD dosad

poruka: 13
|
čitano: 838
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "BLOPS2 - Najprovokativniji COD dosad".
3 godine

Nemojte CyberPunk miješati u taj sh*t!!

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 mjeseci

"ne mogu vam reci detalje ali mogu vam reci da ce biti naj...bla bla bla bla"

Jedino provokativno u vezi CoD serijala je sto provociraju igrace konstantnom reciklazom jedne te iste igre iz godine u godinu.

11 0 hvala 0
5 godina

Garant će imat scenu u kojoj glavni negativac paraplegičnog dječaka koji ima sidu rokne njubtjubom i onda obriše njegove ostatke s partfišem napravljenim od ostataka tisuću pocjepanih američkih zastava.

I ona će tu scenu leakat dva tjedna prije izlaska kako bi svi pričali da je novi CoD "kontroverzan".

Bezveze.

11 0 hvala 0
4 godine
Re: BLOPS2 - Najprovokativniji COD dosad
dekstroza kaže...

Garant će imat scenu u kojoj glavni negativac paraplegičnog dječaka koji ima sidu rokne njubtjubom i onda obriše njegove ostatke s partfišem napravljenim od ostataka tisuću pocjepanih američkih zastava.

I ona će tu scenu leakat dva tjedna prije izlaska kako bi svi pričali da je novi CoD "kontroverzan".

Bezveze.

Te "šokantne" scene su definitivno nešto najjadnije što COD pokušava.

Ona scena u MW3 kad ona curica pogine je patetična, ostavila me potpuno ravnodušnim.

Welcome to Ponyville, faggot! BADABOOM!!!
3 godine
Igra će završit slowmo scenom di će se malo djete oklitnot na pijanu vjevericu napunjenu c4ijem i ovboje će pasti i ubiti igrača i negativca
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
2 godine

Ispunit ce sva ocekivanja....novi engine? {#} jea rajt..

Ili su mozda mislili da ce ispunit sva ocekivanja jer svi ocekuju da bude isti ko zadnjih pet nastavaka...e u tom slucaju su u pravu lol

EDIT: A clanak nisam ni procitao do kraja, dosta mi je bilo vec na ispunjenju svih ocekivanja :/

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 19:37 (Sale_ds).
4 godine

" Black Ops 2 ispuniti sva moguća očekivanja."

Naravno da hoće,
vjerojatno većina ne očekuje apsolutno ništa od te igre pa će im ta očekivanja ispuniti.
(marketinški trik?) 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
3 godine

To će ovako biti(sam napravio):P:

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 20:07 (EZY-E).
12 mjeseci

Zapravo ovo je prvi cod nakon par godina koji me zanima jer sam u traileru vidio mechove i jahanje konja, meni dosta :)

2 godine
neaktivan

BLOPS! To je onaj zvuk kad sjediš na WC školjci i govno padne u vodu. BLOPS!

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

12 0 hvala 0
3 godine
Evo prije 10 minuta ja napeavio Blops2
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
2 godine

ja nisam 3 dana napravio BLOPS, a kako stvari stoje necu ni danas, al ko zna.. znate kako je sa BLOPSOM, uvijek iznenadi.{#}

15 mjeseci
yaca kaže...

ja nisam 3 dana napravio BLOPS, a kako stvari stoje necu ni danas, al ko zna.. znate kako je sa BLOPSOM, uvijek iznenadi.{#}

:D Zaigraj CoD i napravit ces BLOPS odmah :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice