Cyberpunk - pitanja i odgovori

poruka: 7
|
čitano: 518
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Cyberpunk - pitanja i odgovori".
11 mjeseci

Pitma da li će se PC verzija grafički jako razlikovati od one na konzolama, s obzirom na to da su rekli da će ubuduće paralelno objavljivati igre na PC-u i konzolama.

4 godine

Koga briga, daj vamo!!! Kupit cu ako treba i space shuttle da odigram njihov cyberpunk RPG!!

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
5 godina

Cyberpunk igre čekam ko žedan vodu. Još kad takav RPG radi CD project osjećam se ko navlažena... spužva  {#}

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
4 godine
Re: Cyberpunk - pitanja i odgovori
Lovac kaže...

Cyberpunk igre čekam ko žedan vodu. Još kad takav RPG radi CD project osjećam se ko navlažena... spužva {#}

Pa, ja jos uvijek nisam dovrsio EYE: Divine cybermancy, pa javi ako si zainteresiran za malo coopa :-D

Well as for the ending - damn right I'm learning, you may ask for the door - end over end... well I hate how the clouds hide the gasps from above!
2 godine

ako nekog treba podrzati onda je to CD project

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
23 mjeseca
Lovac kaže...

Cyberpunk igre čekam ko žedan vodu. Još kad takav RPG radi CD project osjećam se ko navlažena... spužva {#}

Možda se varam, al jel nije Deus Ex Human Revolution cyberpunk igra?

4 godine
windir_zg kaže...

Možda se varam, al jel nije Deus Ex Human Revolution cyberpunk igra?

Je, punokrvna, i jedina nakon dugo dugo vremena... sad se opet ceka...

Nisam siguran da li mi je skoro pa i drago da je tako, jer mi se sve cini da ce u nekoliko mjeseci ili mozda godinu dana biti prava poplava cybepunk naslova koji lice jedan drugom kao jaje jajetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 18:12 (Deus ex machina).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice