Crysis 2 demo ipak i na PC-u

poruka: 12
|
čitano: 1.185
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Crysis 2 demo ipak i na PC-u".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Crysis 2
3 godine

a sumnjam da ce i dvojka imat bolji MP odaziv... vidjet ćemo...

2 godine
RE: Crysis 2 demo ipak i na PC-u
demo ce doc prije pune verzije
this changes everything, otkud im samo ta informacija xD
The quieter you become, the more you are able to hear
2 godine

Kak to oni misle da Xbox 360 verzija bude prilagođena za PC.Možda sam ja nekaj krivo shvatil ali po ovome PC verzija bude port xboxa 360....nadam se da sam u krivu.

2 godine
svi smo i ocekivali port, nije neko iznenađenje...
ali da, moraju verziju sa xboxa prilagodit kompu...
The quieter you become, the more you are able to hear
4 godine

Neće biti port jer je cryengine 3 posebno razvijan na PC-u, a posebno za konzole. Možda će demo samo složiti u PC verziji enginea, a nudit će isto ko na X360.

We are nothing but the stones to pave the way...
3 godine

Na ovom forumu sve sama gunđala. Ne paše vam da ne izdaju Demo, a sad vam ne paše ni kad vam Crytek ide na ruku pa će izbaciti Demo za PC. Mislim stvarno strašno.

I'll be back
4 godine

Meni je čisto drago da će izbaciti demo. Moći ću vidjeti da li je to igra za mene ili ne.

3 godine
A stalno se javljaju ljudi koji nemaju ikakvog pojma o igri ali svi znaju da nis nece vrijediti, dace biti shrot port a neznaji nista o samoj izradi,, vec smo barem milijom puta rekli da zasebno je svaka verzija izradena preko cryengina 3. I onda svi kukaju kako je nece kupiti jer neznaju kako ce vrtiti. Das im demo opet kukaju kako ne valja. Pa kako zadovoljiti pc igrace, cak da daju igru za badava opet bi se netko nasao buniti xD
Stoja
2 godine
Stoja kaže...
A stalno se javljaju ljudi koji nemaju ikakvog pojma o igri ali svi znaju da nis nece vrijediti, dace biti shrot port a neznaji nista o samoj izradi,, vec smo barem milijom puta rekli da zasebno je svaka verzija izradena preko cryengina 3. I onda svi kukaju kako je nece kupiti jer neznaju kako ce vrtiti. Das im demo opet kukaju kako ne valja. Pa kako zadovoljiti pc igrace, cak da daju igru za badava opet bi se netko nasao buniti xD

Joj sorry kaj nisam neki klinjo (ne kažm da si i ti)  koji zna sve moguće i nemoguće o svakoj hebenoj igri i igre su mu jedino u glavi.Neznam kaj je tolko čudno u tome kaj sam se zabrinul  da su počeli radit iste stvari kao drugi develepori?I drago mi je kaj si mi dal potvrdu da Crytek još ne radi port od onog šugavog xboxa.

3 godine
Ja nikoga nisam prozvao klinjom(neznam kako si to izvukao iz moje poruke) vec da ljudi imaji u glavi neke stvari kao cinjenice i tupe po tome a zapravo pojma nemaju. Od kud znas da crytek porta igru? Jel znas kako je uopce rade? Ti mislis zato jer vecina porta da i oni automatski rade pa onda odmah govoris da ce igra biti shrot. A ako o necemu nista neznas, onda mislim da je bolje pitati i dobiti odgovor nego se praviti pametan i donositi svojr zakljucke(ovo govorim opcenito za sve, ne smatraj kao direktno prigovor na sebe)

Dovoljno da malo prosfrljas po crysis2 temi di sam na to pitanje u vezi portanja odgovrio pa valjda 20 puta, i potkrijepio sa informacijama od cryteka i sto ne. I samo da guglas cryengine3 naci ces sve sto trebas znati.

Evo da ne ispadnem cjepidlaka, ponoviti cu jos jednom:
Cryengine3 omogucuje da se istovremeno igra izraduje na 3 platforme, pc i konzole. Naravno svakom prilagodava njenom hardveru odnosno konzolama sam smanjuje detalje zbog slabijeg hardvera. Znaci kako ima sada xbox verzija ima i pc i ps3 ali su samo za xbox objavili prije zbog MS-a vjerojatno. Ali ne postoji nikakav port, vec je svaka igra za sebe preko jednog engine simultano radena. Dokaz tome je da je gtx260 igru dere na high na fullHD rezi(jos ima i max postavke) tako da nemozemo reci da je igra ultrazahtjevna ili da je plod nekakvog loseg porta.

Uostalom, dolazi demo i onda cemo svi na svojim konfama vidjeti kako radi i da li je sve to istina ili nas crytek laze cijelo vrijeme...
Stoja
4 godine
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
demo ce doc prije pune verzije
this changes everything, otkud im samo ta informacija xD

bar nije kao wolfenstein da demo izadje mjesec dana nakon igre

3 godine

Prvo jedva lekam demo, a jos vise cijelu igru... I vjerovatno kupujem original ovaj puta , vjerujem Cryteku obožavam sve što su do sada napravili tako da ovo mora opravdati očekivanja :)

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Crysis 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice