Call of Duty: Black Ops 2 13. studenog

poruka: 54
|
čitano: 1.415
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Call of Duty: Black Ops 2 13. studenog".
4 godine

Koji izgovor LOL - trajler se u trenutku pisanja teksta nije mogao pogledati na sluzbenoj stranici ROFL

Pa nez cemu sluzi youtube i mali milijun slicnih stranica

3 godine

Zakon, jedva nečekam ovu igru.

19 mjeseci
Re: Call of Duty: Black Ops 2 13. studenog
Samo jos jedna u nizu koja nista nece valjati.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
5 godina
Bubabug kaže...

Koji izgovor LOL - trajler se u trenutku pisanja teksta nije mogao pogledati na sluzbenoj stranici ROFL

Pa nez cemu sluzi youtube i mali milijun slicnih stranica

U trenutku pisanja teksta trailer još nije bio izdan.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
2 godine

Savršenstvo.

1 13 hvala 0
4 godine
Danny_HR kaže...

U trenutku pisanja teksta trailer još nije bio izdan.

Ti to ozbiljno ?

Uh ogromnog li teksta , autor se sigurno namucio , pa ga je bilo šteta editirati . Uh ogromnog li teksta , autor se sigurno namucio , pa ga je bilo šteta editirati .
5 godina

Samo ti objašnjavam rečenicu za koju je očito da ti nije jasna.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
4 godine

Grafika izgleda jako zastarjelo.

Only a dead noob is a good noob.

17 2 hvala 0
2 godine

ma čim vidim godinu u kojoj se radnja odvija kupit ću je ne,bože moj kakvi panjevi,pa šta rade ti ljudi

3 godine
neaktivan

COD je oduvijek moja omiljena igra ali ovo... ovo za mene nije Call of Duty... moram reći da sam za sad razočaran, očekivao sam nešto sasvim drugo. Da, grafika ne izgleda baš obečavajuće :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 13:25 (Djuka6).
4 godine

LOL , nez zašto imaš potrebu branit autora teksta , meni je sve i više nego jasno .

Trailer je bio dostupan  puno prije nego je ovaj tekst objavljen( ne vjerujem da nekog zanima dal ga je autor pisao prije godinu dana ili jucer), a objavljen je danas nešto poslje 12 h , stavio sam komentar u temu iskljucivo iz razloga što je autor teksta ocito ne baš ljubitelj COD-a , napisao sramotno kratak tekst i još k tome se izvlaci da nije mogao pogledati trailer i napisati još neke detalje o BO2 , to je sve i nemam se namjere ni potrebe svađat .

Ljudi smo , svakom se može desit da napravi grešku , al treba zaboravit na ponos i priznat istu ,a ne se izvlacit na razno razne nacine .

2 godine
Bubabug kaže...

LOL , nez zašto imaš potrebu branit autora teksta , meni je sve i više nego jasno .

Trailer je bio dostupan  puno prije nego je ovaj tekst objavljen( ne vjerujem da nekog zanima dal ga je autor pisao prije godinu dana ili jucer), a objavljen je danas nešto poslje 12 h , stavio sam komentar u temu iskljucivo iz razloga što je autor teksta ocito ne baš ljubitelj COD-a , napisao sramotno kratak tekst i još k tome se izvlaci da nije mogao pogledati trailer i napisati još neke detalje o BO2 , to je sve i nemam se namjere ni potrebe svađat .

Ljudi smo , svakom se može desit da napravi grešku , al treba zaboravit na ponos i priznat istu ,a ne se izvlacit na razno razne nacine .

ma šta da napiše kad je cijeli trailer animacija???grafika da ne pričam,godinu radnje da niti ne spominjem,oružja tipa crysis,letjelice ko u star warsu...a i možda netko neželi trošit svoje dragocjene riječi iliti tekst u ovom slučaju na OVO,neću OVO niti nazvat COD-om,a ti sinek ajd u školu sad će zvonit

23 mjeseca
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma čim vidim godinu u kojoj se radnja odvija kupit ću je ne,bože moj kakvi panjevi,pa šta rade ti ljudi

nema to veze, Battlefield 2142 je takodjer bio uspjeh, mada se vidi jako siromasna grafika, bolju je Battlefield 2 imao

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
13 mjeseci
protjeran

Do sad sam igrao sve dijelove call of dutya pa mislim i ovog nabaviti, battlefield 3 je također odlična igra, a svi vi battlefield fanboysi 100% sam siguran da će te odigrati i ovaj dio.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
3 godine

Novi DLC za CoD. 3-4 sata single playera.

4 godine

Call Of Duty je več odavno izgubio kompas... black ops je bio totalni garbage.. nista drugo ne očekujem i od ovog konzolaškog porta.. najgora je stvar što igra kad izadje bude najprodavanija i zaradi milione pa se pitam u kakvom svijetu mi živimo i kakvih sve glupana ima oko nas

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
13 mjeseci
protjeran

pc gameri nemoraju kupiti ako ne misle na mp

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
2 godine
Konacno cu moci igrat novi HALO na pc-u!
2 godine

ja da idem na pm da se s tobom natežem oko ove igrice?? panjino.

single player??? čekaj ti misliš dat 400 kuna za dobar singleplayer od cca 4-5 sati?? bravo,sve si mi rekao.bok

12 mjeseci
neaktivan

Igra je odlicna...Znao sam da ce Treyarch pokusat popraviti gluposti Infinity Ward-a.Konacno pokusavaju nesto novo i to postujem!

Ali ovo nije COD....da se radi o Star warsu bilo bi ODLICNO ali dok nedobijemo gameplay nemozem nista rec............

Life is game,Let's play it !!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 19:33 (blam.).
19 mjeseci

Ima dosta onih koji drkaju na grafiku,najcesce su to cod hejteri kojima nije bitno dali je igrica zabavna nego samo da ima grafiku od koje ti komp eksplodira.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
12 mjeseci
neaktivan
xR4Z3R kaže...

Ima dosta onih koji drkaju na grafiku,najcesce su to cod hejteri kojima nije bitno dali je igrica zabavna nego samo da ima grafiku od koje ti komp eksplodira.

To si dobro rekao........Njima nije vazan tip igre a kamoli radnja igre..Glavno da oni imaju lijepu grafiku,a za drugo ih se jebe......

5 godina
blam. kaže...
xR4Z3R kaže...

To si dobro rekao........Njima nije vazan tip igre a kamoli radnja igre..Glavno da oni imaju lijepu grafiku,a za drugo ih se jebe......

Fala bogu, proteklih par Call of Dutyja nije imao nit kvalitetnu radnju nit je bio zabavan. Grafika nema nikakve veze s padom popularnosti COD-a.

12 mjeseci
neaktivan
Danny_HR kaže...

Fala bogu, proteklih par Call of Dutyja nije imao nit kvalitetnu radnju nit je bio zabavan. Grafika nema nikakve veze s padom popularnosti COD-a.

To je istina.....oni su sami sebe zeznuli s tom grafikom...Dosta ljudi ce trazit grafiku,ali ima i onih koji traze zabavu i radnju igre.....

15 mjeseci

Omg kako loše izgleda, quake wars izgleda zanimljivije! Neki modeli izgledaju kao da su iz 2004 godine napravljene. Ali Mw3 i BO su bar dizali nekakvi hype, od ovo...

Tom Hanks u slobodno vrijeme. Drago mi je!
2 godine
Danny_HR kaže...

I ja bih volio pad popularnosti od 30 milijuna prodanih Modern Warfarea 3.

3 godine
Ovo nije call of duty. Kad sam jucer na gamersbook-u vidio screenshote ja sam mislio da gledam halo ili star wars a ne cod. Ova igra ce bit fail godine. Sto se modernog mislim da se tu nema sta raspravljat CRYSIS RULEZ!
2 godine

Veliki sam fan Black Ops mp-a.

ali,

dafuq is this shit? {#}

clayman90
5 godina

Kombiniranjem Call of Duty i Crysis igara dobije se novi Black Ops. Totalno bezveze.

Trebao je novi CoD biti smješten u prvi svjetski rat, sigurno bi bolje ispalo.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
23 mjeseca
neaktivan

bezveze -.- bilo bi bolje da su napravili jos jednu ww2 igru nego ovo sranje

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice