ah, ovo čekam već duže vrijeme.. baš mi je drago što dvojka nije ekskluziva za X360 kao što jedinica bijaše :D vrlo zabavna i kreativna igra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni ovo ne izgleda baš kao ozbiljna igra.
Motorke na veslima? Tip u invalidskim kolicima sa mašinkama? Ludnica! 
Ma jedinica je bila ludilo, igrao sam kod frenda, mislim da će ovo biti super. Jedva čekam.
zar se ne boje pirata
Tek 28. rujna... Ah, još samo da dođe u algoritme originala i odmah nabavljam. Ne mogu dočekati.
jel igro tko kakva je?
Tek je danas izašao za konzole, a za nekoliko dana će i za PC.
Da li ce se multiplayer moci igrati cross-platform?
Sto se tice piratstva, ovo ima smisla piratizirati koliko i TF2...
Ellou!
Evo jucer sam je iznajmio i isprobao! Nisam dugo igrao jer je bilo kasno, ali evo 30ak minuta dojmova:
- napokon spori zombiji :-D i blentav humor. Poanta igre se vrti oko lijeka nazvanog Zombrex koji sprijecava prijetvorbu u zombija.
- NAPOKON okolis u kojem sam ogranicen samo mastom. Odgojen L4D-om, naravno uzeo sam sjekiru i pistolj i nesto healtha, u startu. I vrlo brzo ih odbacio jer su kante za smece, kartonske kutije, stolice, stolovi, pano-reklame, case, cigle - masu zabavnije :-D :-D
- kontrole su ULTRA-JEDNOSTAVNE. To me najvise zacudilo. S par tipki se sve rijesava, i flow je odlican.
Eto, cekam da pronadjem workbench pa da skombiniram neke stvari skupa u combo oruzja i vidim kako to radi, takodjer, cekam da vidim koliki je replay value. Zasad, vrlo vrlo vrlo vrlo vrlo zabavno, iako me strah da ce klanje zmobija postat monotono.
Bilo bi monotono da nema hrpe načina za kombiniranje oružja, a većina ima i specijalne metode za ubijanje. Onaj tuš zabiješ u glavu ili palica s čavlima, brutala. A tek kombinacija vesla i motorne pile. Boksačka rukavica i nož. Invalidska kolica i mitraljez. Koplje i bušilica. A tek različiti eksplozivi. Samo ne kužim što mogu kombinirati s maljem, drill motor i cement saw...
Kad sam je tek zaigrao, igra mi se svidjela, onda mi se odjednom učinila dosadnom i monotonom, a sad mi se opet sviđa, nemogu je prestati igrati. 
Jedina stvar koja me žestoko nervirala jest onaj timer i vremensko ograničenje, što sam riješio trainerom, sad baš guštam u igri.
Btw. Evo linkovi na IGN, Gametrailers i Gamereport recenzije.
Bilo bi monotono da nema hrpe načina za kombiniranje oružja, a većina ima i specijalne metode za ubijanje. Onaj tuš zabiješ u glavu ili palica s čavlima, brutala. A tek kombinacija vesla i motorne pile. Boksačka rukavica i nož. Invalidska kolica i mitraljez. Koplje i bušilica. A tek različiti eksplozivi. Samo ne kužim što mogu kombinirati s maljem, drill motor i cement saw...
E da, jucer sam rijesio prvi Zombrex za klinku pa se igra malo 'opustila'... u prvi mah sam mislio da ce cijela igra biti tako franticna i siliti me da trcim s mjesta na mjesto, ali skuzio sam da vrijeme realno tece, pa je sve pet :-D
Takodjer, otkrio sam maintenance rooms i dobio nekoliko combo kartica :-D :-D :-D
Trenutni favoriti su mi baseball bat sa cavlima i kanta sa busilicama :-D A i donose dosta PP :-D Napokon sam skuzio na sto tocno igra cilja, i moram priznati da je poprilicno zabavno :-D
Malo me zivcira brojnost misija, jer imam onaj nagon da bi sve zelio preci, pa na kraju zaista trcim od jednog cilja do drugog, nemam nimalo neki feeling odmora, tako da mogu na miru pretraziti okolis. To mi bas fali.
@thuglife
Sto se tice time limita, ako se dobro sjecam u prvom dijelu, nakon sto zavrsi igra, otkljuca se sandbox mode gdje nema vremenskog ogranicenja.
Ako spojiš onaj žuti znak za promet i sprej, onda dobiješ zvučno oružje koje razara glave, a donosi čak 500 bodova. Brutala.