Uvjek mogu čekat,ali zašto ste stavili Papa štrumfovu(lik na slici) sliku na naslovnicu,mogli ste neku drugu.Ako THQ bude vjeran priči,dobro će to ispasti.
EDIT:Bit će teško oteti WoW-u igrače,ali nadam se da će igra uspjeti
Uvjek mogu čekat,ali zašto ste stavili Papa štrumfovu(lik na slici) sliku na naslovnicu,mogli ste neku drugu.Ako THQ bude vjeran priči,dobro će to ispasti.
EDIT:Bit će teško oteti WoW-u igrače,ali nadam se da će igra uspjeti
Jedva čekam ovu igru, samo da ispadne dobro. Malo sam se zabrinuo kada sam pročitao da će biti "friendly" prema igračima WoW-a, jer otkad je gadno nerfan ga igraju uglavnom noobovi i mala djeca. Nema veze, sigurno će biti bolji od WoW-a. Usput, zašto ti se ne sviđa slika. Meni taj Ultramarinac u terminator armoru izgleda zakon.
Jedva čekam ovu igru, samo da ispadne dobro. Malo sam se zabrinuo kada sam pročitao da će biti "friendly" prema igračima WoW-a, jer otkad je gadno nerfan ga igraju uglavnom noobovi i mala djeca. Nema veze, sigurno će biti bolji od WoW-a. Usput, zašto ti se ne sviđa slika. Meni taj Ultramarinac u terminator armoru izgleda zakon.
Štrumfove ne vole mnogi igrači 40k-a uključujući mene jer su presavršeni(Mary Sue),njihov zapovjednik je skroz dobar,uvjek pobjede itd...
Mogli su radije Space Wolf-a(prjevod loše zvuči) staviti,njih vole veterani poput mene.Pročitaj knjigu o 40k-u(ja sam desetke) i malo ćešŠtrumfove zamrziti.Ono nije Terminatorski oklop več,artificier oklop(nema hrv. riječi za artificier).
Može preporuka za te knjige koje si pročitao?
Al ono da su na engleskom afkors :))
Thank you !!
Thank you !!
Poslao sam ti PM.
Thank you !!
Poslao sam ti PM.
Tnx :))