Budućnost Ragea

poruka: 12
|
čitano: 585
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Budućnost Ragea".
4 godine
Budućnost Ragea

R.A.G.E je bio katastrofalno razocaranje. Ako misle nastavit franšizu morat ce nešto pokazat, prosli puta sam nasjeo na bajke o grafici i sl. Ovaj put nema šanse :)

3 godine
Re: Budućnost Ragea
A ja kreten kupio igru
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
20 mjeseci
protjeran

Šteta hard disk spacea, ovo ni torrento nebi. Loše optimizirana arkadna verzija Fallouta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 4:52 (stormich50).
4 godine
Budućnost Ragea
Meni rage bio baš dobar.
5 godina
dejo6 kaže...
Meni rage bio baš dobar.

Meni isto, neznam sta svi kenjaju po igri...

4 godine
Budućnost Ragea

Bio je neloš, igriv, pogriješili su oni koji su od ragea očekivali nešto svemirsko.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
2 godine

Očajna igra, ako je misle nastavljati imaju za srediti milion stvari. Ova me je igra bila pravo razočarala.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 mjeseci
Bolje nek se prime novog Fallout-a.
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
3 godine
Budućnost Ragea

nije u pitanju sto je losa igra, igra je vjerovatno dobra, po onom sto sam vidio, nego je najvece razocarenje igre sto je veliko neoptizovano smece. Nisam je uopste mogao igrati, treba mi 30 sekundi da mi se lik makne 5 metara(6fps, i nije to zbog lose konfiguracije, jer mi sve danasnje igre super idu, osim ove).  Igra fantasticno radi na konzolama, a na kompjuteru u 90% sluzcajeva neigrivo. Jedan od razloga, zasto mi je dotuzilo biti PC gamer

DB
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 13:44 (deni146).
4 godine
Budućnost Ragea

To nije neoptimiziranost, to su greške developera koje se mogu popraviti, ima uputa na internetu, igra se može urediti da radi normalno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
3 godine
deni146 kaže...

Nisam je uopste mogao igrati, treba mi 30 sekundi da mi se lik makne 5 metara(6fps, i nije to zbog lose konfiguracije, jer mi sve danasnje igre super idu, osim ove).  Igra fantasticno radi na konzolama, a na kompjuteru u 90% sluzcajeva neigrivo. Jedan od razloga, zasto mi je dotuzilo biti PC gamer

A grafička kartica - ATI. I to još starija kartica. Rage ima ogromnih problema sa driverima grafičkih kartica, pogotovo ATI-jevim. Igra koja radi u 6 FPS-a nije neoptimizrana nego je krajne očito da ne radi pravilno (pod uvjetom da ti konfiguracija nije ispod minimalnih sistemskih zahtjeva).

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
4 godine
Budućnost Ragea

Nisam pokusavao nabaviti Rage bas dugo vremena zbog citanja losih ocjena ovdje. Jedan dan mi bilo bas pravo dosadno, probao sam demo i nekako ostao pola/pola... ipak sam uzeo cijelu igru na nekoj akciji i iskreno - uopce ne kuzim oko cega se dize cijela galama? Barem na konzoli, igra izgleda fenomenalno, a i uopce nije dosadna.

Nisam bas upoznat s problemima na PC-u, ali ocito je da im je konzola bila primarna platforma jer bas nemam ni jednu primjedbu. Nije da je igra vrhunac igrivosti, ali vidi se kamo su ciljali i to im je uspjelo, ono sto se meni ne svidja su moje osobne boljke.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice