Detaljnije o Battlefield Premiumu

poruka: 120
|
čitano: 2.776
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Detaljnije o Battlefield Premiumu".
3 godine
Re: Detaljnije o Battlefield Premiumu
pirat kaže...

Ja sam platio igru 50€ na originu,a i za ovo ću dati ih 40€.

Zato jer ovo je jedina igra koju igram već 1g,a kako stvari stoje tako će ostati još neko vrijeme.

Nitko nikoga ne sili da kupi taj premium,jednostavno možete kupiti DLC-ove koji vam pašu i sve 5.

Npr. tko voli male mape kupiti će Close Quarters,tko voli velike mape kupiti će ovaj kasnije DLC s velikim mapama i igrati na takvim serverima.

Točno to,ovo je prva igra koja mi ne dosađuje i nakon par stotina sati tako da vrijedno je para.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
5 godina
sardax kaže...
Po meni je to cijena za odlicnu igru i dlcove taman.
athlon64 kaže...

A neznam baš, za 500-600 sati dobre zabave bi ipak izdvojia 600kn i dice ovde stvarno daje brutalno mnogo materijala. Za razliku od nekih.Tako da razmislia bi o tome "bacanje novaca na dlc-ove", je u slučaju cod-a.

Ma ja ću im uplatiti sada 5000 $. Jer da kupujem svaki Battlefield posebno - do Battlefielda 48 i ukupno 1300 DLC-ova - izračunao sam da mi je to super cijena i da mi se najviše isplati.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
3 godine

Za 2-3 godine ćemo najprije kupiti igru i onda za 20 eura moraš kupiti dodatak koji trebaš imati da bi uopće pokrenuo igru :D

Moja prognoza je da će u igrama umjesto onog uobičajenog "Press start" u početnom izborniku pisati da se mora kupiti taj dodatak za početak igre. Dodatak bi se zvao "Start Game DLC" i s njime bi dobili samo opciju da dođete do glavnog izbornika igre, a sa "Start Game DLC Premium" koji je skuplji za 10 eura dobijete glavni izbornik u dvije boje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 18:45 (antimadridista).
5 godina

I onda možeš kupiti premium paket s kojim možeš podesiti rezoluciju i detalje u igri.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
4 godine
cinco44 kaže...

a kad si kupovao auto jesi dobio što od opreme badava? podizače? sve zračne jastuke itd? hočeš vrhunsku opremu -plati, a osnovni auto imaš za osnovnu lovu.

Nikad mi đabaroši nisu bili jasni. Svi bi 13. plaću božićnicu, novi , stari godišnji produženi vikend, regres itd. A da se ti odrekneš jedne plaće?

Mislim Prvo krenimo od sebe. Cijenimo svoj rad i dižemo ga u nebesa a tuđi bi konzumirali badava. e neće ići.

[M|C] jokaCRO ingame
3 godine
red_bull kaže...
cinco44 kaže...

a kad si kupovao auto jesi dobio što od opreme badava? podizače? sve zračne jastuke itd? hočeš vrhunsku opremu -plati, a osnovni auto imaš za osnovnu lovu.

Nikad mi đabaroši nisu bili jasni. Svi bi 13. plaću božićnicu, novi , stari godišnji produženi vikend, regres itd. A da se ti odrekneš jedne plaće?

Mislim Prvo krenimo od sebe. Cijenimo svoj rad i dižemo ga u nebesa a tuđi bi konzumirali badava. e neće ići.

ma mislim. Kako su proizvođači igara funkcionirali prije tih DLC-ova i dodataka? jeli im falilo čega? novca sigurno nije. A sad svaka igra ima bar 5 tih DLC-ova i dodataka. Pa valjda vam je jasno da su to najveće gluposti i da su prije igre dolazile sa svime, a danas dodatno naplaćuju ono što je trebalo biti osnovni dio igre iako se i bez toga kupaju u novcu. Čista pohlepa.

Nemožeš uspoređivati ovo sa autom i njegovim dodacima, jer primjerice klima u autu nečemu služi, dok ovi naplaćuju ono što je prije bilo u običnoj igri. Jssno da trebaju naplatiti svoj rad, i naplatili su ga dovoljno i ja sam također kupio taj Battlefiled 3, ali stvarno mislm da je previše da naplaćuju neki dodatak više od same cijene osnovne igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 19:28 (antimadridista).
4 godine
antimadridista kaže...
red_bull kaže...
cinco44 kaže...

ma mislim. Kako su proizvođači igara funkcionirali prije tih DLC-ova i dodataka? jeli im falilo čega? novca sigurno nije. A sad svaka igra ima bar 5 tih DLC-ova i dodataka. Pa valjda vam je jasno da su to najveće gluposti i da su prije igre dolazile sa svime, a danas dodatno naplaćuju ono što je trebalo biti osnovni dio igre iako se i bez toga kupaju u novcu. Čista pohlepa.

Nitko nemora kupiti ako mu je preskupo ili ne zadovoljava njegove standarde.

Nekad je za igru vrhunske produkcije trebalo 10 puta manje love za razvoj promociju itd.. Danas su stvari malo drugacije.

Kad si u prošlosti imao igru sa više sadržaja od osnovne verzije battlefielda 3?

600 kn za 40 mapa ono 100 oružja neznam koliko vozila, engine koji je trebao godine razvoja i koji nema premca u industriji? Ako želiš mercedes moraš ga platiti. Ako nemaš  zaradi, nažicaj i onda kupi.

[M|C] jokaCRO ingame
3 godine
antimadridista kaže...
red_bull kaže...
cinco44 kaže...

Postoji pesimistički i optimistički pogled na ovo: Možemo bf3 gledat kao jako dobru igru u koju je uloženo mnogo truda i vrijedi 250kn osnovna verzija sa par mapa koje smo dobili a ovo ostalo šta dolazi su dodatci koje po volji uzimaš. Jer recimo da nije nikad izašao ni jedan dlc za battlefield. Nebi se nitko potužio da igri fali sadržaja jer to nikako nije istina. A u slucaju da je za 300kn došla sa skoro 30 ogromnih mapa , 4132451515 oruža, 40-50 vozila i 10ak modova igranja. E onda bi bilo apsolutno nerealno reć da ces nesto takvo uzest za 300kn jer bi bio najsadržajniji fps ikad. Tako da budimo realni,600kn je možda duplo više od bilo kojeg drugog fps-a.Ali ne mozete rec da neće bit 3 puta više materijala nego u ikojem drugom fps-u. EDIT: Red bull me u neku ruku preduhitrio xd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 19:27 (athlon64).
22 mjeseca
red_bull kaže...
cinco44 kaže...

a kad si kupovao auto jesi dobio što od opreme badava? podizače? sve zračne jastuke itd? hočešvrhunsku opremu -plati, a osnovni auto imaš za osnovnu lovu.

Ako je BF3 i DLC-ovi vrhunska oprema onda stvarno {#}.

Igra je krcata bugova i to je surova istina, pa ti govori sto hoces.

Peace!
3 godine

Ma dajte sta vam je vise s time, zadnjih 3 miseca da bi ruku u vatru da nisam primjetia 2-3 bug-a se skupa, (ne brojimo battlelog) iako je i on vec poprilicno uredan.Igra sad radi ko sat.

22 mjeseca
athlon64 kaže...

Ma dajte sta vam je vise s time, zadnjih 3 miseca da bi ruku u vatru da nisam primjetia 2-3 bug-a se skupa, (ne brojimo battlelog) iako je i on vec poprilicno uredan.Igra sad radi ko sat.

Masu igraca na offical forumima se zali jos dan danas, evo prema tvojoj recenici " Kupili smo polu proizvod i onda su krpali patchevima i sada radi k'o sat!"  to sto pola mojih frendova nije moglo igrati i JOS NEMOGU kako treba, a ovo "zadnjih 3 miseca" a igra je izasla prije godinu dana sto to znaci da je vec 9 mjeseci puna bugova bila dok to nisu sve rijesili? ups, jos nisu i onda vi kazete da niste kupili nedovrsenu igru?

BTW: Imam igru, bacen novac za 15-20 sati "uzivancije" ali oko ukusa se ne raspravlja

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 20:20 (XVII Mini).
3 godine
XVII Mini kaže...
athlon64 kaže...

Masu igraca na offical forumima se zali jos dan danas, evo prema tvojoj recenici " Kupili smo polu proizvod i onda su krpali patchevima i sada radi k'o sat!"  to sto pola mojih frendova nije moglo igrati i JOS NEMOGU kako treba, a ovo "zadnjih 3 miseca" a igra je izasla prije godinu dana sto to znaci da je vec 9 mjeseci puna bugova bila dok to nisu sve rijesili? ups, jos nisu i onda vi kazete da niste kupili nedovrsenu igru?

BTW: Imam igru, bacen novac za 15-20 sati "uzivancije" ali oko ukusa se ne raspravlja

Nije baš godinu dana lol izasla je dobrano iza ljeta prošle godine, patchevi su bili očekivani s obizirom da se radia novi engine a sad sve radi ko podmazano,na forumima se zali 5% ljudi koje ima probleme, onih ostalih 95% zadovoljno igra. Od cijelog klana u kojem sam nitko se ne tuzi na nikakve probleme. Ovo zadnje sta si napisa, o ukusima necemo, jer pričaš gluposti,ko ti brani da igras 1500-2000h a ne 15-20.

4 godine
antimadridista kaže...

(...) Moja prognoza je da će u igrama umjesto onog uobičajenog "Press start" u početnom izborniku pisati da se mora kupiti taj dodatak za početak igre. Dodatak bi se zvao "Start Game DLC" i s njime bi dobili samo opciju da dođete do glavnog izbornika igre, a sa "Start Game DLC Premium" koji je skuplji za 10 eura dobijete glavni izbornik u dvije boje.

Već imamo igru koja parodira takvu situaciju - DLC Quest:

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 20:36 (hrx).
22 mjeseca
athlon64 kaže...
XVII Mini kaže...
athlon64 kaže...

Nije baš godinu dana lol izasla je dobrano iza ljeta prošle godine, patchevi su bili očekivani s obizirom da se radia novi engine a sad sve radi ko podmazano,na forumima se zali 5% ljudi koje ima probleme, onih ostalih 95% zadovoljno igra. Od cijelog klana u kojem sam nitko se ne tuzi na nikakve probleme. Ovo zadnje sta si napisa, o ukusima necemo, jer pričaš gluposti,ko ti brani da igras 1500-2000h a ne 15-20.

Tek sada vidim kakve (sori) ali gluposti pricas ..  vidi se da nisi ni prismrdio forumu tako da pricas gluparije 95% zadovoljnih i 5% nezadovoljnih? u kakvom ti svijetu zivis {#}! ...
 Znaci zato sto je novi engine oni imaju pravo izbaciti nedovrsenu igru i onda sljedecih pola godine popravljati patchevima? o boze..aj PEACE uzivaj mi ti u BF3 vidim da neznas o cemu pricas. 

Znaci ti si ocekivao da ces dobiti nedovrsen enigine i da ces pola godine cekati patcheve i fixeve? hahaha! daj pogledaj sta si napisao.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 20:52 (XVII Mini).
3 godine

A s kime se ja svađam... Ja u battlefieldu uživam i rado cu platit ono što dobijem a ovdje dobijem obilato. A ti idi igraj cod,nije moj problem.

22 mjeseca
athlon64 kaže...

A s kime se ja svađam... Ja u battlefieldu uživam i rado cu platit ono što dobijem a ovdje dobijem obilato. A ti idi igraj cod,nije moj problem.

Ma samo ti igraj i neka lijepo je to sto uzivas i vidim da nemas nikakvih argumenata za ono iznad al sve OK {#} {#}

Peace!
3 godine

Ajde XVII Mini i cinco44 pricate gluposti vecinom. 

Prvo, ovo je igra za PC, ne za konzole. BUGovi su sastavni dio za PC igre/software, jer prakticki NEMAS 2 ista PCa na svijetu, a jako puno stvari moze utjecat na konacni rezultat igre i njene izvodivosti na tom istom PC-u. 

Isto je sada i tako je bilo prije 15 ili 20 godina. Vecina vas ovdje nema ni toliko godina, ali mi smo se igrali u mrezi i 95/96 godine, a na serialu i 93, na split screenu i turn based jos 90'. I onda su se igre smrzavale, trzale, pucale umjesto da sacuvaju gdje si stao, pa sta, igrao si isponova i super. 

Pola ovdje ljudi ima 90% SW na PCu ilegalno i onda se cudi sta im pola stvari ne radi?! Pola ih se igra sa OCanjem kompa i opet se cude sta imaju BSOD?! 

Igre su kostale i 90tih. Mozda se ne sjecate, ali DN3D je kostao BOX preko 200 kn! 200,00 KN 95 je kao 700,00 kn sada! Diablo je kostao 300,00 kn kad je dosao i danas Vam je skupo dat u prosjeku par kn/h zabave na proizvodu koji zadovoljava sve kriterije. Nova igra, novi engine, hrpa super mapa i oruzja, ... Brdo zabave za malo para. 

Da netko od vas radi igru, za koliko bi je on prodava? 3 kn? 

Nitko ti ne brani da je kupis ili ne kupis. EA/DICE nista ne gubi radi toga, samo manje dobiva. 

E da, XVII Mini, ako moze, cime se bavis u zivotu (ako nije tajna) i jeli imas 10.000,00 kn/mj od toga?

ptspclan.com | visit us ^^
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 23:56 (sardax).
2 godine
XVII Mini kaže...

o čemu ti pričaš?? šta si ti mogao vidjet  ili doživjet sa svojih 15-20 sati igranja?!?!? ne igraš igru pa je normalno da nećeš kupit premium tako da nas poštedi svojih komantara

Battlelog CRO_ZeNGe
3 godine

Ljudi oćito nisu svjesni da se tu nalazi tolika količina programskog koda da je jednostavno jedini način da se uoće bugovi dat ljudima da igraju i primječuju ih. Ne izdaju oni nedovršene igre zato šta su lijeni nego zato šta je timu od par desetaka ljudi ispravit sve bugove u novom engineu sa milijunima linija koda ravno nemogućem.S obzirom koliko su se potrudili od igre jednostavno trebamo malo podignut granice tolerancije.Jer šta je je meni sad igra radi ko podmazana.I svim ljudima s kojim igram.

3 godine
ZeNGe_CRO-mt kaže...
XVII Mini kaže...

o čemu ti pričaš?? šta si ti mogao vidjet  ili doživjet sa svojih 15-20 sati igranja?!?!? ne igraš igru pa je normalno da nećeš kupit premium tako da nas poštedi svojih komantara

Ka šta sam reka,igra mu je dosadna pa je doša hejtat ovde i bacat dezinformacije(jer nakon 20h gameplaya ništa drugo i ne mozes).Ne treba se svađat s njim uopce. (sry na doublepostu)

4 godine

ja se slazem sa njim, ja ne igram 5 uri dnevno ali bacin 2 ure svako koji dan i uvjek naletim na neki bug...a i cuja san od prijatelja da i njima ne ide skroz glatko kako triba

i ne nisam se zalio na sluzbenim forumima.

BF3 je uspjesna igra, i virujem da su timovi dobili dobar bonus i da je kuca lijepo profitirala, sve ostalo je muzenje novaca. Osvojilo se nagrada, igra je prvenstveno multipalyer, i nema nacina za crackiranu vertiju i time su spustili piratstvo... svaka im cast...

Po ovom forumu, sljedeci BF nebi triba izac za 10 godina, mogu samo izbacivat DLC-ove...

A cisto iz flame-a COD da 4 DLC-a po 10 eura svako malo a BF odjedanput 4 za 40 eura... hmmmm....

Nije tolki problem sta se naplacuje tolko, nego se to radi sve lakse, i izdavackim kucama sve prolazi pre lagano, pa smo dosli do toga da za dodatni sadrzaj placas po 40 eura...

mislim da se svi boje sta ce bit sljedece? Zasto se ne napravi ekspanzija? Sta se dogodilo sa time?

od malih gluposti za koji eur smo dosli do ovoga, i gaming zajednica ocito nema problema sa tim...

To je najveci strah nas koji se suprostavljamo, ovom dodatnom vadjenju novca...

2 godine
Abomb kaže...

ja se slazem sa njim, ja ne igram 5 uri dnevno ali bacin 2 ure svako koji dan i uvjek naletim na neki bug...a i cuja san od prijatelja da i njima ne ide skroz glatko kako triba

a koji su to "bugovi" na koje naletavaš??

meni radi sve glatko od prvog dana,kao i svim mojim frendovima,bez greške,

Battlelog CRO_ZeNGe
3 godine
Abomb kaže...

BF3 je uspjesna igra, i virujem da su timovi dobili dobar bonus i da je kuca lijepo profitirala, sve ostalo je muzenje novaca. Osvojilo se nagrada, igra je prvenstveno multipalyer, i nema nacina za crackiranu vertiju i time su spustili piratstvo... svaka im cast...

Po ovom forumu, sljedeci BF nebi triba izac za 10 godina, mogu samo izbacivat DLC-ove...

A cisto iz flame-a COD da 4 DLC-a po 10 eura svako malo a BF odjedanput 4 za 40 eura... hmmmm....

Nije tolki problem sta se naplacuje tolko, nego se to radi sve lakse, i izdavackim kucama sve prolazi pre lagano, pa smo dosli do toga da za dodatni sadrzaj placas po 40 eura...

mislim da se svi boje sta ce bit sljedece? Zasto se ne napravi ekspanzija? Sta se dogodilo sa time?

od malih gluposti za koji eur smo dosli do ovoga, i gaming zajednica ocito nema problema sa tim...

To je najveci strah nas koji se suprostavljamo, ovom dodatnom vadjenju novca...

1. Ja ako odigran uru vrimena dnevno to je cudo jedno. Ima vec dosta da je igra izašla i imam tek 175 sati jer nemam vremena.

2.Sljedeći bf nebi trebao 10 god? Neznam jesi li pratio ali već rade na bad company 3 koji je vani tokom 2013 ako sam dobro vidia.

3.Codovi dlc-ovi su krađa jer ne izdaju desetinu sadržaja od dicea, za njih je i 3 eura puno,ovdje 40 smatram korektno.Ka šta sam reka već,ne moras uzest ni jedan dlc i za 300kn ces imat igru sa više nego dovoljno sadržaja, ne možeš reć da su te pokrali.A to hoces li platit jos toliko za udvostručit taj sadržaj je tvoj problem.Ni jedan drugi fps ne košta ovoliko,ni jedan drugi fps ne nudi ovoliko.Simple as that.

EDIT:također ajde specificiraj 5 bugova na koje nalječeš,jer ja bi se mora dooobro pomučit za nać 2. ( ne brojimo battlelog).

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 9:07 (athlon64).
4 godine

Off topic na zahtjev:

---------------------------------------------------------------------

evo jednih kojih se mogu sitit onako iz glave:

1. stari problem izbacivanja iz igre tli ti ga crash

2. Sudar aviona sa avionom/helipopterom i odbijanje od istoga

3. Pucanje na nekoga iza neke stklene/"prazne" ograde bez da ovi osjeti ista

4. Neprijatelj na 0% healtha

5. RBG u oklopno vozilo i nakon sta te ubije 2 sec nakon on i dalje ima 100%

evo pet jel vise se i ne mogu sitit... na ove svaki put naidjen... nije nista strasno al je konstantno pa iritira sve vise.

al ima toga, i da napomenem ja ne igram cesto(sta bi bilo da igram)

-------------------------------------------------------------------------

Al nisu bitni bugovi, bitan je DLC koji ide skuplje is skuplje, i koji kida original igru, umjesto da se nadodaje na nju. Svi smo primjetili da izdavaci stancaju igre nevjerojatno brzo, a jedan veliki razlog je i taj, sta im je vazno izdati igru,a ovo ostalo ce dodati putem  DLC-a i cak dodatno zaraditi na tome...

BF3 je dobar, i trenutna situacija je zadovoljavajuca, pitanje je sta ce bit dalje... oce li ici putem "one igre koje se nesmije spomjeniti sa ovom" ili ce ici putem prave slave kakvu prizeljkuju svi gameri....

3 godine
Abomb kaže...

Off topic na zahtjev:

evo pet jel vise se i ne mogu sitit... na ove svaki put naidjen... nije nista strasno al je konstantno pa iritira sve vise.

Al nisu bitni bugovi, bitan je DLC koji ide skuplje is skuplje, i koji kida original igru, umjesto da se nadodaje na nju. Svi smo primjetili da izdavaci stancaju igre nevjerojatno brzo, a jedan veliki razlog je i taj, sta im je vazno izdati igru,a ovo ostalo ce dodati putem  DLC-a i cak dodatno zaraditi na tome...

BF3 je dobar, i trenutna situacija je zadovoljavajuca, pitanje je sta ce bit dalje... oce li ici putem "one igre koje se nesmije spomjeniti sa ovom" ili ce ici putem prave slave kakvu prizeljkuju svi gameri....

1. Taj problem je riješen ima bar 4 mjeseca, nije mi se crashala igra neznam otkad a i neznam kad smo zadnji put igrali 15 nas zajedno a da se ikome crashalo.

2. Je ovaj bug još je tu ali se rijetko kad pojavi,zna bit iritantan.

3. Nikad čua/vidia

4. Ovo zasigurno nikad vidia ni primjetia.

5.Također,neznamo čemu baljezgaš,uništia sam hrpe vozila rpg-om svaki put sve ok.

Znači hoćeš reć da je trenutna situacija zadovoljavajuća ali da će je pokvarit? Ništa oni neće pokvarit,oni samo daju mogucnost.Ako je tebi situacija zadovoljavajuca ti nastavi igrat bez ikakvih dlc-ova i nemoj se žalit. Jer ja neznam u kakvom dreamlandu ti živiš ako očekuješ 20 mapa... mukte.

2 godine
Abomb kaže...

Off topic na zahtjev:

broj 1. nije bug

broj 2. sudar aviona i aviona je bad luck nije bug,odbijanje je sada svedeno na minimum,ima ga ali opet nije bug

broj 3. to se nekad i meni zna desit,to je ajmo reć bug,ali se ne dešava često

broj 4. nije bug,ostao je na 0%

broj 5. to je onaj hit detection koji po meni jedino trebaju popravit,ali to  je do servera i "putovanja" informacija do istog,šta se bolje kuži u borbi,a ne u tvom primjeru

Battlelog CRO_ZeNGe
3 godine

Drugim riječima od velikog hejtanja ne možeš 5 bugova na brojit.Jer ih nema, necu brojit gluposti povezane s tvojom konfiguracijom i interentskom vezom. Bugovi su više manje očišćeni tj osim par gluposti s jetovima i zabijanju istih ne postoji ništa šta bi te moglo baš omest u igri. Ajde ovo pucanje kroz rupa između ograde sam i ja mislim primjetia jedan-dva puta,skroz minorno i nebitno.

3 godine
sardax kaže...

Ajde XVII Mini i cinco44 pricate gluposti vecinom. 

Prvo, ovo je igra za PC, ne za konzole. BUGovi su sastavni dio za PC igre/software, jer prakticki NEMAS 2 ista PCa na svijetu, a jako puno stvari moze utjecat na konacni rezultat igre i njene izvodivosti na tom istom PC-u. 

Isto je sada i tako je bilo prije 15 ili 20 godina. Vecina vas ovdje nema ni toliko godina, ali mi smo se igrali u mrezi i 95/96 godine, a na serialu i 93, na split screenu i turn based jos 90'. I onda su se igre smrzavale, trzale, pucale umjesto da sacuvaju gdje si stao, pa sta, igrao si isponova i super. 

Pola ovdje ljudi ima 90% SW na PCu ilegalno i onda se cudi sta im pola stvari ne radi?! Pola ih se igra sa OCanjem kompa i opet se cude sta imaju BSOD?! 

Igre su kostale i 90tih. Mozda se ne sjecate, ali DN3D je kostao BOX preko 200 kn! 200,00 KN 95 je kao 700,00 kn sada! Diablo je kostao 300,00 kn kad je dosao i danas Vam je skupo dat u prosjeku par kn/h zabave na proizvodu koji zadovoljava sve kriterije. Nova igra, novi engine, hrpa super mapa i oruzja, ... Brdo zabave za malo para. 

Da netko od vas radi igru, za koliko bi je on prodava? 3 kn? 

Nitko ti ne brani da je kupis ili ne kupis. EA/DICE nista ne gubi radi toga, samo manje dobiva. 

E da, XVII Mini, ako moze, cime se bavis u zivotu (ako nije tajna) i jeli imas 10.000,00 kn/mj od toga?

Dragi Aljoša, ti moraš znat da je nama 30 godina, da imamo riješena primanja i da nam nije problem dati nezz 400 kn za igricu i još toliko za DLC-ove. Ali kad smo bili u osnovnoj, srednjoj, čak i na faxu nam je bio problem izbrojit taj novac.  I u takvim situacijama, zbog ljubavi prema gamingu, zbog kvalitetnog MP-a čovjek će skupiti i kupiti igricu ali danas ga se dere i za DLC-ove koje evo kad se zbroji koštaju kao sama igra ako ne i više. DLC kupit ili ne nije baš opcionalno jer ako ti ekipa ima DLCove a ti nemaš novac za kupit - u kakvu te situaciju to stavlja? Poanta je da je DLC sustav pozitivan ali treba malo snizit cijene a ne ga derat.

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
5 godina

@athlon64

Konstantno rušenje igre se svima događa, i nemoj tu ljudima mazati oči da tebi savršeno radi.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624696817136/66/

Ljudi kupe igru instaliraju i onda kada hoče normalno igrati ne mogu. Prvi bug koji se često desi da kada se spaja na server u battlelog stoji joining i možeš čekati cjeli dan da se igra pokrene ako ne odeš u task manager i prisilno zatvoriš igru. Pa se ponovo spojiš. Kada se uspiješ spojiti onda odigraš rundu-dve i dočeka te veseli black screen u 64 bitnim windowsima.

Nakon toga opet se spajaš i opet dobiješ bug sa bf3 u procesima i ne pokreće se. Kad se spojiš ponovo igraš rundu i u pola nje ti igra se sruši sa random greškom koja nema objašnjenja jer sve ostalo funkcionira normalno.

Da se razumijemo meni se sviđa gameplay od Battlefielda 3 i bolji mi je od bilo kojeg COD-a, ali ovi iritantni bugovi jednostavno ubijaju želju za igranjem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 11:39 (Hummer).
4 godine

Baš me zanima koliko če tu sa foruma kupit taj dlc.

A sad ga svi brane svi će kupit moš mislit!!!!!!

Kupit će ga najzagriženiji fanovi na forumu a to se zna tko su.

Isto je bilo i sa vietnamom za bfbc2, ajd kupit ću i ja   moš mislit ušo u igru 3 puta i bacio 15 eura.

Ovaj dodatak Bk nisam odigro niti pola sata a platio ga, i sad bi još 40 eura pa ne bu baš išlo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice