Ajme majko koja ljigava reklama. Igra li tko stariji od 12 godina to COD smeče?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto pricas ti? video je EPIC!! a igra je cisto oke i vrlo zabavna!
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Zar zbilja ljudi trebaju govoriti bitchess, noobs pooping pants, i sav ostali trash talk da bi uživali u igri....
Majke mi... više ni je niti gg nego GEEGEE you mother f**** noobzs. Pa ti igraj.
Sto pricas ti? video je EPIC!! a igra je cisto oke i vrlo zabavna!
Aha..
Epic mi je dio kad kaže "nećete valjda kao moja baba plaćat 4 puta 15 dolara, platite odmah 50 dolara"
Video je vrhunac za populaciju cod..
Nema veze što je takav vrhunac i dalje dno dna pa vi lupajte minuse..
CoD is for noobs that shit in their pants LOL
Cod igre su za malu dječicu do max. 12 godina starosti i opčenito ljude niskog kvocijenta inteligencije meni se čini prema komentarima.
Video je predobar 
Igru neću niti komentirati jer je ne igram.
Cod igre su za malu dječicu do max. 12 godina starosti i opčenito ljude niskog kvocijenta inteligencije meni se čini prema komentarima.
Fermi više mi ti licis na 12godisnjaka tj. debila .. sto netko tko igra Mw3 ima niski kvocijent inteligencije? 
Koliko igraca znam koji su preko 40+ a tek klanova u kojima su 20+ ...
Pametnije ucit nego pisati gluposti ili nabaciti neku popodnevnu spavanku.
Ovo se baš vidi da im su im ciljna skupina hillbillies (ali ne samo američki, nećemo nikoga diskriminirat :).
Lol kako se ovaj video nekom može sviđati? Par eksplozija i na*rkani glumac koji izgleda kao da je ispao iz reklama 90-ih. Koji spominje da ćeš bolje "kickassirati" ako uzmeš elite... Već vidim djete otvoreni usta gleda video i maše sa 15$...Toliko glupa i plitka reklama da nemogu vjerovati...
simpatična reklama tipično amersko seljački al zabavno da igram možda bi i ja razmislio o eliteu
davati pare za jedno te isto, ne isplati mi se
Ja
Čuj ova reklama je očito pažljivo kreirana da se svidi seljačinama. Tebi i nekima se očito jako svidjela. Ako želiš primjer visoko kvalitetne reklame sa pravim glumcima onda obrati pažnju na
Stojim iza svega što sam rekao. Za TD me uopče nije briga jer svatko ima pravo na svoje mišljenje. Čak i kad je krivo.
Zar kažeš da oni nisu mogli priuštiti si jednu visoko kvalitetnu reklamu, to nebi ni osjetili. Reklama je namjerno napravljena tako. Jer i sami znaju na što se pale većina COD igrača...
Evo ja sam ti se samo htjeo zahvaliti sto si mi udjelio tako lijep kompliment i nazvao me osobom niskog koeficjenta inteligencije, iako ne igram nijednu CoD igru poslije CoD4, i isto tako ne smatram ovu reklamu nekim vrhunskim djelom, ali eto, to mi nije opravdanje. Hvala.
COD je prilično jednostavna igra, no to je ne čini igrom za djecu, nego igrom za relaksaciju, naravn oda se ne može mjeriti u pitanju slojevitosti i dubine s jednim BFom, a kamoli još ozbiljnijim serijalima, ali ni ne želi.
Ljudi je igraju zato što je zabavna, mada je sramota ovo što radnje sa zadnjim nastavcima, ni oni ni velika većina igrača nežele promjene.
Reklama -> WTF
Vidi se da je napravljena za Amerikance kod kojih može proći samo ovakav trash "humor".