Kolko sam cuo od korisnika fejsa, da jos samo te igre odrzavaju fejs relativno zivim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko sam cuo od korisnika fejsa, da jos samo te igre odrzavaju fejs relativno zivim.
Puno jednostavnije igre su usporene i bugovite.. ne znam kako će nešto kompleksno kao Civilization raditi bolje ili bar isto kao ove ostale.
U potpunosti tacno. Sve osobe koje znam ne rade na fcb nista sem sto igraju te igrice. I ja sam prije nekih pola godine napravio fcb i jedino sto radim na njemu kada povremeno udjem je da odigram koju partiju pokera. Inace chat im je prilicno problematican, bar kod mene, nekada radi nekada ne. Jedino za sta mi je dobro dosao je to da sam na njemu lako nasao prijatelje koje nisam vidio godinama, pa sam opet ostvario sa njima kontakt i sada mi profil ne sluzi nicemu. A inace sto se tice Civilizacije bas me zanima kako ce to ispasti, jer kao sto je rekao zv'jer2 na fcb ni ove jednostavnije igre ne rade kako treba.
super!
koliko vidim od svojih frendova
jedina masovna igra koju igraju je poker i farmwille!
Bolo bi zanimljivo to vidjeti.
Ako se stvarno realizir to što ovi kažu, zamislite ono da imaju 300 miliuna igrača onda se WOW sa svojih 12-13 mil(mislim da tolko ima) neče tolko hvaliti
nek to slože.. al da samo igrače uzima sa fejsa (frendove npr).. jer ak će je radit ko i ostale igr (npr flash) bit će to koma..
bolje nek idu na princip sličan quakeIII online (ak je izvedivo jel)..