Blizzard je dao objasnjenje i opet na bugu pisu gluposti. Rekli su da je 4 igraca taman za coop play i da ako ih je vise ima previse efekata na ekranu. Jucer sam iznajmio betu za 5$ na jedan dan i igrao s nekim likovima na streamu i neki bug se desio da smo usli 5 igraca u igru. Lik je postao na forumu i za 2 minute se javio GM i trazio nas log filove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uvijek kada pomislim kako me Blizzard ne može iznenaditi, oni naprave još veću glupost. Imati pet klasa i ograničiti party size na četiri može samo ili teži idiot ili netko tko se namjerno sabotira. Objašnjenje je kretensko i ako je zaista problem u previše efekata, onda se smanjuju efekti, a ne broj igrača u timu. Ako Guild Wars, igra stara preko 6 i pol godina, može bez problema funkcionirati s 8 (negdje i 16) igrača, zaista nema razloga da igra očekivana godinama i toliko reklamirana funkcionira s dvostruko manje. Blizzard kao da je Baldricka zaposlio za savjetnika.
Svasta.... Nasao se Dr. Sveznadar iz nevidljive drzavice govoriti uspjesnoj multibilijunskoj kompaniji da su kreteni i davati im objasnjenja za nesto sto ljudi studiraju desetljece...
Uvijek kada pomislim kako me Blizzard ne može iznenaditi, oni naprave još veću glupost. Imati pet klasa i ograničiti party size na četiri može samo ili teži idiot ili netko tko se namjerno sabotira. Objašnjenje je kretensko i ako je zaista problem u previše efekata, onda se smanjuju efekti, a ne broj igrača u timu. Ako Guild Wars, igra stara preko 6 i pol godina, može bez problema funkcionirati s 8 (negdje i 16) igrača, zaista nema razloga da igra očekivana godinama i toliko reklamirana funkcionira s dvostruko manje. Blizzard kao da je Baldricka zaposlio za savjetnika.
Smanjuju se efekti??? Si ti normalan? Smanjim ja tebi kitu pa da te vidim.
A našao se i Mr. Zaštićeni koji može brbljati gluposti bez argumenata.