Dead Space 2 Dementia

poruka: 12
|
čitano: 1.348
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dead Space 2 Dementia".
3 godine
Dead Space 2 Dementia

Jedva čekamo indeed! :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
4 godine
Dead Space 2 Dementia

Trailer i nije nešto, ali igra se definitivno željno očekuje.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
2 godine
Dead Space 2 Dementia

Hm, film je bio dosadan, igra solidna ostvarenje, ali kako su obično nastavci bolji od originala, očekuje se s guštom. Nadam se da će biti više borba protiv bossova za razliku od originala i manje repetitivnosti...

3 godine
Dead Space 2 Dementia

Jos jedna odlicna igra iz EA-a. Znam da su samo izdavaci ali to se podrazumijeva.

Set condition one throughout the forum
4 godine
RE: Dead Space 2 Dementia
Bubi kaže...

Jos jedna odlicna igra iz EA-a. Znam da su samo izdavaci ali to se podrazumijeva.

Kako to misliš samo izdavači? EA ima svoje timove koji rade igre

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 1:46 (Paolo2612).
3 godine
Dead Space 2 Dementia

Da, ali i ti timovi imaju svoje ime i ljude, EA ih financira i izdaje njihove projekte.

3 godine
Dead Space 2 Dementia

Iako je nedavno pisalo da se razmatra PC verzija, na službenom siteu više ne vidim oznaku PC platforme.

Dakle, još jedan dobar razlog za nabavku konzole.

3 godine
Tvrdy kaže...

Iako je nedavno pisalo da se razmatra PC verzija, na službenom siteu više ne vidim oznaku PC platforme.

NE

Saki Saki 5$
3 godine
Tvrdy kaže...

Ma bit će PC verzije 100%, eventualno može kasniti koji mjesec za konzolaškom.

3 godine
Paolo2612 kaže...
Bubi kaže...

Kako to misliš samo izdavači? EA ima svoje timove koji rade igre

EA je kao roditelj i daje pare da se djeca (developeri) mogu igrati...pa se onda mi mozemo igrati. Kuzis?

4 godine
M_dipl. kaže...

Da, ali i ti timovi imaju svoje ime i ljude, EA ih financira i izdaje njihove projekte.

Ime developera Dead Space-a je EA Redwood Shores - dovoljno slikovito ime (makar je EA odlučila kasnije neke njihove igre brandirati pod Visceral Games jer je to više "cool" ime)

I naravno da će ih EA financirati i izdavati njihove kada su njihova podružnica

Bubi kaže...

EA je kao roditelj i daje pare da se djeca (developeri) mogu igrati...pa se onda mi mozemo igrati. Kuzis?

A da li ti kužiš da taj roditelj možda kontrolira djecu/developere i naređuje im što da rade kao što može svaki roditelj?

Ili ti imaš dokaz da je to isključivo ideja te podružnice nastala u njihovoj slobodnoj i dopuštenoj igri, a ne nekog s vrha koji se sjetio da bi mogli dobro utržiti neki survival horror?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine
Paolo2612 kaže...
M_dipl. kaže...

Ime developera Dead Space-a je EA Redwood Shores - dovoljno slikovito ime (makar je EA odlučila kasnije neke njihove igre brandirati pod Visceral Games jer je to više "cool" ime)

I naravno da će ih EA financirati i izdavati njihove kada su njihova podružnica

Bubi kaže...

A da li ti kužiš da taj roditelj možda kontrolira djecu/developere i naređuje im što da rade kao što može svaki roditelj?

Ili ti imaš dokaz da je to isključivo ideja te podružnice nastala u njihovoj slobodnoj i dopuštenoj igri, a ne nekog s vrha koji se sjetio da bi mogli dobro utržiti neki survival horror?

O cemu ti to? Mislio sam reci da je glavna uloga EA-a ona izdavaca, oni su jedna velika obitelj i tako funkcioniraju. Slazem se s ovim sto si rekao. Nisam nikada ni mislio drugacije. Dobro?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 23:42 (Bubi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice