Bugovi i rješenja u SC2

poruka: 23
|
čitano: 1.962
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Bugovi i rješenja u SC2".
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Hah, u SP-u (koji me jedini i zanima) nisam još naletio na ni jedan spomena vrijedan bug Belji se

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Obzirom na probleme koje ljudi imaju čini mi se kao da su beta verziju pustili u opticaj. Katastrofa.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
2 godine
protjeran
Bugovi i rješenja u SC2

prema ovima uzgleda da nije sve bas tako bezazleno =>

evo vec sam pred krajem kampanje i moram priznat da nisam primjetio nikakvo pregrijavanje - doduse nisam ni provjeravao ali sad cu bacit oko pa da vidimo

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Meni se povremeno rusi (ne toliko da bi bilo iritantno), 

i cini se kao da  na Win XP 2GB RAM-a i nije puno, tj. da bi igra bila sretna sa kojih gigabajt-dva vise

razmjenavjestina.org
4 godine
neaktivan
RE: Bugovi i rješenja u SC2
meni se u ona dva dana koliko sam igrao tu igru niti jednom nije srusila...

Guess I'm lucky...
In Control
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Meni se Assassins Creed II srušio 7-8 puta tokom igranja, ali sa starcraftom II nijednog problemčića nisam imao, a još je i pirat.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
2 godine
protjeran
vrodic kaže...

i cini se kao da  na Win XP 2GB RAM-a i nije puno, tj. da bi igra bila sretna sa kojih gigabajt-dva vise

ma sigurno ti je do lose piratske verzije jer starcraft2 nema rusenja i nekih vidljivih bugova -  zasad i ja imam pirata i na konfi nesto losijoj od moje navedene, na win7 pri ultra postavkama sve leti na rezi 1680

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
3 godine
Također tijekom igranja nisam zamijetio nikakve bug-ove,ili se nisam ni trudio.nepada mi na pamet tražit bugove po igri koju sam kupio već u njoj uživati.ovi koji imaju problema nek sačekaju patch koji bi trebao riješit probleme kod onih kod kojih oni i postoje.
3 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Benchmark raznih grafickih i procesora u Starcraft2:

http://www.techspot.com/review/305-starcraft2-performance/

- koristi samo 2 jezgre, ali "voli" nove i5/i7 procesore

- za sada CF/SLI ne donose apsolutno nikakav pomak u performansama

- ne trazi nikakve bijesne kartice, vec sa GTX260/HD4870 moze se igrati na FullHD rezoluciji sa Ultra postavkama iznad 30FPS

4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Evo noćas sam zaigrao kak spada - cca 5 sati u komadu SP kampanja na 'normal' i mogu reči da sam zadovoljan s viđenim.

Čak sam piknul onu arkadicu u kantini 'The lost viking' (aluzija na Blizzardov fenomenalni ali (pra)stari naslov 'The Lost Vikings'?) Belji se

Na mojoj konfi stvar leti na max postavkama u 1680 x 1050 rezi.

Što se mene tiče igra je dovoljno ispolirana, a kada joj cijena padne (preko 400kn im baš nedam jer sam se itekako nadavao za WoW i sve ekspanzije a i Cat ću kupiti tako da *ebga..) upustit ću se i u MP komponentu pa zaigrat preko Battle.net-a s ekipom (do tada laganini trening protiv A.I.-a na sve težim postavkama) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Znam da je off-topic, ali Dado ovdje možeš kupiti WoW i sve dosadašnje ekspanzije za 200-tinjak kuna.

4 godine
Mayales kaže...

Znam da je off-topic, ali Dado ovdje možeš kupiti WoW i sve dosadašnje ekspanzije za 200-tinjak kuna.

Koliko treba čekati od kada se nešto naruči kod njih?

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Nažalost ne znam jer osobno nisam kupovao kod njih, samo mi je ta stranica bila preporučena kao jedna od najpristupačnijih za WoW.

4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

OK hvala u svakom slučaju.. budem se raspitao pa kad će sjest neka pinkica piknul to vjerojatno tu (200kn je zaista fer cijena za SC2) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
4 godine
dado8 kaže...

prema ovima uzgleda da nije sve bas tako bezazleno =>

evo vec sam pred krajem kampanje i moram priznat da nisam primjetio nikakvo pregrijavanje - doduse nisam ni provjeravao ali sad cu bacit oko pa da vidimo

Po meni to nije nikakav bug. Pa graficka kartica mora biti u stanju izdrzati 100% opterecenja. To sto ljudi previse overclockaju kartice, nemaju ispravno hladjenje to je njihov problem, a ne problem od blizzarda. Isto kao da kazes da igru ne smijes igrati na high detaljima jer ce ti izgorit graficka kartica ili procesor... Nevinašce

Inace, nikakvih rusenja niti problema u ovih par dana igranja (Win7 x64, Q6600, 8GB, Geforce 8800GT)

Think locally, act globally...
4 godine
dado8 kaže...
vrodic kaže...

ma sigurno ti je do lose piratske verzije jer starcraft2 nema rusenja i nekih vidljivih bugova -  zasad i ja imam pirata i na konfi nesto losijoj od moje navedene, na win7 pri ultra postavkama sve leti na rezi 1680

Nope, original je. 9800GT kartica, zadnji nvidia driveri.

Jučer instaliran patch, nije bilo rušenja ali nisam niti puno igra. Bumo vidli, možda na win7 bolje radi.

razmjenavjestina.org
2 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Nisam imao niti jedanput rušenja, ali ne znam je li bug ili greška, ili normalno. Ali nervira kada napraviš bunkere i zatvoriš si prolaze iako logički možeš proći jer ima mjesta...

4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Ni ja do sada nisam imao nikakvih bugova.

4 godine
Bugovi i rješenja u SC2
Evo upravo završio kampanju na originalu, nikakvih problema ni rušenja za sada.
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

Ja tek na pola..   polako - uživam svaki dan u po cca 3 misije (to mi idealna mjera - ni previše, ni premalo) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Dado_ZG78 kaže...

OK hvala u svakom slučaju.. budem se raspitao pa kad će sjest neka pinkica piknul to vjerojatno tu (200kn je zaista fer cijena za SC2) Namigiva

On ti govori o WoWu i njegovim expanzijama a ne o SC2.  SC2 je vjerovatno još podosta skuplji od 200 kuna. :)

Za dom - vjera, ljubav i domovina
4 godine
Bugovi i rješenja u SC2

SC2 u Algoritma je oko 450kn.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 10:31 (Mayales).
4 godine
Mayales kaže...

SC2 u Algoritma je oko 450kn.

Da i tolko im ne dam.

Pogotovo što će biti još 2 nastavka, a trebalo je sve biti u kompletu, pa tako da ima 3 SP kampanje sa po cca 25 misija svaka i još taj MP, onda bi 450kn bila fer cijena.

Ovak ću sve dijelove fino besplatno odigrati SP kampanje i izazove, a suzdržat se od MP-a jer ionak im već plačam WoW na mjesečnoj bazi Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice