Hah, u SP-u (koji me jedini i zanima) nisam još naletio na ni jedan spomena vrijedan bug 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Obzirom na probleme koje ljudi imaju čini mi se kao da su beta verziju pustili u opticaj. Katastrofa.
prema ovima uzgleda da nije sve bas tako bezazleno =>
evo vec sam pred krajem kampanje i moram priznat da nisam primjetio nikakvo pregrijavanje - doduse nisam ni provjeravao ali sad cu bacit oko pa da vidimo
Meni se povremeno rusi (ne toliko da bi bilo iritantno),
i cini se kao da na Win XP 2GB RAM-a i nije puno, tj. da bi igra bila sretna sa kojih gigabajt-dva vise
Guess I'm lucky...
Meni se Assassins Creed II srušio 7-8 puta tokom igranja, ali sa starcraftom II nijednog problemčića nisam imao, a još je i pirat.
i cini se kao da na Win XP 2GB RAM-a i nije puno, tj. da bi igra bila sretna sa kojih gigabajt-dva vise
ma sigurno ti je do lose piratske verzije jer starcraft2 nema rusenja i nekih vidljivih bugova - zasad i ja imam pirata i na konfi nesto losijoj od moje navedene, na win7 pri ultra postavkama sve leti na rezi 1680
Benchmark raznih grafickih i procesora u Starcraft2:
http://www.techspot.com/review/305-starcraft2-performance/
- koristi samo 2 jezgre, ali "voli" nove i5/i7 procesore
- za sada CF/SLI ne donose apsolutno nikakav pomak u performansama
- ne trazi nikakve bijesne kartice, vec sa GTX260/HD4870 moze se igrati na FullHD rezoluciji sa Ultra postavkama iznad 30FPS
Evo noćas sam zaigrao kak spada - cca 5 sati u komadu SP kampanja na 'normal' i mogu reči da sam zadovoljan s viđenim.
Čak sam piknul onu arkadicu u kantini 'The lost viking' (aluzija na Blizzardov fenomenalni ali (pra)stari naslov 'The Lost Vikings'?) 
Na mojoj konfi stvar leti na max postavkama u 1680 x 1050 rezi.
Što se mene tiče igra je dovoljno ispolirana, a kada joj cijena padne (preko 400kn im baš nedam jer sam se itekako nadavao za WoW i sve ekspanzije a i Cat ću kupiti tako da *ebga..) upustit ću se i u MP komponentu pa zaigrat preko Battle.net-a s ekipom (do tada laganini trening protiv A.I.-a na sve težim postavkama) 
Nažalost ne znam jer osobno nisam kupovao kod njih, samo mi je ta stranica bila preporučena kao jedna od najpristupačnijih za WoW.
OK hvala u svakom slučaju.. budem se raspitao pa kad će sjest neka pinkica piknul to vjerojatno tu (200kn je zaista fer cijena za SC2) 
prema ovima uzgleda da nije sve bas tako bezazleno =>
evo vec sam pred krajem kampanje i moram priznat da nisam primjetio nikakvo pregrijavanje - doduse nisam ni provjeravao ali sad cu bacit oko pa da vidimo
Po meni to nije nikakav bug. Pa graficka kartica mora biti u stanju izdrzati 100% opterecenja. To sto ljudi previse overclockaju kartice, nemaju ispravno hladjenje to je njihov problem, a ne problem od blizzarda. Isto kao da kazes da igru ne smijes igrati na high detaljima jer ce ti izgorit graficka kartica ili procesor... 
Inace, nikakvih rusenja niti problema u ovih par dana igranja (Win7 x64, Q6600, 8GB, Geforce 8800GT)
ma sigurno ti je do lose piratske verzije jer starcraft2 nema rusenja i nekih vidljivih bugova - zasad i ja imam pirata i na konfi nesto losijoj od moje navedene, na win7 pri ultra postavkama sve leti na rezi 1680
Nope, original je. 9800GT kartica, zadnji nvidia driveri.
Jučer instaliran patch, nije bilo rušenja ali nisam niti puno igra. Bumo vidli, možda na win7 bolje radi.
Nisam imao niti jedanput rušenja, ali ne znam je li bug ili greška, ili normalno. Ali nervira kada napraviš bunkere i zatvoriš si prolaze iako logički možeš proći jer ima mjesta...
Ni ja do sada nisam imao nikakvih bugova.
Ja tek na pola.. polako - uživam svaki dan u po cca 3 misije (to mi idealna mjera - ni previše, ni premalo) 
OK hvala u svakom slučaju.. budem se raspitao pa kad će sjest neka pinkica piknul to vjerojatno tu (200kn je zaista fer cijena za SC2) 
On ti govori o WoWu i njegovim expanzijama a ne o SC2. SC2 je vjerovatno još podosta skuplji od 200 kuna. :)
SC2 u Algoritma je oko 450kn.
SC2 u Algoritma je oko 450kn.
Da i tolko im ne dam.
Pogotovo što će biti još 2 nastavka, a trebalo je sve biti u kompletu, pa tako da ima 3 SP kampanje sa po cca 25 misija svaka i još taj MP, onda bi 450kn bila fer cijena.
Ovak ću sve dijelove fino besplatno odigrati SP kampanje i izazove, a suzdržat se od MP-a jer ionak im već plačam WoW na mjesečnoj bazi