nije ni cudo pa nam vise ne zele praviti igrice za PC :S
a baš danas gledam sta ima kad vidio Crysis 2 .
nadam se da če drugi put pametnije. pa malo bolje pazit
mutiplayer ce se moc besplatno igrat sigurno(zapravo vec se i igra)
tko ga hoce igrat skinut ce tu dev verziju koja radi bez problema sta se tice mulitplayera
gadni problemi za crysis
problem im je to sta po onome sta sam ja vidio ambijentiran je samo u gradu, a ljudi bi otoke i slicno kao u proslim nastavcima
Problem je u tome sto ako je ovo skoro finalna verzija iz iskustava onih koji su skinulu betu postavlja se pitanje sta su kog djavla radili toliko kad nema destrukcije, previse blura ima, osvjetljenje nije bas bajno i jos toga :D
Izgleda da jedino ja vidim nesto pozitivno u tome. Koliko sam vidio po filmicima mulitplayer je dosta zabavan i nakon sto ga osobno isprobam (
) cu vjerovatno kupiti igru sto bez te leakane verzije 99% ne bi!
problem im je to sta po onome sta sam ja vidio ambijentiran je samo u gradu, a ljudi bi otoke i slicno kao u proslim nastavcima
Mi govorimo o piratizaciji igre prije nego sto je izasla, a ne o gameplay-u.
a jbg sad, dogodilo se...ni prva ni zadnja
EA će valjda konačno iz ovoga izvući pouku, i prestati izdavati igre za PC.
još jedan fanboy
i ak svi odustanu od PC-a ima cemo fan made igre
Opet Sinatra i njegova anti PC prica :D Shvati dok god je ATI-ja/AMD-a , Nvidije i Intel-a bice PC igara :D
Mislim da sve te firme jedva čekaju da se riješe gaminga, da slobodno zatvore preskupe R&D pogone i posvete se mobilnim platformama gdje leži prava lova.
dada a prave igre za pc tek dolaze
Problem je u tome sto ako je ovo skoro finalna verzija iz iskustava onih koji su skinulu betu postavlja se pitanje sta su kog djavla radili toliko kad nema destrukcije, previse blura ima, osvjetljenje nije bas bajno i jos toga :D
nab ijem te lazljivu, igra ima jeb enu(skoro ko pravo), gameplay mi se cini jako dobar jos samo da multiplayer vidim i idem preorder
dada a prave igre za pc tek dolaze
A šta su ove dosad bile krive?
Sinatra posijeti psihijatra i biti će ti bolje.
Ukradena developerska verzija nije upropastila ni HL2 ni Valve koji je nakon toga izdao još hrpu odličnih igara za PC, pa neće valjda ni ovo uništiti Crytek. A s obzirom na to kako prvi deo radi na Radeonu 4670, dvojka mi se, za sada, ne isprobava, čak ni za džabe.
ovi sinatra je nevjerovatan..
Ja neznam šta neki umišljenici govore da se igre za konzole ne piratiziraju... ne serite! Ne poznajem nikoga tko posjeduje x360 i posjeduje originalne igre istovremeno!
Mislim da sve te firme jedva čekaju da se riješe gaminga, da slobodno zatvore preskupe R&D pogone i posvete se mobilnim platformama gdje leži prava lova.
Lol!
Ja ne mogu ni jedinicu pokrenut xD
mislim da ti ne misliš. Da je preskupo ugasili bi "R&D" pogone prekjucer. :D
Krivo mislis...
Troll?
Thanks for a tip :D
Ja tebe čovjeće ne kužim, nikako. Konzole imaju svojih fantastičnih ekskluziva, istina, ali plačati za nešto više što dobiješ daleko inferiornije na konzoli ne kužim. Od kontrola koje su trome, do lošije grafike, svega.
Ovaj slučaj je krivnja EA, ne pirata. Da ti netko ponudi bilo šta vrijedno, naravno da ćeš uzeti, a EA-ov i Crytekov problem je taj što su ponudili tu betu.
Crysis će se jako dobro prodati na PC-u, tu nema sumnje, možda čak i više nego na konzolama.
evo par prigodnih iz kucne radinosti
Super dado ali valja li igra? Da li je bolja od jedinice, da li igra ima previše blura, blooma itd...?