Borgovi za odabrane

poruka: 8
|
čitano: 1.205
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Borgovi za odabrane".
4 godine
Borgovi za odabrane

"Ipak, ono što golica maštu je doživotna pretplata od 239,99 dolara čime osim dodatnih mjesta pretplatnik ima mogućnost zaigrati i kao Borg od samog starta. Nije jasno da li će i ostali igrači u neko doba i ostvarenjem određenih preduvjeta također moći "zarolati" Borgove ili su ograničeni isključivo na Federaciju i Klingonce, no vjerujemo kako će i to uskoro biti razjašnjeno."

Vijest je neprecizno napisana. 

Nitko ne može zaigrati kao frakcija Borg, ono što se nudi uz doživotnu pretplatu su "oslobođeni" borgovi kao samo jedna dodatna rasa na strani Federacije.

Ista opcija će kasnije biti pružena i drugim igračima putem mikrotransakcija.

4 godine
Borgovi za odabrane

Ja sam to skužio tako da će se moći igrati kao "oslobođeni" borg, dakle borg odvojen od kolektivnog uma, i time će se moći igrati na federacijskoj ili na klingonskoj strani. Dakle normalno biraš stranu, samo što dobiješ mogućnost da ti backstory bude da su te tvoji oslobodili od Borga i time imaš neke dodatne skillove :)

Još jedan newsfail koji će redakcija suptilno ignorirati.

EDIT: Neko me preduhitrio. Thumbs up dekstroza. Great minds think alike, jel XD

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 18:23 (Adisuki).
3 godine
protjeran
Borgovi za odabrane

meni ovo izgleda kao diskriminacija.     sve mi se nešto čini da STO i neće biti tako dobra igra........   vjerojatno još samo jedna mužnja novca od   ST fanova

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine
RE: Borgovi za odabrane
l)oolvl kaže...

meni ovo izgleda kao diskriminacija.    sve mi se nešto čini da STO i neće biti tako dobra igra........   vjerojatno još samo jedna mužnja novca od   ST fanova

He,he slazem se,a mi ST fanovi  cemo naivno popushiti .

3 godine

Bar oni koji imaju vremena i novca :D

这是我的个性签名
3 godine
protjeran
Borgovi za odabrane

Cryptic otkrio kako će doživotni pretplatnici osim likova Federacije i Klingonaca moći zaigrati i Borgove

Svrschit chu

Mrzitelj misonarskog seksa
4 godine
Šteta što iz logičnih razloga 'prezirem' MMO (cura bi me ostavila, previše se zarazim, ne radim niš drugo itd.)... Ovo bi čak i volio zaigrati.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
4 godine
Danny_HR kaže...
Šteta što iz logičnih razloga 'prezirem' MMO (cura bi me ostavila, previše se zarazim, ne radim niš drugo itd.)... Ovo bi čak i volio zaigrati.

Minjaj curu za novu !Cool

Mojoj je to bija prvi preduvjet za vezu tako da sam od pocetka na zelenoj grani :)

madafaka
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice