Uistinu moćno!
Prredobro izgleda. Samo je pitanje kakav stroj će trebati imati za ovo igrati...
Perverzno!
sve će to bit divno i krasno ali vjerojatno samo sa high end komponentama,bolje bi bilo da se više posvete samoj igri i priči...
Neka samo tehnologija ide dalje. Sto igre budu zahtjevnije to ce se morat i proizvodaci hardvera vise trudit da ne zaostanu.
Neka samo tehnologija ide dalje. Sto igre budu zahtjevnije to ce se morat i proizvodaci hardvera vise trudit da ne zaostanu.
A i trgovci se trude sa cijenama 
OT
Odlično izgleda, nemam ništa protiv da se do kraja iskoriste mogućnosti današnjeg hardware-a ali sa naglaskom na "današnjeg", a ne da čekamo još 5 godina da neka grafa pokori nastavak Crysis-a...
CryENGINE se uvijek radi da bude aktualan godinama nakon izdavanja. CryENGINE2 je još uvijek najbolji engine i aktualan dovoljno za bilo kakav naslov. Trojka izlazi krajem godine i normalno je za očekivati da svoj maksimum neće pokazati cca godinu dana. Nije veliki skok kao 1->2, ali je dovoljno velik.
Koliko se sjećam negdje sam pročitao da bi ovaj novi engine trebao imati realnije hardware-ske zahtjeve u odnosu na prethodni koji se koristi u Crysisu.
bas suprotno.
hardware je jako otisao naprijed.
proizvodjaci software-a su se ulijenili (tu ne govorim samo o igrama, oni su tek mali dio toga) i vecina software-a danas je ili potpuno neoptimizirana ili nije dovoljno optimizirana. upravo stoga jer se svi povode onom "ima hardwarea koji to moze vrtiti, zasto se brinuti".
a sam engine izgleda bolesno dobro. ekstremno.
sve to lijepo izgleda ali konfa koja će nam trebat za igre...
Koliko se sjećam negdje sam pročitao da bi ovaj novi engine trebao imati realnije hardware-ske zahtjeve u odnosu na prethodni koji se koristi u Crysisu.
Dobro si pročitao, tako tvrdi Crytek tim, e sad, koliko tu ima istine to ćemo vidjeti u bližoj budućnosti 
CryENGINE se uvijek radi da bude aktualan godinama nakon izdavanja. CryENGINE2 je još uvijek najbolji engine i aktualan dovoljno za bilo kakav naslov. Trojka izlazi krajem godine i normalno je za očekivati da svoj maksimum neće pokazati cca godinu dana. Nije veliki skok kao 1->2, ali je dovoljno velik.
a da li postoji koja igra koja koristi cryengine 2 a da nije crysis i crysis warhead?
a da li postoji koja igra koja koristi cryengine 2 a da nije crysis i crysis warhead?
Crysis - Crytek: Finished; Release 16 November 2007 in Europe and the U.S.
Crysis Warhead, uses an upgraded version of the engine; Release on 12 September 2008.
Entropia Universe Upgraded from Gamebryo Engine on 18 August 2009; currently open pre-beta (VU 10.0.6.29273).
Blue Mars - Avatar Reality, inc. - gaming platform, similar to Second Life; will be open beta[2] on September 2, 2009.
ArcheAge - XL Games, in development (TBA).[3]
Forged by Chaos - Panzar Studio, in development (TBA).
Lightspire: Fortunes Web[4] - Lukewarm Media, in development (TBA).
Merchants of Brooklyn[5] - Paleo Entertainment, Released: Mar 17, 2009.
The Day by Reloaded Studios.
Vigilance (Military Training Game) - The Harrington Group, Inc. (This is a set of military training software, only the use of military personnel, Not for public release).[6]
Project E:ST - By NHN and Polygon Games, in development and recently announced.[7]
Amazing...
postoji! Neznam točno kak se zove, ali znam da je neka golf igra...
Ček hoće li crysis 2 onda koristit cryengine 2 ili ovaj 3.1?
Verzija 3.1 CryENGINEa 3 donosi nekoliko odličnih novosti koje će pridonijeti fantastičnom grafičkom prikazu, kakav nam se obećava za nove igre pokretane ovim tehnološkim čudom, koje će vjerojatno prvu upotrebu doživjeti u Crysisu 2, čija se radnja seli u New York.
Crysis 2 će koristiti cryengine 3
Verzija 3.1 CryENGINEa 3 donosi nekoliko odličnih novosti koje će pridonijeti fantastičnom grafičkom prikazu, kakav nam se obećava za nove igre pokretane ovim tehnološkim čudom, koje će vjerojatno prvu upotrebu doživjeti u Crysisu 2, čija se radnja seli u New York.
Crysis 2 će koristiti cryengine 3
Da ja sam bio neš pomiješo pa sam mislio da će koristit cryengine 2. I cryengine 3.1 će podržavat 3D :D.
Da ja sam bio neš pomiješo pa sam mislio da će koristit cryengine 2.I cryengine 3.1 će podržavat 3D :D.
Huh?!
Da ja sam bio neš pomiješo pa sam mislio da će koristit cryengine 2.I cryengine 3.1 će podržavat 3D :D.
Huh?!
Šta ti nije jasno?
Svi CryTekovi enginei podržavaju 3D. To i jesu 3D enginei.
Huh?!
I lol-ed!
Huh?!
Šta ti nije jasno?
Nije mu jasna tvoja rećenica :) isto ni meni... crysis 2 da če koristit cryengine 2.1? a cryengine 3.1? (u globalu pisi cryengine 3) ce podržavat 3D? wtf? na kaj ti ciljas ?
Huh?!
Šta ti nije jasno?
Nije mu jasna tvoja rećenica :) isto ni meni... crysis 2 da če koristit cryengine 2.1? a cryengine 3.1? (u globalu pisi cryengine 3) ce podržavat 3D? wtf? na kaj ti ciljas ?
Ja bi jos dodao da meni osobno nije jasno sto je to cryengine 2.I. Mozda je mislio 2.1? Jel uopce postoji nesto takvo? :S
Šta vam nije jasno? piše da sam mislio da će crysis 2 koristit cryengine 2 no eto zabunio sam se i nisam znao da svi cryengine podržavaju 3d,a psiho246 nemoj ić offtopic ak nemaš šta napisat o cryengine 3.1 nemoj onda ni pisat.
Šta vam nije jasno? piše da sam mislio da će crysis 2 koristit cryengine 2 no eto zabunio sam se i nisam znao da svi cryengine podržavaju 3d,a psiho246 nemoj ić offtopic ak nemaš šta napisat o cryengine 3.1 nemoj onda ni pisat.
Mislis ono 3-D? spykids i te spike? meci lete van iz ekrana (naočale) i all thet kinda stuff?
Mislis ono 3-D? spykids i te spike? meci lete van iz ekrana (naočale) i all thet kinda stuff?
Da.
Huh?!
Šta ti nije jasno?
O kakvom ti 2.1 cryengineu pričaš? vidiš da piše cryengine 2 i stavio sam točku i onda ide veliko slovo I jer ide nova rečenica. Psiho 246 da si išo u školu vidio bi da nisam napiso 2.I cryengine ili 2.1 ;).
O kakvom ti 2.1 cryengineu pričaš? vidiš da piše cryengine 2 i stavio sam točku i onda ide veliko slovo I jer ide nova rečenica. Psiho 246 da si išo u školu vidio bi da nisam napiso 2.I cryengine ili 2.1 ;).
Iza interpukcijskih znakova stavlja se razmak!
Huh?!
Šta ti nije jasno?
Kako sam glup. Moja majka me sigurno slala u skolu za retardirane gdje su nas ucili da iza tocke ide razmak. :S
Shame on me!