meni je duhovit onaj dio s konjima 
The Wild Wild West (We're goin' straight, to)
The Wild Wild West (the Wild Wild West)
The Wild Wild.. (c'mon)

meni je duhovit onaj dio s konjima 
The Wild Wild West (the Wild Wild West)
The Wild Wild.. (c'mon)

ako ništa drugo, zanimljivo će biti: mješavina crysisa, halo-a, cod-a, star wars hehe
ako ništa drugo, zanimljivo će biti: mješavina crysisa, halo-a, cod-a, star wars hehe
Neće.
Stalno se prica kako je svaki CoD copy-paste i izlazi kao veliki DLC i s tim se slazem.
Sad su nesto promijenili, ide se u blisku buducnost, najavljuje se podrska za dx 11 itd.
Opet su svi nezadovoljni kako to vise nije CoD i unaprijed se osuduje.
Nisam ni ja zadovoljan ovim sci-fi elementima, ali zasto unaprijed osudivati igru koja izlazi za pola godine.
Multiplayer nitko ni ne zna kako izgleda, valjda ce bar imati dedicated servere kao CoD 4 i BO.
Activision je svojom pohlepom i krivim odlukama unistio u velikoj mjeri CoD serijal na PC-u.
Vrijeme ce pokazati kakav je ovo CoD, nepotrebno je unaprijed osudivati nesto za sto se jos ne zna kako izgleda.
Treyarch bar vodi donekle racuna o PC zajednici za razliku od IW, Sladghamera i Ravena iako zadnju rijec ima Activision.
Ako ova igra bude fail onda je jedini spas Respawn Entertainment koji su osnovali glavni ljudi ex infinity Warda.
Oni bi trebali izdati igru u proljece iduce godine zasnovanu na totalno novom enginu.
Btw oni su napravili prvi MoH, CoD 2,4,6,8 etc
E sad neznam kako će ispasti ovaj call of duty, ali mislim da bi se jako dobro poklapalo da je ovaj nastavak sljedio iza Call of Duty 4.
Ovako izgleda svakakvo i svašta bi se moglo reći, istina, ja sam isto pomislio da možda HALO ili nešto drugo, ali eto, možda i uspiju napraviti nešto jednom kombiniranjem već postojećeg.
Ako ne ništa, mlađa populacija će sigurno više voljeti igrati nešto što sadrži elemente od puno drugih igara, nego svaku pojedinu tu igru zasebno. Tipičan zadatak Treyarcha.
Istina je, nenalikuje na nikoji način na Call of Duty, al ovako izgleda da su se pomakli za koji centimetar u naprijed, jer ipak su previše izmuzli sa identičnim igrama prethnodne 4 godine.
@Joe Cooker
Mislim da orginalni tim IW-a je zadnji napravio CoD4, ako se nevaram bilo je nekih izmjena, moguće da griješim.
IW je napravio CoD, Treyarch nije napravio nijedan baš ono dobar call of duty.
Activision iznenađuje iz godine u godinu moram priznat, neznam koja igra je gora između zadnja 4 nastavka, a sad ćemo 2025 letiti nekim čudnim helikopterima i pucat iz star trek oružja :D.
Savršenstvo.
LOL
hehe zanimljivo, bar ćemo imati konje
Bolje im je da ovo bude stvarno dobro inače COD serijal totalno propada.
Sad će me svi napasti ali kaj ja mogu, ovo je forum i ja izražavam svoje mišljenje. Ako se nekom ne sviđa, nek se javi MalenomSelu, poslao sam mu jedan formular.
Warning! Vlasnici konzola bi se mogli osjećati uvrijeđeno ako nastave čitati (99% mlađih od 18).
Što je uništilo CoD? Konzole. CoD serijal je tipični primjer serijala koji je uništen konzolama i profitom koji dolazi od njih iz više razloga.
1. Grafika. Konzole jednostavno nisu sposobne renderirati grafiku koju u vrijeme izlaska konzole je žvakao medium PC. Argument u korist konzola je omjer (dobiveno/uloženo)*vrijeme. One su isplative zbog dugog razdoblja između verzija jer za par tisuća kuna dobiješ ekvivalent medium PCja koji može dugo izdržati kao platforma za igranje. PC ne može. To je istodobno glavni problem - grafika napreduje, hardver za PCje napreduje dok konzola stoji u godini u kojoj je kupljena. Zbog pohlepnih izdavača koji žele igru na svim platformama, grafika se u pravilu ravna sa konzolama i njihovim hardverom koji je sve slabiji u odnosu na nove komponente (čast izuzecima od developera i izdavača koji se potrude oko PC verzija).
Loša grafika se prikriva jeftinim efektima poput blooma i blura koji skrivaju teksture niske rezolucije koje konzole ne mogu prožvakati na 720p rezoluciji. Takvi efekti dobro izgledaju na PS3 i na xboxu ali čak i današnji medium PC može daleko bolje. Enginei se lockaju na 60FPS. Dakle, grafika pati jer se konzole ne izdaju u razmacima od pola godine ili godinu kao PC komponente. A 4-5 godina je jako puno u ITu.
2. Gameplay. Opet, ovisno od developera do developera, kontrole i upravljanje se pojedostavljuju kako bi se moglo igrati gamepadima. Mape su malene i linearne. Cutscena i polu-interaktivnih cutscena je sve više. Prije je bila jedna na početku, jedna na kraju i eventualno još jedna na nekom cliffhanger trenutku. Sada je svakih 5min jedna.
3. MP. U pravilu, malene mape i relativno mali broj igrača. Izbacivanje dedicated servera i uvođenje master servera. Dijeljenje igrača i servera po DLCovima
4. Segmentiranje igre. DLCi za sve - još malo pa ćemo kupovati metke u igri. DLCova nije bilo dok se nisu pojavili na konzolama. Zašto? Konzolaši u pravilu rađe plaćaju jer su navikli - na piratima ne mogu igrati MP pa će i platiti DLC. Nekad davno, sve "velike" FPS igre (UT, Quake...) su imale besplatne map packove koji su sadržavali po 10ak mapa. CoD4 je imao 1.6 i 1.7 patcheve koji su donesli par novih mapa. Besplatno. 10-15$ za 3-4 reciklirane mape je uvreda za mozak.
Nerijetko sama zajednica sa modding alatima napravi daleko više nego što je dano u DLCu ili u čitavoj novoj igri. MW2 i MW3 su mogli biti modovi za CoD4 jer ni mehanika igre ni engine nisu izmjenjeni u tolikoj mjeri da je to neizvedivo. Pogledajte Star Wars mod za CoD4. Activision bi to prodavao pod novu igru.
To su po mom mišljenju razlozi zašto gaming na PCju ide u 3pm i to vrlo brzo. Novi procesori i grafičke nemaju smisla jer se sve igre prilagođavaju hardveru koji je star po 4-5 godina. Mislim da nema više niti jednog PC exclusive developera. Svi rade i za konzole. id koji je nekad vodio na polju PC grafike je izdao onaj Rage koji je u najmanju ruku sramota. Ako rade Doom 4, sve me je strah na šta će to ličiti. Epic također. Čak je i Crytek zaebao stvar - Crysis 2 izgleda čak i lošije nego prvi Crysis. Zašto? Zbog PS3 koji jednostavno ne može pogoniti Cry engine kako treba.
Naravno, postoje i svijetli primjeri gdje su se developeri potrudili oko PC verzije igre poput BFa 3. Ali nažalost, takvih je malo. R.I.P PC gaming i R.I.P CoD.
Treyarch bar vodi donekle racuna o PC zajednici za razliku od IW, Sladghamera i Ravena iako zadnju rijec ima Activision.
Ako ova igra bude fail onda je jedini spas Respawn Entertainment koji su osnovali glavni ljudi ex infinity Warda.
Oni bi trebali izdati igru u proljece iduce godine zasnovanu na totalno novom enginu.
Btw oni su napravili prvi MoH, CoD 2,4,6,8 etc
Zar nije orginalni IW napravio CoD 1,2,4,6 ? Koji su ujedno i vrijedni igranja za razliku od Treyarcha CoD 3,5,7,8....Mislim sto ocekivati od igre u koju je više uloženo novaca za reklamiranje a ne u samu igru?
Kombiniranjem Call of Duty i Crysis igara dobije se novi Black Ops. Totalno bezveze.
Trebao je novi CoD biti smješten u prvi svjetski rat, sigurno bi bolje ispalo.
Sinko moj, ma da se bar kombinira COD i Crysis, barem bi na nešt ličila igra. Ali ništa od toga.
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Zar nije orginalni IW napravio CoD 1,2,4,6 ? Koji su ujedno i vrijedni igranja za razliku od Treyarcha CoD 3,5,7,8....Mislim sto ocekivati od igre u koju je više uloženo novaca za reklamiranje a ne u samu igru?
U pravu si, CoD 8 sam zabunom napisao,a i CoD 1 su napravili IW.
Za CoD 6 (mw2) ne bi rekao da je vrijedan igranje jer p2p matchmaking umjesto dedicated serveri je uzas (lagg, host migration,cheateri sa nemogucnoscu kicka/bana, nedostatak konzole u igri etc.
Za BO koji je lose optimiziran nakon par patcheva i odredenih tvikanja mogu kazati da je cisto ok jer jedini nakon CoD 4 ima ranked dedi servere (dedi ima i cod 5 koji mi se ne svida doduse pa ga ni ne racunam), lean, FoV, konzolu etc
Mene osobno više od ovog Trayarch-ovog šta god da to bilo (COD nije) zanima što će objaviti InfinityWard za 2 godine...
Po meni jedino dobro što je Treyarch napravio je COD 5, a ostalo.....
Mene osobno više od ovog Trayarch-ovog šta god da to bilo (COD nije) zanima što će objaviti InfinityWard za 2 godine...
Po meni jedino dobro što je Treyarch napravio je COD 5, a ostalo.....
Infinity Ward je mrtvo slovo na papiru, svi kljucni ljudi su ga napustili 2009, svega par ljudi je ostalo.
Zaboravio si call of juarez (western) zbog lipicanaca
ali ovo je moje ironično mišljenje.
Trebali su se vratiti u prošlost, možda Građanski rat u SAD-u, ili Rimski imperij,..... (znam da postoje igre na tu temu)
Zaboravio si call of juarez (western) zbog lipicanaca
ali ovo je moje ironično mišljenje.
Trebali su se vratiti u prošlost, možda Građanski rat u SAD-u, ili Rimski imperij,..... (znam da postoje igre na tu temu)
Ma bilo koji rat u bližoj prošlosti ima dovoljno materijala za neke tajne operacije i upotrebu modernog oružja. Mogli su nastavit s Black Ops-om ali u tom smjeru, npr tajne operacije u Iranu ili Koreji, ma bilo što ali da je nama blisko i realno. Ovaj futurističko pretjerani smjer će za dobar dio igrača biti ne zanimljiv, ali COD se uvijek prvo istalira, a onda sudi...
Dobro ljudi ipak se radi o 2025 godini.Ocito ovako oni zamisljaju buducnost...Iako ja vjerujem da je ovo glup trailer i da nije bas puno toga pokazano....sranje je to sto ce igrica biti sa robotima i drugim glupostima,a COD nije za takve stvari....Ka sta san i prije reka...Zna sam da ce Treyarch pokusat popraviti gluposti Infinity Ward-a.Konacno pokusavaju nesto novo i to postujem! ali ipak je ovo pretjerano .... ali ipak dok nevidimo gameplay nemozemo nista govorit... Jel tako????
Veliki sam fan Black Ops mp-a.
ali,
dafuq is this shit? 
Bez brige, sigurno će biti par slow-motion napetih scena i u ovom nastavku ;)
Ovo izgleda odvratno, šareno, prenategnuto.
Sad su se svi sjetili koristit ove letjelice sa 4 propelera...Oni roboti koji izgledaju kao da su iz Robocopa su mi krvavi :D
Sa bližoj budućnosti izrada oružja , perkova , etc im je neograničena...
Treba mašte dosta, ali tome se ne mogu ni prebližiti.
Izgleda odvratno kao što je kolega rekao...
U redu engine , lako je za njega.. bitno je da tu ima zabave i slično ali kako ovo izgleda (....)
Pa pogledajte battlefield 3 ... engine je previše OP ali igru su toliko ispatchali da su od nje napravili smeće...
pseudo patchanje.
Sa bližoj budućnosti izrada oružja , perkova , etc im je neograničena...
Treba mašte dosta, ali tome se ne mogu ni prebližiti.
Izgleda odvratno kao što je kolega rekao...
U redu engine , lako je za njega.. bitno je da tu ima zabave i slično ali kako ovo izgleda (....)
Pa pogledajte battlefield 3 ... engine je previše OP ali igru su toliko ispatchali da su od nje napravili smeće...
pseudo patchanje.
Eto o tome ja cijelo vrijeme govorim.....izgleda odvratno....nema zabave kamoli radnje i izgleda kao Star wars 2012....Cekam gameplay da vidim jeli ovo trailer kriv i da su ga zajebali ili su cijelu igru zajebali.........nadam se da je samo trailer...
Ovo po trileru nije Cod ali nemozemo nista reci dok ne vidimo gameplay ovdje su nam samo prikazana neka oružija iz buducnosti koji ce biti u codu ali mi neznamo nista... Grafa to smo vec navikli po coda pa zato to NO-COMMENT , meni je cod grafa ok nije to nikakav bf ili crysis jer je cod cod ali sve sto mogu reci da nemozemo znati nista dok ne vidimo gameplay ... Srecom imam PC pa je ja lako skinem i vidim kakva je ako se napalim na igru naravno da cu je kupiti ... a vi cod hater nemojte komentirati ovdje ako cete pljuvati igru koja nije izasla zato drzim fige novom codu i zelim da dobijemo jos uzbudljiviju mp komponentu i zato po stoti put ponavljam : NEMOJMO NISTA ZAKLJUCIVATI DOK NE VIDIMO GAMEPLAY !!! Ovo je moje misljenje a kome se nesvida sto ja mislim nije me briga a vi sto volite cod drzite i vi fige da novom codu uspije i ovaj dio ..
Ovo po trileru nije Cod ali nemozemo nista reci dok ne vidimo gameplay ovdje su nam samo prikazana neka oružija iz buducnosti koji ce biti u codu ali mi neznamo nista... Grafa to smo vec navikli po coda pa zato to NO-COMMENT , meni je cod grafa ok nije to nikakav bf ili crysis jer je cod cod ali sve sto mogu reci da nemozemo znati nista dok ne vidimo gameplay ... Srecom imam PC pa je ja lako skinem i vidim kakva je ako se napalim na igru naravno da cu je kupiti ... a vi cod hater nemojte komentirati ovdje ako cete pljuvati igru koja nije izasla zato drzim fige novom codu i zelim da dobijemo jos uzbudljiviju mp komponentu i zato po stoti put ponavljam : NEMOJMO NISTA ZAKLJUCIVATI DOK NE VIDIMO GAMEPLAY !!! Ovo je moje misljenje a kome se nesvida sto ja mislim nije me briga a vi sto volite cod drzite i vi fige da novom codu uspije i ovaj dio ..
PA JEL JA CIJELO VRIJEME GOVORIM DA BEZ GAMEPlAYA NEMOZEMO NISTA -.-.......