Detalji Saints Rowa: The Third za PC

poruka: 5
|
čitano: 447
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Detalji Saints Rowa: The Third za PC".
17 mjeseci

Čitao sam neki intervju o tome. Pisalo je da su dodatne mogućnosti isprika za loš port s Saints Row 2.

Nekoliko redova kasnije napišu da Saints Row 3 traži Intel Core i5, 4GB RAM i karticu s gigabajtom memorije.

Meni se čini da lipe cvatu, a sve je isto kao lani.

2 godine
Re: Detalji Saints Rowa: The Third za PC
Sinatra kaže...

Čitao sam neki intervju o tome. Pisalo je da su dodatne mogućnosti isprika za loš port s Saints Row 2.

Nekoliko redova kasnije napišu da Saints Row 3 traži Intel Core i5, 4GB RAM i karticu s gigabajtom memorije.

Meni se čini da lipe cvatu, a sve je isto kao lani.

meni se čini da ti trolaš,i sve je isto kao i lani.

nema šanse da su to što si ti naveo minimalni zahtjevi,tako da ne vidim svrhu tvog posta osim da ponovno pljuješ po PC platformi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 12:41 (antimadridista).
4 godine
neaktivan

Ono sto je Sinatra spomenuo su preporuceni zahtjevi za ugodno igranje...

Minimalni su:

Processor: 2GHz Dual Core Processor (Intel® Core 2 Duo or AMD Athlon™ X2) or higher
Memory: 2GB System RAM or more
Graphics: 320MB Video RAM GPU w/ Shader Model 3.0 support. NVIDIA® GeForce® 8800 series or better. ATI Radeon™ HD3800 series or better
DirectX®: 9.0c
Hard Drive: 10GB
Sound: 100% DirectX® 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound
Co-Op Play:NVIDIA® GeForce® 8800 cards require 640MB of Video RAM. ATI Radeon™ HD3800 cards require 1GB of Video RAM

Info:

http://store.steampowered.com/app/55230/

17 mjeseci

Radi se o preporučenim zahtjevima, koji su praktički minimalni ako se želiš igrati na nativnoj rezoluciji i bez trokiranja, neovisno o detaljima.

Uopće nije bila poanta ocrniti PC kao platformu, već da se ne vjeruje Volitionu koji iznova prodaje muda pod bubrege.

16 mjeseci
Re: Detalji Saints Rowa: The Third za PC
Svaka im čast,ovo će biti gušt igrati
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice