CoDE žešće bode

poruka: 22
|
čitano: 927
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "CoDE žešće bode".
16 mjeseci
CoDE žešće bode

Ajme majko koja ljigava reklama. Igra li tko stariji od 12 godina to COD smeče?

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
10 mjeseci
Re: CoDE žešće bode
Fermi kaže...

Sto pricas ti? video je EPIC!! a igra je cisto oke i vrlo zabavna!

7 mjeseci
CoDE žešće bode
video je odlican ali nema sanse da dam 40$ za to
Ljubomorne duše mogu da mi puše
2 godine
CoDE žešće bode

Zar zbilja ljudi trebaju govoriti bitchess, noobs pooping pants, i sav ostali trash talk da bi uživali u igri....

Majke mi... više ni je niti gg nego GEEGEE you mother f**** noobzs. Pa ti igraj.

2 godine
XVII Mini kaže...
Fermi kaže...

Sto pricas ti? video je EPIC!! a igra je cisto oke i vrlo zabavna!

Aha..

Epic mi je dio kad kaže "nećete valjda kao moja baba plaćat 4 puta 15 dolara, platite odmah 50 dolara"

Video je vrhunac za populaciju cod..

Nema veze što je takav vrhunac i dalje dno dna pa vi lupajte minuse..

20 mjeseci
CoDE žešće bode

CoD is for noobs that shit in their pants LOL{#}

16 mjeseci
CoDE žešće bode

Cod igre su za malu dječicu do max. 12 godina starosti i opčenito ljude niskog kvocijenta inteligencije meni se čini prema komentarima.{#}

7 mjeseci
CoDE žešće bode
sta si dosao na temu samo da bi pljuvao po igrici?Slazem se da je mw3 los nastavak ali nemoras onda drugim ljudima govorit da su nize intaligencije jer je igraju.Sigurno si ljut sto su ti lupili TD-ove u prvom postu
14 mjeseci
CoDE žešće bode

Video je predobar {#}

Igru neću niti komentirati jer je ne igram.

imam muda
10 mjeseci
Fermi kaže...

Cod igre su za malu dječicu do max. 12 godina starosti i opčenito ljude niskog kvocijenta inteligencije meni se čini prema komentarima.{#}

Fermi više mi ti licis na 12godisnjaka tj. debila .. sto netko tko igra Mw3 ima niski kvocijent inteligencije? {#}

Koliko igraca znam koji su preko 40+ a tek klanova u kojima su 20+ ...

Pametnije ucit nego pisati gluposti ili nabaciti neku popodnevnu spavanku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 17:08 (XVII Mini).
4 godine
CoDE žešće bode

Ovo se baš vidi da im su im ciljna skupina hillbillies (ali ne samo američki, nećemo nikoga diskriminirat :).

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
7 mjeseci
CoDE žešće bode
sigurno je i on odrastao na cod-u ali kad su ga poceli klat ko zivotinju onda je odustao i postao hejter.E to je onda stvarno jadno
23 mjeseca
CoDE žešće bode

Lol kako se ovaj video nekom može sviđati? Par eksplozija i na*rkani glumac koji izgleda kao da je ispao iz reklama 90-ih. Koji spominje da ćeš bolje "kickassirati" ako uzmeš elite... Već vidim djete otvoreni usta gleda video i maše sa 15$...Toliko glupa i plitka reklama da nemogu vjerovati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 17:55 (shady1024).
19 mjeseci
CoDE žešće bode

simpatična reklama tipično amersko seljački al zabavno da igram možda bi i ja razmislio o eliteu

11 mjeseci
CoDE žešće bode

davati pare za jedno te isto, ne isplati mi se

Had a dream I was king, I woke up still king
2 godine
Fermi kaže...

Ja

There is a troll in all of us!
16 mjeseci
xR4Z3R kaže...
sta si dosao na temu samo da bi pljuvao po igrici?Slazem se da je mw3 los nastavak ali nemoras onda drugim ljudima govorit da su nize intaligencije jer je igraju.Sigurno si ljut sto su ti lupili TD-ove u prvom postu

Čuj ova reklama je očito pažljivo kreirana da se svidi seljačinama. Tebi i nekima se očito jako svidjela. Ako želiš primjer visoko kvalitetne reklame sa pravim glumcima onda obrati pažnju na

Stojim iza svega što sam rekao. Za TD me uopče nije briga jer svatko ima pravo na svoje mišljenje. Čak i kad je krivo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 19:08 (Fermi).
7 mjeseci
CoDE žešće bode
nije me briga za ostale "visoko kvalitetne" reklame...znaci po tebi smo svi mi kojima se svida reklama seljacine?sad je ocito kome je niska inteligencija
23 mjeseca
xR4Z3R kaže...
nije me briga za ostale "visoko kvalitetne" reklame...znaci po tebi smo svi mi kojima se svida reklama seljacine?sad je ocito kome je niska inteligencija

Zar kažeš da oni nisu mogli priuštiti si jednu visoko kvalitetnu reklamu, to nebi ni osjetili. Reklama je namjerno napravljena tako. Jer i sami znaju na što se pale većina COD igrača...

2 godine
Fermi kaže...

Evo ja sam ti se samo htjeo zahvaliti sto si mi udjelio tako lijep kompliment i nazvao me osobom niskog koeficjenta inteligencije, iako ne igram nijednu CoD igru poslije CoD4, i isto tako ne smatram ovu reklamu nekim vrhunskim djelom, ali eto, to mi nije opravdanje. Hvala.

3 godine
CoDE žešće bode

COD je prilično jednostavna igra, no to je ne čini igrom za djecu, nego igrom za relaksaciju, naravn oda se ne može mjeriti u pitanju slojevitosti i dubine s jednim BFom, a kamoli još ozbiljnijim serijalima, ali ni ne želi.

Ljudi je igraju zato što je zabavna, mada je sramota ovo što radnje sa zadnjim nastavcima, ni oni ni velika većina igrača nežele promjene.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
3 godine
CoDE žešće bode

Reklama -> WTF

Vidi se da je napravljena za Amerikance kod kojih može proći samo ovakav trash "humor".

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice