a sumnjam da ce i dvojka imat bolji MP odaziv... vidjet ćemo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
this changes everything, otkud im samo ta informacija xD
Kak to oni misle da Xbox 360 verzija bude prilagođena za PC.Možda sam ja nekaj krivo shvatil ali po ovome PC verzija bude port xboxa 360....nadam se da sam u krivu.
ali da, moraju verziju sa xboxa prilagodit kompu...
Neće biti port jer je cryengine 3 posebno razvijan na PC-u, a posebno za konzole. Možda će demo samo složiti u PC verziji enginea, a nudit će isto ko na X360.
Na ovom forumu sve sama gunđala. Ne paše vam da ne izdaju Demo, a sad vam ne paše ni kad vam Crytek ide na ruku pa će izbaciti Demo za PC. Mislim stvarno strašno.
Meni je čisto drago da će izbaciti demo. Moći ću vidjeti da li je to igra za mene ili ne.
Stoja
Joj sorry kaj nisam neki klinjo (ne kažm da si i ti) koji zna sve moguće i nemoguće o svakoj hebenoj igri i igre su mu jedino u glavi.Neznam kaj je tolko čudno u tome kaj sam se zabrinul da su počeli radit iste stvari kao drugi develepori?I drago mi je kaj si mi dal potvrdu da Crytek još ne radi port od onog šugavog xboxa.
Dovoljno da malo prosfrljas po crysis2 temi di sam na to pitanje u vezi portanja odgovrio pa valjda 20 puta, i potkrijepio sa informacijama od cryteka i sto ne. I samo da guglas cryengine3 naci ces sve sto trebas znati.
Evo da ne ispadnem cjepidlaka, ponoviti cu jos jednom:
Cryengine3 omogucuje da se istovremeno igra izraduje na 3 platforme, pc i konzole. Naravno svakom prilagodava njenom hardveru odnosno konzolama sam smanjuje detalje zbog slabijeg hardvera. Znaci kako ima sada xbox verzija ima i pc i ps3 ali su samo za xbox objavili prije zbog MS-a vjerojatno. Ali ne postoji nikakav port, vec je svaka igra za sebe preko jednog engine simultano radena. Dokaz tome je da je gtx260 igru dere na high na fullHD rezi(jos ima i max postavke) tako da nemozemo reci da je igra ultrazahtjevna ili da je plod nekakvog loseg porta.
Uostalom, dolazi demo i onda cemo svi na svojim konfama vidjeti kako radi i da li je sve to istina ili nas crytek laze cijelo vrijeme...
Stoja
this changes everything, otkud im samo ta informacija xD
bar nije kao wolfenstein da demo izadje mjesec dana nakon igre
Prvo jedva lekam demo, a jos vise cijelu igru... I vjerovatno kupujem original ovaj puta , vjerujem Cryteku obožavam sve što su do sada napravili tako da ovo mora opravdati očekivanja :)