Demo Gothica 4 krajem rujna

poruka: 6
|
čitano: 460
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Demo Gothica 4 krajem rujna".
4 godine

zadnji put sam naivno kupio cim se pojavio Gothic 3 i pozalio. 

Sada prvo ide testiranje a onda dukati...

3 godine

supach..... bas me zanima kakva ce biti. najbolji serijal ikad, po meni. ubost cemo preorder na ovo.. ma, zapravo necemo... prvo cemo posudit... i ja sam pokusao igrati g3 bez patcheva (tad nisam imao neta), o boze kako sam psovao. sve sam mogao progutat ali kad bi mi zayebalo quck save nakon 2 sata igranja.... a ne!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
4 godine

Eh, baš da ga probam na PS3 :)

Trojka mi je tolko brejkala da sam moral prestati igrati i prije nego sam počel :(

Grozno je bil optimiziran Gothic 3!

Četvorka, skupa sa Medal of Honor-om, izlaze dan poslije mog rođendana :)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
3 godine
RE: Demo Gothica 4 krajem rujna
skank666 kaže...

supach..... bas me zanima kakva ce biti. najbolji serijal ikad, po meni. ubost cemo preorder na ovo.. ma, zapravo necemo... prvo cemo posudit... i ja sam pokusao igrati g3 bez patcheva (tad nisam imao neta), o boze kako sam psovao. sve sam mogao progutat ali kad bi mi zayebalo quck save nakon 2 sata igranja.... a ne!

Kako je tek meni bilo kada sam na expanziju stavio pogrešni padh i ode 27h igre u zaboravPlačPlačŠutim, dasio se samo delete.

Nadam se da če biti dobat i optimiziran, onda če biti što da se igra do DA:O 2Smijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
4 godine
skank666 kaže...

Nakon toga u mojoj kući se mogla čuti samo grmljavina i pucketanje plastike, ih kako sam krhao tastaturu.

ivan262 kaže...
skank666 kaže...

Kako je tek meni bilo kada sam na expanziju stavio pogrešni padh i ode 27h igre u zaboravPlačPlačŠutim, dasio se samo delete.

Nadam se da če biti dobat i optimiziran, onda če biti što da se igra do DA:O 2Smijeh

Vjeruj mi nisi puno propustio, isto bugovito, zahtjevno, možda malkice ljepša grafika  i dodatak donosi oko 45 sati igre.

Nisi stavio pogrešan patch, nego se sa novim patchom ne mogu loadirati prijašnji sejvovi i igra se mora igrati iz početka.

Radio, ne radio, svira radio!
3 godine
boxer kaže...

Nakon toga u mojoj kući se mogla čuti samo grmljavina i pucketanje plastike, ih kako sam krhao tastaturu.

Vjeruj mi nisi puno propustio, isto bugovito, zahtjevno, možda malkice ljepša grafika  i dodatak donosi oko 45 sati igre.

Nisi stavio pogrešan patch, nego se sa novim patchom ne mogu loadirati prijašnji sejvovi i igra se mora igrati iz početka.

Možeš misliti kako je onda meni bilo.

Taman na pola igre mi odePlač.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice