Dark Souls na Steamu

poruka: 8
|
čitano: 554
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dark Souls na Steamu".
4 godine
Dark Souls na Steamu

divno!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
2 godine
Dark Souls na Steamu

fak je. jedva čekam da umrem tisuću puta.{#}

Time is the best teacher, but unfortunately, it kills all of its students.
19 mjeseci
Dark Souls na Steamu

tek danas kad sam probao pyromancera shvatio sam koliko je ova igra nebalansirana

4 godine
Re: Dark Souls na Steamu
agent47thehitman kaže...

tek danas kad sam probao pyromancera shvatio sam koliko je ova igra nebalansirana

Pyromancy je dobar dok ne dodjes u Anor Londo. Ni level 15 (max) ne pomaze protiv sentinela. Moras imati ili opak Stand pa sa stitom izdrzati udarac, ili dodgeati pa trk izmedju nogu dok se oporavlja, i mlatit mu po mosnjama. Magic weapon + Raw thrust weapon pomaze jako, a i 1500 soulova nije bas za baciti.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
19 mjeseci
Deus ex machina kaže...
agent47thehitman kaže...

Pyromancy je dobar dok ne dodjes u Anor Londo. Ni level 15 (max) ne pomaze protiv sentinela. Moras imati ili opak Stand pa sa stitom izdrzati udarac, ili dodgeati pa trk izmedju nogu dok se oporavlja, i mlatit mu po mosnjama. Magic weapon + Raw thrust weapon pomaze jako, a i 1500 soulova nije bas za baciti.

ja sam igrao golaca,sa clubom u ruci.

ma nije igra toliko teska,vise zahtjeva ponavaljanje,ak nesta nemos proc,bavis se necim drugim,probas ic drugim putem,kamaru bossava i elite protivnika mozes bugovat,ili trcati,pa im skakati na glavu

4 godine
agent47thehitman kaže...

ma nije igra toliko teska,vise zahtjeva ponavaljanje,ak nesta nemos proc,bavis se necim drugim,probas ic drugim putem,kamaru bossava i elite protivnika mozes bugovat,ili trcati,pa im skakati na glavu

Ja sam isto poceo s njime. I ja isto mislim da nije preteska, samo treba bit pazljiv i ne bit glup... nakon sto me igra malo 'odgojila', prolazim sate bez umiranja...

No dobro, vidjet ces i sam kasnije. Dosta bosseva stvarno traze dobar timing ili coop pomoc.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 21:52 (Deus ex machina).
19 mjeseci
Deus ex machina kaže...
agent47thehitman kaže...

Ja sam isto poceo s njime. I ja isto mislim da nije preteska, samo treba bit pazljiv i ne bit glup... nakon sto me igra malo 'odgojila', prolazim sate bez umiranja...

samo sam poludio na 2-3 mjesta,gdje se uopste neradi o tezini,nego o nekim glupim rjesenjima autora,gdje su sobe vrlo uske,protivnici te utjeraju u cosak,i nedaju te se nikako kretati,i sto nekada neki cudan ghosting,te neke udarce izvodi a ja pritisnem block

4 godine
agent47thehitman kaže...

samo sam poludio na 2-3 mjesta,gdje se uopste neradi o tezini,nego o nekim glupim rjesenjima autora,gdje su sobe vrlo uske,protivnici te utjeraju u cosak,i nedaju te se nikako kretati,i sto nekada neki cudan ghosting,te neke udarce izvodi a ja pritisnem block

Nije to glupo rijesenje, nego namjerno postavljena zamka. Uzmi koplje ili longsword, oboje imaju thrust. Ako te natjeraju u cosak, dodgeaj. Mene jos nisu nijednom gurali gdje necu.

Sto se tice ghostinga - nikad mi se dogodilo (xbox360), dapace, ne daj boze da slasham pored zida jer zakacim zid i otvoren sam dvije sekunde...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice