Crysis 2 u krizi

poruka: 61
|
čitano: 3.950
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Crysis 2 u krizi".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Crysis 2
3 godine
Crysis 2 u krizi

nije ni cudo pa nam vise ne zele praviti igrice za PC :S

19 mjeseci
Crysis 2 u krizi

a baš danas gledam sta ima kad vidio Crysis 2 .

nadam se da če drugi put pametnije. pa malo bolje pazit

3 godine
protjeran
Crysis 2 u krizi

mutiplayer ce se moc besplatno igrat sigurno(zapravo vec se i igra)

tko ga hoce igrat skinut ce tu dev verziju koja radi bez problema sta se tice mulitplayera

gadni problemi za crysis

animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 23:53 (hrvatskafarkasevec).
2 godine
Crysis 2 u krizi

problem im je to sta po onome sta sam ja vidio ambijentiran je samo u gradu, a ljudi bi otoke i slicno kao u proslim nastavcima

4 godine
Crysis 2 u krizi

Problem je u tome sto ako je ovo skoro finalna verzija iz iskustava onih koji su skinulu betu postavlja se pitanje sta su kog djavla radili toliko kad nema destrukcije, previse blura ima, osvjetljenje nije bas bajno i jos toga :D

4 godine
Crysis 2 u krizi

Izgleda da jedino ja vidim nesto pozitivno u tome. Koliko sam vidio po filmicima mulitplayer je dosta zabavan i nakon sto ga osobno isprobam ({#}) cu vjerovatno  kupiti igru sto bez te  leakane verzije 99% ne bi!

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 0:29 (AA-d00d).
3 godine
Re: Crysis 2 u krizi
RuskeGTT kaže...

problem im je to sta po onome sta sam ja vidio ambijentiran je samo u gradu, a ljudi bi otoke i slicno kao u proslim nastavcima

Mi govorimo o piratizaciji igre prije nego sto je izasla, a ne o gameplay-u.

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
2 godine
Crysis 2 u krizi

a jbg sad, dogodilo se...ni prva ni zadnja

17 mjeseci
Crysis 2 u krizi

EA će valjda konačno iz ovoga izvući pouku, i prestati izdavati igre za PC.

19 mjeseci
Crysis 2 u krizi

još jedan fanboy

i ak svi odustanu od PC-a ima cemo fan made igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 0:57 (UkradenNick).
3 godine
Ako ima dobrih među vama :) nemojte skidat, podržite developere, jer od komentara sam pročitao da je igra bolja od jedinice, ovako će nam samo Crytek i EA napakostit.
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
4 godine
Crysis 2 u krizi

Opet Sinatra i njegova anti PC prica :D Shvati dok god je ATI-ja/AMD-a , Nvidije i Intel-a bice PC igara :D

17 mjeseci
Crysis 2 u krizi

Mislim da sve te firme jedva čekaju da se riješe gaminga, da slobodno zatvore preskupe R&D pogone i posvete se mobilnim platformama gdje leži prava lova.

15 mjeseci
protjeran

dada a prave igre za pc tek dolaze

2 godine
Crysis 2 u krizi
Nezanima me sto je Crytek u krizi,vazno je da on ne prekine proizvoditi crysis za pc,sto ima najvise zarade.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 mjeseci
protjeran
dex3108 kaže...

Problem je u tome sto ako je ovo skoro finalna verzija iz iskustava onih koji su skinulu betu postavlja se pitanje sta su kog djavla radili toliko kad nema destrukcije, previse blura ima, osvjetljenje nije bas bajno i jos toga :D

nab ijem te lazljivu, igra ima jeb enu(skoro ko pravo), gameplay mi se cini jako dobar jos samo da multiplayer vidim i idem preorder

17 mjeseci
SpaceNinja kaže...

dada a prave igre za pc tek dolaze

A šta su ove dosad bile krive?{#}

3 godine
Sinatra kaže...

Sinatra posijeti psihijatra i biti će ti bolje.{#}

I'll be back
4 godine
Crysis 2 u krizi

Ukradena developerska verzija nije upropastila ni HL2 ni Valve koji je nakon toga izdao još hrpu odličnih igara za PC, pa neće valjda ni ovo uništiti Crytek. A s obzirom na to kako prvi deo radi na Radeonu 4670, dvojka mi se, za sada, ne isprobava, čak ni za džabe.

2 godine
Crysis 2 u krizi

ovi sinatra je nevjerovatan..

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
22 mjeseca
Crysis 2 u krizi

Ja neznam šta neki umišljenici govore da se igre za konzole ne piratiziraju... ne serite! Ne poznajem nikoga tko posjeduje x360 i posjeduje originalne igre istovremeno!

2 godine
protjeran
Crysis 2 u krizi

evo par prigodnih iz kucne radinosti{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 7:58 (dado8).
3 godine
protjeran
Sinatra kaže...

Mislim da sve te firme jedva čekaju da se riješe gaminga, da slobodno zatvore preskupe R&D pogone i posvete se mobilnim platformama gdje leži prava lova.

Lol!

19 mjeseci
Crysis 2 u krizi

Ja ne mogu ni jedinicu pokrenut xD

4 godine
Sinatra kaže...

mislim da ti ne misliš. Da je preskupo ugasili bi "R&D" pogone prekjucer. :D

2 godine
Sinatra kaže...

Krivo mislis...

Troll?

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 5:23 (rustweaver).
3 godine
Crysis 2 u krizi

Thanks for a tip :D

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
4 godine
Sinatra kaže...

Ja tebe čovjeće ne kužim, nikako. Konzole imaju svojih fantastičnih ekskluziva, istina, ali plačati za nešto više što dobiješ daleko inferiornije na konzoli ne kužim. Od kontrola koje su trome, do lošije grafike, svega.

Ovaj slučaj je krivnja EA, ne pirata. Da ti netko ponudi bilo šta vrijedno, naravno da ćeš uzeti, a EA-ov i Crytekov problem je taj što su ponudili tu betu.

Crysis će se jako dobro prodati na PC-u, tu nema sumnje, možda čak i više nego na konzolama.

We are nothing but the stones to pave the way...
4 godine

Sinatra ti konstatno pišeš gluposti o PC nema opće razloga da bi ea odustao od pc

sam dokaz tome leži da je steam ove godine ostvario prihode u iznosu od 1milijarde $  

Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 10:03 (Wolf88).
4 godine
dado8 kaže...

evo par prigodnih iz kucne radinosti{#}

Super dado ali valja li igra? Da li je bolja od jedinice, da li igra ima previše blura, blooma itd...?

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Crysis 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice