Dead Space 2 ipak na PC-u?

poruka: 12
|
čitano: 1.210
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dead Space 2 ipak na PC-u?".
2 godine
protjeran

Radesicu a mozda su u sumi?

Stvar je jednostavna, vise manji svi izdavaci prvo forsiraju konzole jer tamo im je manja piratizacija i nadasve gluplja publika koja p**i svakojaka sranja pa je im samim time i daleko veca potencijalna zarada.

Zato im nije u interesu da simultano s konzolaskim izbacuju ili sto je jos danas cesce uopce najavljuju pc verziju.

Kada se krava dovoljno izmuze onda se ide pokupiti vrhnje pa se izbacuje pc verzija.

Na kraju u 99% slucajeva svi izdavaci prije ili kasnije izbace vise ili manje kvalitetan pc port a sve ove natezanje oko izlazanja ili ne dojde im kao dobra besplatna reklama.

Kad bolje razmislim ne sjecam se ni jedne kvalitene xbox-ove ili multiplatformske igre koja na kraju nije izasla na pc-u, eventualno mozda fable2 premda i za njega jos ima vremenaSmijeh

Ista stvar ce biti s dead space-om 2 i alan wake-om, pitanje koje je autor ovog teksta trebao postaviti nije dali, nego kada i koliko kvalitetno

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 9:24 (dado8).
4 godine
neaktivan

Ja mislija da je na PC-u gluplja publika kad već blatimo okolo. Inače za igranje igara ti treba uber inteligencija.

Ovo sa portanjem nema veze s mozgom, koga oni farbaju, normalno da će izdati nastavak i na PC-u, radili su igru na kompu za konzole, imaju već alate od prebacivanja prvog djela, mogu je prebacit za duplo manje para i vremena.

Jedino je cilj da se izbaci igra prije za konzole, pobere pare, a kad konzolaši nahvale igru nešto ekipe sa pc-a bude probalo to "remek djelo".

4 godine
RE: Dead Space 2 ipak na PC-u?
HiNd kaže...

Ja mislija da je na PC-u gluplja publika kad već blatimo okolo. Inače za igranje igara ti treba uber inteligencija.

Ovo sa portanjem nema veze s mozgom, koga oni farbaju, normalno da će izdati nastavak i na PC-u, radili su igru na kompu za konzole, imaju već alate od prebacivanja prvog djela, mogu je prebacit za duplo manje para i vremena.

Jedino je cilj da se izbaci igra prije za konzole, pobere pare, a kad konzolaši nahvale igru nešto ekipe sa pc-a bude probalo to "remek djelo".

Pročitaj pisma i pitanja čitatelja u Gameplayu.

4chan always finds a way!
3 godine
dado8 kaže...

Radesicu a mozda su u sumi?

Stvar je jednostavna, vise manji svi izdavaci prvo forsiraju konzole jer tamo im je manja piratizacija i nadasve gluplja publika koja p**i svakojaka sranja pa je im samim time i daleko veca potencijalna zarada.

Zato im nije u interesu da simultano s konzolaskim izbacuju ili sto je jos danas cesce uopce najavljuju pc verziju.

Kada se krava dovoljno izmuze onda se ide pokupiti vrhnje pa se izbacuje pc verzija.

Na kraju u 99% slucajeva svi izdavaci prije ili kasnije izbace vise ili manje kvalitetan pc port a sve ove natezanje oko izlazanja ili ne dojde im kao dobra besplatna reklama.

Kad bolje razmislim ne sjecam se ni jedne kvalitene xbox-ove ili multiplatformske igre koja na kraju nije izasla na pc-u, eventualno mozda fable2 premda i za njega jos ima vremenaSmijeh

Ista stvar ce biti s dead space-om 2 i alan wake-om, pitanje koje je autor ovog teksta trebao postaviti nije dali, nego kada i koliko kvalitetno

jedina igra koju vrijedi spomeniti da nije izasla na pc je mgs4

2 godine
neaktivan
ppetesic kaže...

r ovog teksta trebao postaviti nije dali, nego kada i koliko kvalitetno

jedina igra koju vrijedi spomeniti da nije izasla na pc je mgs4

Ma da, ajmo sad i mgs3, i god of war, i sve sony exclusive, ajmo sad sve na pc, picijaši su jos veci glupani kad idu igrati port sa zastarjelom grafikom.

3 godine
Potpuno se slazem sa prvim postom u ovoj temi...ni sami neznaju sta ce i kad...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
2 godine
protjeran

Da se razumijemo (mozda si me malo krivo shvatio) konzolasi a tu prvenstveno mislim na djecurliju s xboxa su bezlicna masa cobana bez imalo dobrog ukusa kod kojih su igre s iole malom naznakom potrebe koristenja sivih stanica automatski okarakterizirana kao sranje na kvadrat

O njihovaj (NE)inteligenciji mogao bi danima

Kod njih prolaze takva sranje koja kod nas old school pc gamera nece nikada.

Nastavak na igru u vidu dodatnih misija s ponesto unapredjenom grafikom sklepan za cca. godinu dvije sa singleplayerom od ravno 3 sata kod nas se zove ekspanzija i placa se pola cijene dok kod ovih cobana je "odlican" nastavak sa najcesce vecom cijenom od samog originala-primjera koliko hoces

O urednom uvaljivanju kod nas inace besplatnih patcheva s dodatnim sadrzajem kao sto su mape, bonus misije, multiplayer... pod  fensi nazivom DLC po cijeni od dvadesetak i vise dolara nema smisla ni raspravljat prije dvostruke lobotomije

Centraliziranje i kontrola multiplayera pod izilikom brige za igrace i pruzanje bolje usluge (kod koje ne znas ni koji ti je ping servera) i zastite od cheatera kod nas izaziva teske napadaje smijeha i ponosno uprti srednji prst takvim izdavacima dok kod vas je jos jedan super ficher "vrlih konzola"

Nazalost zbog te hiperprodukcije svakojakih sranja, zaglupljivljanja i to prvenstveno za xbox gaming je danas tu gdje je

Ta bolest koja sve vise trese i prelazi u epidemiju odavno je u nasim krugovima dobila ima KONZOLITIS VULGARIS nazalost za sad ljeka nema, doduse ja bih preporucio par civilizacijsko stecevina koje valjda vucemo jos tamo od homo habilisa koje nisu za ovaj forum jer bi se  par dusica moglo osjetit uvrijedjenimaSmijeh

Platforma koju ipak u neku ruku priznajem i postujem je bio i ostao playstation i to prvenstveno zbog japanskih proizvodjaca koji su odvijek biili zaokrenuti prema zatvorenim platformama i drukcijim igrama.

zelda, metal gear, final fantasy, ico, shadow of the colossus... su igre koja nadasve cijenim, volim i postujem i to ponajvise zbog njihove teznje za inovativnoscu i mozga za recimo od razliku onog kretenskog napucavanje iz zaklona aka gears of wara koje realno po igrivosti prvom unrealu nije ni do ku**a

4 godine
neaktivan

Stari otprilike kužim na što misliš, gadi se to i meni, ali problem nije u konzolama i konzolašima, nego u čitavoj štancačkoj industriji igara koja je nanjušila jeftini profit.

Reci ti meni kad si odigra nešto kvalitetno na piceku ili konzoli da je bilo orginalno, imalo dobru priču, solidnu grafiku i da je bilo ono nešto.

Zadnje što sam ja sa guštom špilao na pcu je bija prvi stalker.... zbog bolesne atmosfere

Na konzoli je bio zadnji metal gear, ništa novo po igrivosti ali ima bolesnu priču,

Jedino što bi još odigrao sa guštom je gran turismo, volim motosport, a ovo je hram...

4 godine
dado8 kaže...

zelda, metal gear, final fantasy, ico, shadow of the colossus... su igre koja nadasve cijenim, volim i postujem i to ponajvise zbog njihove teznje za inovativnoscu i mozga za recimo od razliku onog kretenskog napucavanje iz zaklona aka gears of wara koje realno po igrivosti prvom unrealu nije ni do ku**a

i još kada microsoft svojom reklamom od prosječnog FPS-a (halo) radi ultra-super-legendarnu pucačinu. a šta je najtragičnije ta reklamna glupost je kod ljudi postala činjenica.

Konzolitis - destroying games since PS 2
2 godine
protjeran

neces vjerovat i meni je od pucacina zadnja prava stvar bio shadow of chernobyil sa onim oblivion lost modom.

jedino sto sam na plejki3(ima ga buraz) uopce igrao je mg4 mozda sad nabavim i heavy rain pogotovo ako definitivno potvrde da nece za pc

polyphony-jevo cudo je burazova opsesija a ni ja ne mislim medirat dok on bude mazo po nordschleife-u

skoro sam zaboravio na last guardiana-traileri djeluju carobno

2 godine
protjeran
Tony kaže...

i još kada microsoft svojom reklamom od prosječnog FPS-a (halo) radi ultra-super-legendarnu pucačinu. a šta je najtragičnije ta reklamna glupost je kod ljudi postala činjenica.

x

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 18:28 (dado8).
2 godine
neaktivan

dead space 2 DEBUT TRAILER

link: crotrailers.co.cc/2010/04/29/dead-space-2-debut-trailer/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice