Zakon, jedva nečekam ovu igru.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
U trenutku pisanja teksta trailer još nije bio izdan.
Savršenstvo.
Samo ti objašnjavam rečenicu za koju je očito da ti nije jasna.
Grafika izgleda jako zastarjelo.
ma čim vidim godinu u kojoj se radnja odvija kupit ću je ne,bože moj kakvi panjevi,pa šta rade ti ljudi
COD je oduvijek moja omiljena igra ali ovo... ovo za mene nije Call of Duty... moram reći da sam za sad razočaran, očekivao sam nešto sasvim drugo. Da, grafika ne izgleda baš obečavajuće :D
LOL , nez zašto imaš potrebu branit autora teksta , meni je sve i više nego jasno .
Trailer je bio dostupan puno prije nego je ovaj tekst objavljen( ne vjerujem da nekog zanima dal ga je autor pisao prije godinu dana ili jucer), a objavljen je danas nešto poslje 12 h , stavio sam komentar u temu iskljucivo iz razloga što je autor teksta ocito ne baš ljubitelj COD-a , napisao sramotno kratak tekst i još k tome se izvlaci da nije mogao pogledati trailer i napisati još neke detalje o BO2 , to je sve i nemam se namjere ni potrebe svađat .
Ljudi smo , svakom se može desit da napravi grešku , al treba zaboravit na ponos i priznat istu ,a ne se izvlacit na razno razne nacine .
LOL , nez zašto imaš potrebu branit autora teksta , meni je sve i više nego jasno .
Trailer je bio dostupan puno prije nego je ovaj tekst objavljen( ne vjerujem da nekog zanima dal ga je autor pisao prije godinu dana ili jucer), a objavljen je danas nešto poslje 12 h , stavio sam komentar u temu iskljucivo iz razloga što je autor teksta ocito ne baš ljubitelj COD-a , napisao sramotno kratak tekst i još k tome se izvlaci da nije mogao pogledati trailer i napisati još neke detalje o BO2 , to je sve i nemam se namjere ni potrebe svađat .
Ljudi smo , svakom se može desit da napravi grešku , al treba zaboravit na ponos i priznat istu ,a ne se izvlacit na razno razne nacine .
ma šta da napiše kad je cijeli trailer animacija???grafika da ne pričam,godinu radnje da niti ne spominjem,oružja tipa crysis,letjelice ko u star warsu...a i možda netko neželi trošit svoje dragocjene riječi iliti tekst u ovom slučaju na OVO,neću OVO niti nazvat COD-om,a ti sinek ajd u školu sad će zvonit
ma čim vidim godinu u kojoj se radnja odvija kupit ću je ne,bože moj kakvi panjevi,pa šta rade ti ljudi
nema to veze, Battlefield 2142 je takodjer bio uspjeh, mada se vidi jako siromasna grafika, bolju je Battlefield 2 imao
Do sad sam igrao sve dijelove call of dutya pa mislim i ovog nabaviti, battlefield 3 je također odlična igra, a svi vi battlefield fanboysi 100% sam siguran da će te odigrati i ovaj dio.
Novi DLC za CoD. 3-4 sata single playera.
Call Of Duty je več odavno izgubio kompas... black ops je bio totalni garbage.. nista drugo ne očekujem i od ovog konzolaškog porta.. najgora je stvar što igra kad izadje bude najprodavanija i zaradi milione pa se pitam u kakvom svijetu mi živimo i kakvih sve glupana ima oko nas
pc gameri nemoraju kupiti ako ne misle na mp
ja da idem na pm da se s tobom natežem oko ove igrice?? panjino.
single player??? čekaj ti misliš dat 400 kuna za dobar singleplayer od cca 4-5 sati?? bravo,sve si mi rekao.bok
Igra je odlicna...Znao sam da ce Treyarch pokusat popraviti gluposti Infinity Ward-a.Konacno pokusavaju nesto novo i to postujem!
Ali ovo nije COD....da se radi o Star warsu bilo bi ODLICNO ali dok nedobijemo gameplay nemozem nista rec............
Ima dosta onih koji drkaju na grafiku,najcesce su to cod hejteri kojima nije bitno dali je igrica zabavna nego samo da ima grafiku od koje ti komp eksplodira.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Ima dosta onih koji drkaju na grafiku,najcesce su to cod hejteri kojima nije bitno dali je igrica zabavna nego samo da ima grafiku od koje ti komp eksplodira.
To si dobro rekao........Njima nije vazan tip igre a kamoli radnja igre..Glavno da oni imaju lijepu grafiku,a za drugo ih se jebe......
To si dobro rekao........Njima nije vazan tip igre a kamoli radnja igre..Glavno da oni imaju lijepu grafiku,a za drugo ih se jebe......
Fala bogu, proteklih par Call of Dutyja nije imao nit kvalitetnu radnju nit je bio zabavan. Grafika nema nikakve veze s padom popularnosti COD-a.
Fala bogu, proteklih par Call of Dutyja nije imao nit kvalitetnu radnju nit je bio zabavan. Grafika nema nikakve veze s padom popularnosti COD-a.
To je istina.....oni su sami sebe zeznuli s tom grafikom...Dosta ljudi ce trazit grafiku,ali ima i onih koji traze zabavu i radnju igre.....
Omg kako loše izgleda, quake wars izgleda zanimljivije! Neki modeli izgledaju kao da su iz 2004 godine napravljene. Ali Mw3 i BO su bar dizali nekakvi hype, od ovo...
I ja bih volio pad popularnosti od 30 milijuna prodanih Modern Warfarea 3.
Veliki sam fan Black Ops mp-a.
ali,
dafuq is this shit? 
Kombiniranjem Call of Duty i Crysis igara dobije se novi Black Ops. Totalno bezveze.
Trebao je novi CoD biti smješten u prvi svjetski rat, sigurno bi bolje ispalo.
bezveze -.- bilo bi bolje da su napravili jos jednu ww2 igru nego ovo sranje